(door Pieter de Broer)

AMSTERDAM-NOIR- Dit is werkelijk de zóveelste zaak, waarbij m.i. gesteld wordt dat Peter R. de Vries factuur-justitie-aan-peter-r-de-vriesop zeer dubieuze wijze “op schoot” heeft mogen zitten bij het ‘VVD-OM’ van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur‘. Ik wil nu zelf ook wel eens opheldering over de handel en wandel van deze Peter R. de Vries en weten hóe Peter R. de Vries aan de informatie kwam? En (indien aan de orde): Heeft Peter R. de Vries wederom netjes uitbetaald gekregen van het ‘VVD-OM’ voor hun “misdaad-onderonsjes” m.b.t. deze zaak? Zo ja, hoeveel was dat? Want dat Peter R. de Vries facturen indient bij (en dus verdient aan) het OM, dat moge inmiddels duidelijk zijn… ( De Vries-Maffia’ laat zich door betaling  van  3300,- euro  op zijn beurt weer inspireren  door justitie. Tsjakka en Kassa!)

Men kan Peter R. de Vries op deze manier toch allang geen onafhankelijk “misdaadjournalist” meer noemen en men kan het OM op deze manier allang geen betrouwbare instantie meer noemen. Het ondermijnt de rechtsgang in Nederland. Uiteraard hebben wij ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) om commentaar gevraagd, maar die liet weten vanuit zijn ‘Justitia-onderduik adres’ nog te overmand zijn van verdriet(Video) van de Moord op zijn pupil de TBS Moordenaar en ‘Politie-informant Martin Kok’ om commentaar(brallen) te geven.

Opmerking: 19 december komt De Stem van de Straat Amsterdam-Noir met nog nooit vertoonde beelden exclusief en schokkend reportage “Politie informant Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek drek medeplichtig aan moord op Tbs Moordenaar en ‘Politie-Informant Martin Kok’.