(van onze Corrupte-Neonazi en Populistische GroenLinks redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na de oude CDA Ratten Bot, Scheffer en Rutte schoffeert (Video)nu ook Klaver de Nee-Klaver PechtoldStemmers.
Bent u voor Democratie en de Rechtstaat en tegen Oorlog en ‘Rat in pak Corruptie’, de ‘Elite-Maffia’ en de Neonazi’s van ‘Maffiaboss Porosjenko’ stem dan niet Groen ZwartLinks van ‘Populist Klaver’. Ook Klaver maak zich in navolging van Rutte op voor het Oostfront(Video) en  de Labbekakken ten strijden te laten trekken tegen Poetin voor ‘TIIP-Obama’. Klaver maakt zich hiermee volslagen belachelijk en ongeloofwaardig als zich zelf afficherende Linkse politicus die pretendeert voor de mensenrechten te staan. Nu begrijpen wij helemaal waarom de ‘Landverrader Klaver’ de ‘IAmsterdam Star reporter Steve Brown’ door zijn corrupte politie en een dronken vol gevreten ‘GroenLinks- provocateur’ tijdens de Pro Maffiaboss Porosjenko manifestatie op de Dam liet aanvallen. Zie Video hierna:

Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa(Video) door Maffiabaas Porosjenko.

rechtse populistenDe Oorlogzuchtige en gewetenloze laffe ‘Grachtengordel-Maffia’ leden van de partij gaven de Populistische vertegenwoordigers in beide Kamers zaterdag op het verkiezingscongres opdracht vóór goedkeuring van het samenwerkingsverdrag met Oekraïense Neonazi’s en Maffia van Porosjenko te stemmen, ook al is dat in het referendum van afgelopen voorjaar afgewezen door het Volk.  Zij kennen de Geschiedenis en weten als het ooit Oorlog wordt dat zijn het de aanhangers van Wilders en de Labbenkakken die als Kanonnenvoer naar het Oostfront gaan en niet de GroenLinks ‘Grachtengordel-Maffia’, die wordt alleen maar beter van Oorlog, armoede en Corruptie. Met de Kul-bijlage bij het Maffia-verdrag die de altijd liegende premier Rutte in Brussel heeft afgesproken is voldoende aan de bezwaren van de tegenstemmers tegemoet gekomen, vindt het schaamteloze Inkt Zwarte congres. Ook met de verwachte ‘NSB- hulp’ van Rent a D66 van ‘Kasteelheer Pechthold’ de stiefvader van Klaver heeft het Lieg en Bedrieg Oorlog ‘s Kabinet van Rutte en zijn PvdA NSB Loopjongen Asscher in de Eerste Kamer nog geen meerderheid voor de goedkeuringswet. Met de steun van Groen Zwart Links is zo’n meerderheid weer een stap dichterbij om de Democratie en de Rechtstaat te verkrachten voor ‘Maffiaboss Porosjenko’.

 

 

De corrupte beroeps Subsidie vreter en GroenLinks politica Strik heeft nog nooit in haar leven een dag eerlijk gewerkt.
De uitspraak van het corrupte Inktzwarte congres bevestigt voor de corrupte ‘Landverrader&Neonazi-Populist Tineke Strik’, die de extreme corrupte Eerste Kamerfractie aanvoert, dat „onze partij de Oekraïense Maffiaboss Porosjenko nooit in de steek heeft willen laten.” „Dat neemt niet weg dat we de bezwaren van de tegenstemmers ook serieus wilden nemen (Kuch). Het blijft hachelijk om in te vullen wat tegenstemmers met hun stem voorhadden temeer de bijlagen niks voorstellen en alleen herhalen wat al in het ‘Maffia-Verdrag’ staat. Maar we hopen dat bijvoorbeeld de Fopspeen afspraken over de niet bestaande strijd tegen corruptie bezorgde kiezers kunnen geruststellen en af te leiden met Poetin en Wilders, Houzee!