(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wrakingsverzoek Mr. Knoops afgewezen: Rechtbank vooringenomen in eilanne-van-rensProces Wilders.
Dijsselbloem ontmaskerd als Leugenaar& Arbeiders Verrader. IMF-deelname Wurging Griekenland onzeker (Video)PvdA VVD Minister van Financiën voor de Rijken en de EU-Elite en de Wurger van de ‘Jan met de Pet’ in Griekenland en NL Dijsselbloem vindt de uitspraak van Wilders over de ‘Straf de arme rechters’ die hem eerder vrijdag veroordeelden „echt heel onverstandig en ongewenst.” Wilders noemde de rechters onder andere „knettergek.” De Critical law studies kwalificeert de Gerechtelijke macht anders dan Wilders, maar het komt in wezen op het zelfde neer: De Gerechtelijke macht staat in dienst van de Heersende Klasse. En dat voorgaande is wat ons betreft of men het nu wel of niet eens is met het vonnis.

‘PvdA Sheriff Huismarokkaan Marcouch’ :Corrupte Agenten en Deurwaarders beschermen tegen Vrije Media van het Volk(Video).

Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem

Psychopaat Dijsselbloem’ „Ik vind dat mijn rechters , die toch dagelijks de Straf de arme maatschappij in stand houden moeten worden gerespecteerd, ook als je het niet met hen eens bent en dat geldt overigens ook voor onze corrupte stelende en soms zelfs moordende  politieagenten, ambulancepersoneel en mensen die voor de klas staan”, bralde de corrupte en gewetenloze loopjongen van ‘Führerin Merkel “Mr EU”-Dijsselbloem daar vrijdagavond over in het L1-programma AvondGasten.

Witgewassen Marcouch: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk”.
‘Übermensch Dijsselbloem’ „ Corrupte rechters en politieagenten verdienen respect voor het onderdrukking ‘s ahmed-marcouchen uitbuiting ‘s werk dat ze doen en Wilders zou dat als geen ander moeten weten en daarom staan wij nu op zeven zetels en als het zo doorgaat bestaat mijn arbeiders verraderspartij na de komende verkiezingen niet meer. Laat hij een voorbeeld nemen hoe respectvol wij opgaan met onze Marokkanen. Zo hebben onze ‘Huismarokkaan Marcouchtot Sheriff benoemd en leest u nog maar eens wat onze Top PvdA-hoertjes over Marokkanen schelden”:

Rob Oudkerk Samosm, Spekman