Na CDA Ratten Scheffers en Bot Schoffeert nu ook Rat Rutte de Nee-stemmers!

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Little Gaylord Rutte’ verrukt: We gaan het Associatie Verdrag met mijnObama Rutte grote vriend ‘Maffia Boss Porosjenko’ tekenen en ik weet dat ik mijn Boss Obama daarmee zijn mooiste afscheid cadeautje geef, ha,ha,ha,ha”. Wat u niet hoort van Rutte de grote vriend van Oligarch en ‘CIA-Zetboss Porosjenko ‘leest u hier: “Porosjenko fuels war & corruption with IMF money’ – fugitive Ukrainian”.

 

 

 

 

Rutte gaat de Democratie en de Rechtstaat en het Nederlandse Volk nu verkachten , maar waarschuwt voor Poetin.

Wilders: ‘Landverrader Rutte’ moet opstappen en wegwezen net als zijn voormalig PvdA knechtje ‘Iman Samsom’. Dat is de boodschap van PVV-leider Geert Wilders aan het adres van premier Mark Rutte.’ SP-fractievoorzitter Emile Roemer sluit zich daarbij aan: ,,Rutte sluit een Maffia-deal? We hadden al een deal! NEE = NEE.”Thierry Baudet, één van de intiatiefnemers van het referendum en leider van Forum voor Democratie, op Twitter: ,,Motie van wantrouwen tegen @MinPres vanwege nepbijlage bij Maffia-associatieverdrag en het verkrachten van de democratie voor de Oorlog’s misdadiger  ‘TTIP-Obama‘ en ‘EU-Führerin Merkel’ en de Goldman Sachs Misdaadbank ?’PvdA Gluiperd Dijsselbloem’: uitspraak Wilders onverstandig(Video).

‘Land verrader Rutte(Video)’:Nederland buiten militaire samenwerking met ‘Maffiaboss Porosjenko’ Oekraïne.

Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa door Maffiabaas Porosjenko.

De altijd liegende Rutte en zijn gabbers in crime de Kussende EU-Elite is ook verrukt nu hij met hulp van zijn Poresjenko RuttePvdA-hoertjes met zijn Brusselse ‘Nep en Fop bijlagen’ inzake het Oekraïense Maffia Verdrag het Nederlandse Volk, de Rechtstaat en de Democratie gaat verkrachten. De schaamteloze en tot op bot corrupte dr. Goebbels propaganda Staats-NOS noemde het ‘Witte-Rook ‘uit Brussel voor Rutte en gaf zijn gedrag daarmee een Pauselijk tintje voor de oude CDA Ratten in de Eerste Kamer. Voor deze ‘Nep en Fop bijlagen’ van nog geen half velletje onzin gebral ging eerst bijna jaar van vertraging ‘s tactiek vooraf van Rutte wat op zich al een complete minachting is voor het Volk en bovendien in strijdt met de Referendum wet, die stelt dat na de uitslag er zo spoedig mogelijk een besluit moet worden genomen door het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’. Nou, Rutte en zijn PvdA-hoertjes bepalen zelf wel wat zo spoedig mogelijk is en dat is op zich al een klap in het gezicht van het Volk.

Oude CDA Ratten Scheffers en Bot Schofferen Nee-stemmers in dienst van Rutte&NAVO. 

Rutte Juncker Wilders dreigde eerder al om volgende week een motie van wantrouwen tegen ‘Landverrader Rutte’ in te dienen als die de nee-stem van het referendum „aan zijn laars lapt” en in Brussel zou instemmen met het Maffia associatieakkoord.De CDA Rat Wim van de Camp, een corrupte ‘Europees-Graai-parlementariër’ voor het CDA die veel in Brussel dronken wordt gespot met Callgirls, is vooralsnog de enige met een positief geluid. „He, he, Nederlandse Elite weer terug op het EU speelveld van Merkel en Obama .” De corrupte EU-Elite was zo enthousiast dat Rutte weer eens zijn Volk verraden voor hen en Obama dat zijn hem overstelpte met natte kussen en een enkeling keep Rutte zelfs in de VVD-billen.Judas Juncker Kiss De van blijdschap dronken  extreem corrupte Eurocommissaris Juncker en Boss van de’ PvdA Huil komediant Timmermans’(Video) nam Rutte zelf nog even apart om hem af te lebberen en in zijn oor te fluisteren tongen. Het is niet bekend of ‘Maffiaboss  Porosjenko nu als beloning dat Rutte het ‘Maffia-Verdrag’ gaat onder tekenen de gesloten Friese schilderijen(Video) eindelijk gaat terug geven.

‘Lieg en Bedrieg Mark Rutte’ en zijn gabber in crime’ Maffiaboss Poroshenko’ ontmaskert.

 

16 reacties op “Na CDA Ratten Scheffers en Bot Schoffeert nu ook Rat Rutte de Nee-stemmers!

 1. LS…
  Rutte is helemaal in de macht van de Zio Nazi Khazaren Hoofdman Poroshenko en Obama die nog even snel de derde wereldoorlog wil laten ontbranden door Putin te beschuldigen van verkiezings fraude door hacking… Bot is nog van de super arrogante oude lullen pedo club die denkt dat alle Nederlanders Lekker Slim zijn. Jammer stelletje flikkers: De Russen komen niet en als ze komen zijn jullie als eerste de lul en worden gefusilleerd als oorlogshitsers !

 2. één ding dat ze weten te doen is ocult !

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstanders en ook de tong van uw hond!

  I pray to my creator don’t forget your sins people !

 3. In het belang van Nederland wiens vertegenwoordigers nogal Royaal doen.
  Wat is er verbeterd sinds Balkenende?

  Daarom, CDA is de meest verraderlijke partij, VVD het meest in de Verry Verry Darkroom en Pvd A,, ach die zijn gelukkig gezien, nu de twee eerder genoemden nog wippen.

 4. Bevrijding Aleppo ware gruwel voor NATO oorlogshitsers binnenkort kan Rutte & Co zelf asiel aanvragen bij choco prins Porosjenko alvorens in de bajes te belanden

  Aleppo bevrijd, maar het nieuws zegt van niet
  http://www.boublog.nl/2016/12/15/aleppo-bevrijd-maar-het-nieuws-zegt-van-niet/

  For the first time, the Syrian, Russian and Iranian governments have hard evidence of who is providing the material support for terrorism. The capture of between 4000-6000 terrorist/mercenary jihadi’s is an intelligence cornucopia.

  Every TOW missile has a serial number, we will know exactly whom it was sold to and when and more importantly who approved the sale and to what US ally. The TOW missiles are but one of many advanced weapons system that ISIS had.
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/12/15/when-the-syrian-chickens-come-home-to-roost/

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Nadat het arbeiders verraadt van Kock door het wormen&maden gekonkel
  van Bahlekkende werd aangescherpt hield ik het voor gehoord&gezien wat
  stemmen&politiek aangaat.
  Een pias die zijn leven op religieuze leugens baseert en dat inkleedt met een
  goor soort levens ontkennende fatsoensnormen neem ik niet serieus.
  Met het Ukraine referendum leek er voorzichtig weer enig realiteitsbesef op
  gang te komen en dat was de moeite van een NEE – stem waard.

  Dat Rutte zijn reet afveegt met de nee-stemmers betekent het definitieve einde
  van de poppekast democratie in dienst van de duits/argentijnse monarchie.
  Nederland voorgoed uitgeleverd aan de bestuursfaal die €uropa is.
  Achter m’n rug over mijn hoofd wordt een spel gespeeld waar ik niet langer aan
  mee doe. De wereld is aan gezagsgetrouwe oranjegezinde jaknikkers.

  Unieke verschillen ontmantelen&nivelleren. Toezichthouders en overige klein-
  -denkers die de dienst uitmaken. Diversiteitenkul die uitmondt in 5x per dag in
  heul Holland Alla hoela akbar van de daken tetteren .
  Een pijnloze spagaat tussen wat eens Holland was en een niet bestaand €uropa
  voor Mart Rukke. Ballen heeft ie niet en met zijn zweverige diplomatiek lulpraat
  raakt hij kant noch wal laat staan een toereikend grond. Alleen voor ’n Nexit kom
  ik m’n nest nog uit .
  Never Mind the Bollocks
  God save the queen
  The fascist regime
  They made you a moron

 7. Was van begin af aan (over)duidelijk. 27 landen hebben reeds geratificeerd en NL plakt er nog ff ’n kattebelletje aan vast. Dat is ’t niveau v/d VVD: bonnetjes niet kunnen vinden en memo stickers ergens aan ’n officieel Verdrag plakken, wsl op de achterzijde. Dan met veel tam tam en poeha brallen en brullen dat er ’n geweldige overwinning is geboekt. Mensen, presenteer aub de eindafrekening op 15/3. Referenda houden hebben in NL geen zin. Voor Oekraïne staat de deur westwaarts open.Moest van Brussel=Berlijn=W’ton!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s