(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- En weer is de Derde Wereld Oorlog een stapje dichterbij. Zijn wij de afgelopen wekenRutte Erdogan overspoeld door Rutte en zijn GroenLinks ‘Boy-Jesse Klaver-Kliek'(Video) met ‘Leugen-gebral’ dat wij moeten oppassen voor Poetin, zodat ‘landverrader Rutte’ het Associatie-Maffia verdrag tegen de Wil van het Volk door hun strot gaat duwen.  Ondertussen is gisteren de Russische ambasssadeur vermoord in het NATO land van ‘Sultan Erdogan’ de grote vriend van Rutte.

Moordaanslag op Ambassadeur is geen Complot(Video).
De Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP–Obama’ en zijn loopjongen ‘Little Gaylord Rutte’ hebben een persverklaring(Video) doen uitgaan dat Poetin achter de moordaanslag zit op zijn ambassadeur en dat is weer
eens een reden te meer om het ‘Oekraïense Maffia Verdrag’ met President  ‘CIA-Katvanger Porosjenko’ te ondertekenen(Video). De Russische ambassadeur Andrey Karlov is maandag in de Turkse hoofdstad Ankara overleden nadat hij laf werd neergeschoten in een zwaar bewaakte kunstgalerij wat zonder medewerking van cnn-blues-brotherde CIA en/of hoge leden van de Turkse geheime dienst niet mogelijk is. Dat bevestigen de onafhankelijke Turkse Underground Pers, die nog niet in de cel zitten. Hoe kon deze moordenaar gewoon binnen wandelen met pistool in het land van ‘Sultan Erdogan’ ,waar nog geen muis toegang heeft tot de Machthebbers en hun ‘gabbers in crime’ de NATO en de CIA ? Is dat een Complot van de CIA en NATO? Een man in Showbizz Blues Brother pak en een stropdas schoot meerdere keren op zijn gemak met een pistool op Karlov, die het publiek toesprak. Het ontbrak nog maar aan dat hij na de laffe Moord een staande ovatie kreeg van de aanwezige beveiliging’s dienst, het publiek en CNN.De schutter riep volgens getuigen: “Wij sterven in Aleppo, jullie sterven hier en mijn dank aan de CIA en CNN voor het exclusief uitzenden”. En de moordenaar kon daarna rustig heen gaan, want zijn vertrek was goed georganiseerd. Nu is de onafhankelijke media verboden in het Ottomaanse Rijk van de Sultan en dus kreeg de CNN  CIA Turk de primeur. Toeval? Volgens CNN Turk zijn er meerdere mensen gewond geraakt en is de schutter ‘uitgeschakeld’ (kuch). Of hij in een vuurgevecht met agenten is geraakt, is niet bekend (kuch). De politie opende een klopjacht op de schutter, die een half uur zou hebben geduurd (kuch). Daar zijn allemaal geen beelden of foto’s van. Toeval? De moordenaar in het pak, niet te verwarren met de Ratten in pak, want die gebruiken nooit geweld bij hun misdaden had volgens Turkse Staatsmedia een identiteitskaart van een (CIA)-agent om toegang te krijgen tot de tentoonstelling en te moorden. En hoe het echt zit zullen wij nooit horen, want dat kunt u wel overlaten aan de CIA CNN en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS.