(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Westerse Mainstream-media dol gedraaid: Poetin may organise migrant Merkel four freedon awardattacks in EU.
Gisteren reed een ‘Baardmannen-Kerst’ vrachtwagen in op een kerstmarkt in Berlijn. Bij deze ‘Kerst-Baardmannen’ aanslag zijn zeker twaalf doden gevallen en raakten meerdere mensen gewond. 48 mensen liggen in het ziekenhuis. De Duitse politie, die uitgaat van een gerichte Baardmannen ‘Kerst-aanslag’ heeft de bestuurder aangehouden. De bijrijder is omgekomen. De Politie onderzoekt nu in opdracht van Merkel of het hier gaat over ‘Poetin-Baardmannen’. De ‘Rent a D66’ van ‘Kasteelheer Pechthold’ heeft direct samen met Denk.NL en de PvdA-hoertjes opgeroepen ten strijden te trekken tegen Wilders(Video) en Poetin. ‘Boy Jesse Klaver’ wacht nog op instructies(Video) van Rutte voordat hij met een verklaring komt.

Politietop: wij zijn berekend op dreiging Baardmannen(kuch), maar niet op die van onze de ‘Ratten in pak’.

De vrachtwagen reed volgens omstanders voor de Gedächtniskirche in Charlottenburg, dicht bij de Kurfürstendam, op hoge snelheid door de kerstmarkt. Ze spreken van snelheden rond de 65 kilometer per uur, terwijl er geen weg en politie in de buurt was. De chauffeur reed zigzaggend over de markt. Hij zoveel mogelijk slachtoffers maken. Na de lafffe aanslag sloeg hij op de vlucht. De verdachte kwam als ‘Olie-Dollar vluchteling‘ Duitsland binnen. De nationaliteit van de aangehouden verdachte is wel bekend, maar wordt geheim gehouden in opdracht van Merkel, laat de politie weten. Onderzoekers in Berlijn gaan ervan uit dat de chauffeur met opzet naar de kerstmarkt heeft gereden en daar op de mensenmassa is ingereden. Dat heeft de Duitse politie dinsdagochtend op Twitter gezet. Eerder al bralde de minister van Binnenlandse Corrupte Zaken van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), dat de gebeurtenissen in Berlijn van maandagavond een ‘Baardmannen-aanslag’ zijn geweest, maar dat het nog niet duidelijk is of het ‘Poetin-Baardmannen’ waren. Hij heeft daarvoor onvoldoende aanwijzingen gekregen van zijn ‘Führerin Merkel'(Video). ,,Met alles wat we nu weten, gaan we ervan uit dat het om een terroristische aanslag gaat” aldus de gewetenloze arbeiders verrader Jäger, die wij sowieso weer eens niet hebben kunnen voorkomen met onze zogenaamde Top inlichtingendiensten in de EU“. De vrachtauto Dick Schoofwaarmee de aanslag is gepleegd heeft een Pools kenteken en was waarschijnlijk gekaapt door de Baardman. De ‘Baardman-bestuurder’ kon enige tijd later worden aangehouden, terwijl hij brulde met ‘Allahu akbar meer Kerst moorden in de EU’. De bijrijder is ter plaatse overleden vermoord, laat de politie weten. Hij heeft de Poolse identiteit. Hoe hij aan zijn einde kwam, is onduidelijk(kuch). Wel staat vast dat hij de Baardmannen ‘Kerst-vrachtwagen’ niet bestuurde. Extra wrang is het in dit verband dat deze laffe geestelijke gestoorde Baardmannen in Syrië worden gesteund door de Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP-Obama’ en zijn NATO en in die zin mede verantwoordelijk zijn aan deze laffe psychopaten Kerst-aanslag in Berlijn, maar daar zult u de ‘Mainstream-media-maffia’ niet over horen.