(van onze Internationale ‘Elite-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nu publiceren wij reeds jaren dat de grootste (Misdaad)-Financiële christine-lagardeInstelling in de Wereld geleid wordt door een ‘Mega-Fraudeur- Lagarde’ en nu worden wij weer eens in gelijk gesteld door de Rechter.
Maar is dit schokkende nieuwsfeit een groot onderwerp voor de Westerse ‘Mainstream-media-maffia’ in het algemeen en in het bijzonder bij de ‘Staats-NOS’. Nee, die doen het af als amper nieuws en bagatelliseren  het als een klein ongelukje van een goed eerlijke Bankier ,want ze zijn te druk om voor Obama en zijn Dutch loopjongen Rutte de massa angst aan te jagen met de grote Misdadigers Poetin en Wilders(Video). Voormalig Minister en huidige ‘Graai-Voorzitter’ Christine –Nutcase-Lagarde van het Internationaal Monetair Misdaad Fonds (IMF) is schuldig bevonden in een ‘Mega-Fraude’ rechtszaak tegen haar. De zestigjarige ‘Nutcase Lagarde’ krijgt geen celstraf, omdat zij tot de ‘Super-Graai en Naai Elite’ behoort, besloot de rechtbank maandag. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ heeft direct namens het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ gereageerd en laten weten altijd goed te hebben gewerkt( o.a. de Griekse ‘Jan met de Pet’ gewurgd(Video)) voor Lagarde en hoopt dat te kunnen blijven doen nu zij niet de cel in hoeft.

IMF-Boss Lagarde en ‘privévriend’ van Dijsselbloem vervolgd wegens jatten 400 miljoen overheidsgeld.
Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeDe ‘Nutcase Lagarde’ stond voor de rechter wegens opzettelijke nalatigheid wat een vorm is van medeplichtigheid aan fraude. Ze heeft in 2008 als corrupte Frans minister van Financiën voor de Rijken en ‘Economische-Rat in pak -Zaken‘ opzettelijk niet ingegrepen bij een compensatieregeling voor een aan haar bevriende  zakenman ‘Elite-Gangster Bernard Tapie’.Op die manier kon Tapie indertijd 400 miljoen euro van de Staatsmisdaad bank Crédit Lyonnais jatten na een geschil over de verkoop van zijn meerderheidsaandeel in de Duitse sportfirma Adidas. De IMF-voorzitter Gangsterin was zelf niet aanwezig bij de uitspraak, want zij mag dan wel een Nutcase zijn maar als lid van de Internationale ‘Geld-Vampiers’ heeft zij maling aan Rechters en gewone mensen. Ze was volgens haar peperdure,louche,corrupte advocaat eerder al teruggevlogen gevlucht naar Washington, waar haar IMF-misdaadgroep zetelt dichtbij hun Boss de Oorlog’s misdadiger ‘TTIP-Obama’. Obama heeft inmiddels ook al weer gewaarschuwd voor Poetin en Trump na het horen van de veroordeling van zijn Wereld Bankmager  Lagarde.

‘Lieg en Bedrieg Mark Rutte’ en zijn gabber in crime’ Maffiaboss Poroshenko’ ontmaskert.

“Het corrupte College van Bestuur heeft bij eerdere gelegenheden de ontwikkelingen rond de gerechtelijke procedures in Frankrijk besproken en zijn altijd achter hun ‘Fraudeur-Boss Lagarde’ blijven staan net als Dijsselbloem en zal naar verwachting snel bijeenkomen om de meest recente gang van zaken in ogenschouw te nemen,maar ziet geen aanleiding om onze ‘Mega-Fraudeur’ per direct op straat te zetten, want dan blijft er niemand over bij de IMF, ” zo meldt een woordvoerder bij het IMF in reactie op de veroordeling van Lagarde.