(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaanstef-blokverdienen van Minister Stef Blok.
Scheidend Aedes-voorzitter Marc Calon haalt terecht stevig uit naar de ‘VVD Minister-Gangster-Aasgier Stef Blok’ van Wonen voor de Rijken en Corrupte Rijksdienst. Maar Calon heeft zelf ook kilo’s boter op zijn corrupte hoofd. Volgens Calon heeft Blok gelogen toen hij eerder deze maand stelde dat Misdaad-corporaties ‘voor Dagobert Duck’ spelen in plaats van te investeren in nieuwbouw. ,,Dat is een botte leugen en dat weet hij en zijn PvdA-hoertjes als geen ander.” Wat is er daar nou voor nieuws aan? De VVD-misdaadgroep doet niets anders dan liegen en hun PvdA-hoertjes keuren dat altijd goed.

 Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen & Gevangenen tot slaven gemaakt.

VVD–Aasgier Blok ‘en Samson voeren Zuid Afrikaanse Thuislanden weer in voor arme van alle kleuren.
VVDCalon bralt in de bejaarde ‘GOOD MENS- Volkskrant’ dat Blok louter bezig is met het uitvoeren van het ‘Smijt Jan met de pet op straat-regeerakkoord’. Over dat onmenselijke VVD-beleid is Calon hard: ,, ‘Aasgier Blok’ doet net of hij een autist is die weinig snapt van Volkshuisvesting, maar is gewoon een bikkelharde, liegende VVD Gangster die alleen maar opkomt voor de speculanten en Misdaadbanken.” De hypocriete Aedes-voorzitter die jaren ook zijn zakken heeft gevuld voegt er wel aan toe dat hij verder goed met Blok door één ‘Graai-deur’ kan en dat de Minister spreekt liegt op Calons ‘Zakkenvullers- afscheidssymposium’. Over de toekomst van Volkshuisvesting is Calon optimistisch en dat is vreemd, want Grote steden als Amsterdam zijn inmiddels een Bubbel geworden voor Yuppies en expats. ,, Misdadig ‘VVD&PvdA-Rechts’ heeft verloren. De criminele obsessie met de ‘Vrije-misdaad-Markt’ heeft veel boze burgers en Dak en thuislozen opgeleverd. De ‘VVD-Maffia-markt’ lost niet op voor de massa en helpt alleen de Rijken aan Villa’s en grachtenpandjes en heeft om maar wat te noemen van de Amsterdamse Volksbuurt de Pijp een onbetaalbare Yuppie wijk gemaakt .”

Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor ‘Oliedollar-vluchtelingen’.

Volgens Calons dringt in heel Europa het besef door dat er behoefte is aan betaalbare, duurzame huurwoningen voor de gewone man en vrouw, die kaal geplukt wordt door o.a. het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ en ook nog op straat gesmeten of  uit de Grote steden gejaagd. .