Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt!

(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dijsselbloem ontmaskerd als Leugenaar& Arbeiders Verrader Graai nazi's(Video).IMF-deelname Wurging Griekenland onzeker.
Führerin Merkel(Video)en haar loopjongen “Mr Euro” Dijsselbloen gunnen zelfs de straatarme Grieken de op één haar na uithongerende bejaarden geen menswaardig Kerst. Misschien kan de grootse ‘BN-Hoer Beau van Erven Doren’(Video) van NL daar met Kerst ook een ‘RTL-Leed-Showtje’ van maken? De Elite van bepaalde eurolanden(= Nederland en Duitsland) zetten een beloofde muizen verlichting van de Griekse ‘Maffia-schuldenlast’ in de koelkast omdat de Griekse premier Tsipras 617 miljoen euro wil geven aan een miljoen gepensioneerden met zo een laag inkomen dat zij stront moeten vreten om in leven te blijven en met Kerst elkaar moeten op eten.

 Europa staat in brand :Grote Omwentelingen zijn aanwezig.

Jeroen DijsselbloemDe eenmalige ‘Honger-uitkeringen’ komen in de plaats van een Kerst bonnusje van 100,- euro die Athene op last van zijn ‘Maffia-schuldeisers’ moest schrappen tot sadistisch genoegen van de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ en zijn Boss Merkel. Volgens een verklaring woensdag van eurogroepvoorzitter de PvdA Übermensch Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) menen “sommige(onmenselijke) lidstaten(=NL en Duitsland)” dat de menselijke actie van de Griekse regering mogelijk niet spoort met de ‘Afpers-afspraken’ die zijn gemaakt in het steun ‘Neonazi- bezetting ‘s- programma’ voor de Griekse Jan met de Pet , want de ‘Griekse Graai en Naai Elite’ heeft nergens last van. Voor ‘Nep en Fop-schuldverlichting’ is unanimiteit vereist, die er nu niet meer is, ha,ha,ha,ha.

CPB: ‘Rat in pak economie’(Video) trekt aan, tekort verdwijnt want de Verkiezingen komen er aan.
Ook wees  de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ er ‘VVD-trots’ op dat hij het begroting te kort in NL heeft weg gewerkt en dat daar door Jetta-Klijnsma-moestuin-3in NL met Kerst extra lange rijen staan bij de’ PvdA-Voedselbanken’ van zijn ‘gabber in crime’ ‘Kapo Klijnsma’ en er geen Kerst uitkeringkies worden gedaan aan de armen in Nederland op last van de ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn misdaadgroep. De Euro-misdaadgroep besloot op 5 december Griekenland wat muizen lucht te geven door een aantal aanpassingen in het onbetaalbare ‘Maffia-schuldenpakket’, zoals het verlengen van looptijden van de  Maffia-afpers-leningen en het vastzetten van rentepercentages. In januari wordt bekeken hoe de ‘Griekse Jan’ nog meer gewurgd gaat worden door Merkel en haar loopjongen de Arbeiders verrader Dijsselbloem. Feitelijk zouden Merkel en Dijsselbloem wegens misdaden tegen de menselijkheid gepleegd in Griekenland voor het Internationale Strafhof moeten verschijnen, want zij maken de Joego Oorlogsmisdadigers tot kleine kinderen.

4 reacties op “Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt!

  1. De Griekse reders (types a la wijlen Onassis) blijven buiten dit alles en zijn erg druk met Kerst voorbereidingen in hun privé jets op weg naar St Barth’s (goedkoopste krot daar 15 miljoen), of Punta del Este, Uruguay (St-Tropez van Z-Amerika) of St-Moritz of Gstaad, CH (chaletje van tig miljoen). Vaak ruzies in die families want ma+dochters willen eerst nog winkelen in LDN of NYC. Anders hebben ze geen echte Kerst. “Vrede op aarde”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s