Is de ‘VVD-Pedo-Demmink-Kliek’ samen met ‘Pedo Bill’&Prince Andrew een Pizza gaan eten in Virginia.

( van onze Internationale Pedo-Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Pedo VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is de ‘VVD- Pedo-Demmink- Kliek‘ samen met ‘Pedo Bill& Prince Andrew Pedo DukePedo Duke of York’ een Pizza gaan eten in Virginia. Party of the rich en pedophiles. Almost 50% of Tory donors are hedge fund managers.

10 reacties op “Is de ‘VVD-Pedo-Demmink-Kliek’ samen met ‘Pedo Bill’&Prince Andrew een Pizza gaan eten in Virginia.

  1. Of Pizzagate nep nieuws is moeten we nog zien. Hillary was in ieder geval wel nep. En Bill schijnt toch echt al dan niet met Prins Andrew in de Lolita Express te hebben gezeten op weg naar ’t privé eiland van zijn zeer goede paedo huisvriend, tot ’n paar jaar destijds in de VS veroordeeld. De Lolita’s moesten laten zien of pijpen in de lucht ook lekker was en of dat geheel zonder zuurstofmasker kon.Hapt zo heerlijk weg!

  2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijke nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!


  3. Misschien is het een goed idee om de tv serie `True Detective’ (http://www.imdb.com/title/tt2356777/) eens opnieuw te bekijken. In Seizoen 1 wordt om de haverklap een pedofilie logo getoond wat als twee druppels water lijkt op dat van Besta Pizza, de pizzeria in Washington D.C. van eigenaar Andrew Kline en tevens lid van de Human Trafficking Prosecution Unit van het Department of Justice. Seizoen 1 speelt zich af in Texas een paar jaar na Hurricane Katrina waardoor een flink aantal voodoo en occulte types vanuit New Orleans zich in TX hadden gevestigd. Na Seizoen 1 zijn zonder twijfel een aantal invloedrijke figuren in Hollywood behoorlijk over de rooie gegaan, want Seizoen 2 speelt zich vervolgens af in een of andere duistere County nabij Los Angeles, maar nu wordt er met geen letter meer over pedofilie gesproken. Daarbovenop werden de twee witte acteurs uit Seizoen 1 in de leidende rol van de twee FBI agenten, uit de serie geschopt en vervangen. Waarom worden we eigenlijk als kijker, bijna zonder uitzondering, geconfronteerd met pedofilie zaken wanneer de vermiste kinderen afkomstig zijn van blanke ouders ? Is dat met opzet, of is het volkomen in overeenstemming met statistieken van vermiste kinderen ? Seizoen drie, als die er nog gaat komen, zal zonder twijfel zich gaan afspelen in Virginia, in en om Washington D.C. en de inmiddels beruchte Connecticut ‘#pizzagate’ Avenue.


  4. “Clinton: ’nepnieuws’ is gevaarlijk” Vr Dec 9, 2016
    Maar natuurlijk is nepnieuws gevaarlijk, zeer zeker toen vlak voor de Amerikaanse verkiezingen Hillary in alle MSM krantjes en TV kanalen in alle polls huizenhoog zou gaan winnen, zo van Allah in den Hoge. Nu zijn diezelfde Hillary stemmers in een soort van mentale massa depressie terecht gekomen. De MSM , en niemand anders, is verantwoordelijk voor deze massa depressie, en als er her en der Democraten zelfmoord plegen, tja, wie zal dan Clinton tegenspreken dat ’nepnieuws’ gevaarlijk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s