(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Little Gaylord Rutte’ verrukt: We gaan het Associatie Verdrag met mijnObama Rutte grote vriend ‘Maffia Boss Porosjenko’ tekenen en ik weet dat ik mijn Boss Obama daarmee zijn mooiste afscheid cadeautje geef, ha,ha,ha,ha”. Wat u niet hoort van Rutte de grote vriend van Oligarch en ‘CIA-Zetboss Porosjenko ‘leest u hier: “Porosjenko fuels war & corruption with IMF money’ – fugitive Ukrainian”.

 

 

 

 

Rutte gaat de Democratie en de Rechtstaat en het Nederlandse Volk nu verkachten , maar waarschuwt voor Poetin.

Wilders: ‘Landverrader Rutte’ moet opstappen en wegwezen net als zijn voormalig PvdA knechtje ‘Iman Samsom’. Dat is de boodschap van PVV-leider Geert Wilders aan het adres van premier Mark Rutte.’ SP-fractievoorzitter Emile Roemer sluit zich daarbij aan: ,,Rutte sluit een Maffia-deal? We hadden al een deal! NEE = NEE.”Thierry Baudet, één van de intiatiefnemers van het referendum en leider van Forum voor Democratie, op Twitter: ,,Motie van wantrouwen tegen @MinPres vanwege nepbijlage bij Maffia-associatieverdrag en het verkrachten van de democratie voor de Oorlog’s misdadiger  ‘TTIP-Obama‘ en ‘EU-Führerin Merkel’ en de Goldman Sachs Misdaadbank ?’PvdA Gluiperd Dijsselbloem’: uitspraak Wilders onverstandig(Video).

‘Land verrader Rutte(Video)’:Nederland buiten militaire samenwerking met ‘Maffiaboss Porosjenko’ Oekraïne.

Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa door Maffiabaas Porosjenko.

De altijd liegende Rutte en zijn gabbers in crime de Kussende EU-Elite is ook verrukt nu hij met hulp van zijn Poresjenko RuttePvdA-hoertjes met zijn Brusselse ‘Nep en Fop bijlagen’ inzake het Oekraïense Maffia Verdrag het Nederlandse Volk, de Rechtstaat en de Democratie gaat verkrachten. De schaamteloze en tot op bot corrupte dr. Goebbels propaganda Staats-NOS noemde het ‘Witte-Rook ‘uit Brussel voor Rutte en gaf zijn gedrag daarmee een Pauselijk tintje voor de oude CDA Ratten in de Eerste Kamer. Voor deze ‘Nep en Fop bijlagen’ van nog geen half velletje onzin gebral ging eerst bijna jaar van vertraging ‘s tactiek vooraf van Rutte wat op zich al een complete minachting is voor het Volk en bovendien in strijdt met de Referendum wet, die stelt dat na de uitslag er zo spoedig mogelijk een besluit moet worden genomen door het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’. Nou, Rutte en zijn PvdA-hoertjes bepalen zelf wel wat zo spoedig mogelijk is en dat is op zich al een klap in het gezicht van het Volk.

Oude CDA Ratten Scheffers en Bot Schofferen Nee-stemmers in dienst van Rutte&NAVO. 

Rutte Juncker Wilders dreigde eerder al om volgende week een motie van wantrouwen tegen ‘Landverrader Rutte’ in te dienen als die de nee-stem van het referendum „aan zijn laars lapt” en in Brussel zou instemmen met het Maffia associatieakkoord.De CDA Rat Wim van de Camp, een corrupte ‘Europees-Graai-parlementariër’ voor het CDA die veel in Brussel dronken wordt gespot met Callgirls, is vooralsnog de enige met een positief geluid. „He, he, Nederlandse Elite weer terug op het EU speelveld van Merkel en Obama .” De corrupte EU-Elite was zo enthousiast dat Rutte weer eens zijn Volk verraden voor hen en Obama dat zijn hem overstelpte met natte kussen en een enkeling keep Rutte zelfs in de VVD-billen.Judas Juncker Kiss De van blijdschap dronken  extreem corrupte Eurocommissaris Juncker en Boss van de’ PvdA Huil komediant Timmermans’(Video) nam Rutte zelf nog even apart om hem af te lebberen en in zijn oor te fluisteren tongen. Het is niet bekend of ‘Maffiaboss  Porosjenko nu als beloning dat Rutte het ‘Maffia-Verdrag’ gaat onder tekenen de gesloten Friese schilderijen(Video) eindelijk gaat terug geven.

‘Lieg en Bedrieg Mark Rutte’ en zijn gabber in crime’ Maffiaboss Poroshenko’ ontmaskert.