(van onze ‘VVD-Witwas- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wilders heeft aangekondigd om na zijn ‘Mega-Verkiezing’s Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemoverwinning’ schoon schip te gaan maken met het ‘Elite-Corruptie moeras’ van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte‘.
‘Imam Samson’ ziet de bui  al hangen en heeft zijn verlies genomen en is er als een dief in de nacht vandoor gegaan het Luxe Wachtgeld in en  gaat binnenkort naar het Buitenland. Alleen de ‘Witwas-Banana Eilandjes’ Bermuda en de Kaaimaneilanden gaan “Banana-Fraude-Nederland” voor op de wereldrang Crime-lijst van misdadige belastingparadijzen. Dat zijn ‘Nep en Fop-landen’ waar grote misdaad berijven zich op papier vestigen omdat ze daar weinig belasting hoeven te betalen en de belasting kunnen ontduiken in andere landen. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u nalezen in de “Panama Papers”, alwaar de ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Syfilis- familie‘ naast o.a. ‘Maffiaboss Poroshenko’ ook in stond. Nederland stond in 2015 ook la nummer drie op deze  Crime Lijst: “Rijke VVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos(Video)belasting voor miljarden. NL is een Schurken Staat”.

Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken uit de Panama Papers.

De Stem van de Straat” wijst(Video) Transparency-NL en Tweede Kamer op “Elite-Gangster Billboard”.
De ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib heeft onderzoek gedaan naar de 15 grootste misdadige belastingparadijzen. In het internationale rapport Tax Battles neemt Nederland de derde plaats in op de Transparancy International NederlandCrime Lijst. Toch blijft Transparency-NL stug beweren dat Nederland niet corrupt is.Nederland is het eerste ‘Europese-Graai-land’ op deze Crimelijst, gevolgd door de Witwas landen als Zwitserland, Ierland en Luxemburg. Curaçao, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, staat op de achtste plaats en dat is ook best knap vindt Wiebes. De ‘VVD-Gangster Wiebes’ is apetrots met dit behaalde resultaat bij de’ VVD- Witwas-Zuidas’ te Amsterdam . Daarnaast is hij ook zeer content met zijn Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek-drek die de boel afleidt van deze VVD-misdaden door de massa angst aan te jagen met Wilders, Holleeder(Video) en Poetin. Maar vlak de Staat-NOS niet uit in dit verband, want die doet net zo hard mee als ‘Geilneef Peter R de Vries’, zij het op een andere manier door eenvoudig weg dit schokkende misdaad nieuws te brengen als of het niets met misdaad te maken heeft. Daarin tegen  meldde de NOS  enkele dagen geleden nog als groot nieuws  dat de tweevoudige Tbs moordenaar en politie-informant Martin Kok  als misdaadjournalist was(Video) vermoord.

‘Ratten in pak- bedreiging’ voor armoedebestrijding en de Rechtstaat(Video) en de Democratie.

 

Op de misdadige belasting Paradijzen staat meer dan 35 duizend miljard zwart weg geparkeerd van tussen de 100 en 200 ‘Ultra Rijken-Gangsters’, terwijl de hele staatschuld van de EU daar een fractie van is te wetenGeert Wilder RTL Boulevard1000 miljard. En voor die 200 Utra-rijkem moeten dus 60 miljoen US en 50 mijlen Eu broers onder de armdik grens leven stelt Oxfam. Oxfam wil een einde aan de misdadige belastingparadijzen, die een ernstige bedreiging zijn voor de armoedebestrijding en de democratie . Ontwikkelingslanden en de US en de EU lopen miljarden, miljarden belastinginkomsten mis die ingezet zouden kunnen worden voor scholen, ziekenhuizen en het creëren van nieuwe banen en minder extreme ongelijkheid . Een nachtmerrie voor Rutte&Co.”Deze misdadige belastingparadijzen helpen grote Multinational-misdaadgroepen en de Ultra-Rijken om zo min mogelijk belasting te betalen en de belasting te ontduiken’ waardoor landen wereldwijd 10.000 de miljarden dollars of meer  aan belastinginkomsten per jaar mislopen. Het resultaat is toenemende extreme ongelijkheid binnen landen en geldtekort om de eerlijke burgers in ontwikkelingslanden en de US en de EU meer kansen op beter leven te geven”, zegt Esmé Berkhout, belastingexpert van Oxfam Novib en opsteller van het rapport:

De “Crime-top 15’ Wit was Banana-Frauda-landen. ‘Tax crime Battles’:

 1. Bermuda
 2. Kaaimaneilanden
 3. Nederland
 4. Zwitserland
 5. Singapore
 6. Ierland
 7. Luxemburg
 8. Curaçao
 9. Hong Kong
 10. Cyprus
 11. De Bahamas
 12. Jersey
 13. Barbados
 14. Mauritius
 15. De Britse Maagden-eilanden