(van onze Internationale dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘TTIP Obama’ en zijn ‘EU- loopjongens’ krijgen rol beroerte van ‘Mad VladimirPoetinDog Trump’ met zijn mogelijke benoeming van ‘Olie-Miljardair Tillerson’.
Waar blijft Rutte nu met zijn angst propaganda dat het Oekraïne Maffia Verdrag ondertekend moet worden om Poetin tegen te houden de EU te veroveren? De oude CDA Rat en ‘NATO Trol Scheffer’en Rutte(Video) weten niet meer waar zij het moeten zoeken als deze benoeming doorgaat.Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoede.

Poetin is de Bliksemafleider van armoede veroorzaakt door de kussende EU en NL Graai en Naai-Elite
‘Mad Dog Trump’ wil Rex Tillerson, de Maffiabaas van de oliemaatschappij Exxon Mobil die een hechte Poresjenko Rutte(duistere) zakelijke relatie heeft met de Russische president Poetin, voorgedragen als minister van Buitenlandse Corrupte Zaken en daarmee geeft hij voor het eerst een teken dat hij niet helemaal Mad is. Dat meldt NBC News zaterdag op basis van twee bronnen bij het overgangsteam van de aankomende Amerikaanse president. NBC tekent erbij aan dat bij Trump niets vaststaat, totdat hij het zelf bekend maakt. Maar de Republikein had zaterdag een meer dan twee uur durend gesprek met Tillerson in zijn walgelijke groteske Trump Tower in New York. Het is niet bekend of Trump zijn peperdure echtgenoot ‘Callgirl Melania’ een privé Paaldans showtje heeft gegeven voor de twee oude Geile bokken.  Twee belangrijke adviseurs van Trump, chef-strateeg Stephen Bannon en Labbekakken schoonzoon Jared Kushner, hielden hem volgens de New York Times voor dat de Tillerson van een ,,ander kaliber” is dan de andere opties, zoals  Miljardair en Godsdienst waanzinnige Mitt Romney, de Republikeinse presidentskandidaat van 2012, of Bob Corker, de voorzitter van de Commissie Buitenlandse Corrupte Betrekkingen van de Senaat.Trump maakt zijn keuze vermoedelijk volgende week bekend. Eerder trok Rudy cirqtbhwuaasbzpGiuliani zich terug als kandidaat voor een hoge post in de regering, wat die was bejaard Miljonair en wilde liever doorgaan als Elite louche advocaat Graaier. Tillerson (64) zou voormalig VN-ambassadeur John Bolton onder zich kunnen krijgen als onderminister voor de dagelijkse leiding van het departement. De Exxon-topman heeft de afgelopen 41 jaar alleen maar gewerkt bij het ‘Olieconcern-misdaadgroep’ of de voorloper daarvan en wereldwijd de boel vervuild en armoede en ellende gebracht in Wereld. Poetin kent hij al meer dan twintig jaar. De Russische president verleende hem in 2013 een Vriendschapsorde voor zijn misdaden tegen de menselijkheid.

In Oekraïne werkt Europa samen met Oligarchen en Fascisten( Bron: Groene Amsterdammer)
Het jaar daarop belandde de relatie tussen de gewetenloze en corrupte Elite van Washington en de eveneens gewetenloze en corrupte Elite van Moskou door de annexatie bevrijding van de Krim en de Russische CIA schaduwoorlog in het oosten van Oekraïne op een dieptepunt en sindsdien voert de Westerse Mainstream-20129Maffia media en de Staats-NOS een dr. Goebbels propaganda Haatzaai hetze tegen Poetin en Rusland die veel weg heeft van de Nazi propaganda tijdens de Tweede Wereld Oorlog: “Russen zijn een Untermenschen die geknecht moeten worden of uitgeroeid”. Hopelijk komt er met Trump een einde aan de dreiging van een Derde Wereld Oorlog en de daarmee gepaard gaande Wapenwedloop, die de ‘VVD Gangsterin Hennis’ een natte doos bezorgd en al die onzinnige boycotten tegen Rusland, waarvoor ‘Jan met de Pet ‘de prijs betaald in de EU en NL.

Opmerking: Zie a.s. maandag De Stem van de Straat-SaltoTV2 met o.a. schokkende beelden van de Slachting van Odessa en informatie over de slachtpartij op de Krim van de Neonazi troepen van ‘Maffiaboss Poroshenko’ en de CIA en de duistere Rol van Obama zijn ‘Little Dutch Gaylord Rutte’.