(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

koendersAMSTERDAM-NOIR-De PvdA Minister Bert Koenders is één van de meest duistere en lachwekkende figuren van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’. Hij is in het verleden wel eens op een fraudetje van 3 ton betrapt, maar dat is normaal voor de leden van het Kabinet Rutte. Maar net als Rutte is hij nog nooit gespot met een man of vrouw als partner ( of kind zoals de’VVD-Pedo Demmink-kliek‘) en dat is op zijn zachts gezegd bizar. In China wordt er gefluisterd dat hij één van de laatste Eunuch is. Minister Mali ontkent Koender-migrantenakkoord Slavenakkoord met ‘EU-Elite’.

Mensenhandel verlegt route en ‘Elite-Pedo’s’ nog steeds vrij(Video) spel in de EU en NL.
De Malinese minister van Buitenlandse extreem Corrupte Zaken Abdoulaye Diop spreekt tegen dat zijn land

Koenders grote voorbeeld Kuifje hoe in Afrika te opereren.
Koenders grote voorbeeld Kuifje hoe in Afrika te opereren.

een akkoord met de eveneens extreem corrupte Elite van de ‘Europese-Graai-Unie’ heeft ondertekend over de  gedwongen terugkeer van Malinese migranten, zoals  de liegende Minister Koenders zondag meldde. In het VPRO-radioprogramma Bureau Buitenland zei Diop vrijdag: ,, Minster Koenders is een Leugenaar en een Eunuch. Wij waren verrast kennis te nemen dat er een akkoord zou zijn ondertekend. Daar ligt een probleem, want dat is helemaal niet gebeurd. Er is wel een discussie gebral geweest, maar we kunnen niet zeggen dat er een specifiek akkoord is getekend”, aldus Diop. Zijn Nederlandse bral-collega Koenders meldde afgelopen zondag dat hij namens de EU een akkoord met Mali had gesloten.

‘Eunuch Koenders’ gedraagt zich in Afrika als Kuifje.

‘PvdA-Mensenhandelaar Bastiaens’(Video) vult straffeloos zijn zakken over de rug van Vluchtelingen.

,,Van de kant van de regering van Mali verwerpen wij deze Leugen verklaring van Koenders volledig”, bralt Diop. ,,Want er is geen Maffia-akkoord getekend over de gedwongen terugkeer van migranten, want om te beginnen hebben zij mij nog niet omgekocht . De verklaring weerspiegelt niet de punten die zijn besproken.” Hij noemt het belangrijk dat Koenders het bericht corrigeert en moet ophouden te liegen en moet stoppen Koendersom de Minister uit te maken voor Zwarte Piet. Opmerkelijk is dat Diop vrijdagavond een tweet heeft verstuurd, waarin hij meldt dat Koenders officieel heeft ontkend dat er sprake is geweest van een Maffia-akkoord en hem uitmaakt voor Zwarte Piet. Hij heeft er een foto bij gedaan waarop een brief van de Nederlandse ambassade te zien is, gedateerd 15 december. Daarin wordt gesproken van een ,,misverstand” over het woord ‘akkoord’ en ontkent Koenders te zijn verkocht door de Turkse-‘Gangster Minister Çelik’. ,,De gezamenlijke verklaring betekent beslist geen ‘Maffia-akkoord’ in de zin van het internationale recht”, aldus de brief, die de eveneens corrupte ambassade heeft verstuurd namens de liegende minister Koenders en zijn altijd liegende ‘VVD-Boss Rutte’(Video). Het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken in Den Haag draait zich in alle bochten om de Leugenaar Koenders en Rutte nog enigszins te redden en benadrukte vrijdagavond dat ‘Zwarte Piet Diop’ en (Leugenaar)- Koenders’ in goed overleg overeenstemming hebben bereikt over een gezamenlijke verklaring tussen de gewetenloze en extreem corrupte ‘EU-Elite’ en de ‘Mali-Elite’ op het gebied van migratie(= slavenhandel). ,,De verklaring is door beide Ministers ondertekend en direct openbaar gemaakt in de hoofdsteden.” Het gaat over afspraken over versterkte samenwerking, bijvoorbeeld bij het bestrijden van criminele mensensmokkelnetwerken ( niet die van de VVD- en COA-Misdaadgroep van ‘Onno-Schandknapen-Hoes‘) en gedwongen terugkeer naar de ‘Hel van Mali’. ,,De bizarre en liegende PvdA Minister ‘Eunuch Koenders ‘ziet ernaar uit de gemaakte afspraken met de ‘EU-Elite’ en ‘Mali-Elite’ de komende tijd verder uit te werken”, aldus het corrupte en liegende ministerie.PvdA-Mensenhandelaar Bastiaens’ vult straffeloos zijn zakken over de rug van Vluchtelingen.