( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oude ‘Royal- CDA Rat Donner’ is voor ‘Royal-ongelijkheid’(Video) en piet-hein-donnertegen afschaffen eigen risico.
Nederland is al jaren een “Straf de arme maatschappij” waar volgens de Critical Legal Studies Movement de Gerechtelijke macht en Donner dus in dienst staan van de Heersende Klasse of te wel de Elite, maar zeker van de ‘Koninklijke Graai en Naai -Syfilis familie‘. Dan wordt de democratie keer op keer verkracht door Rutte en zijn ‘PvdA-hoertjes’ blijkens o.a. het feit dat hij weigert de ‘Wil van het Volk’ te respecteren en de uitslag van het ‘Oekraïne-Maffia’ referendum uit te voeren. Dan bralt Rutte tot vervelends aan toe dat Wilders een bedreiging is voor de Rechtstaat en vooral niet zijn ‘Graai-King Willem’ met zijn dochter Prinses Amalia, die de Grootste en Jongste Staats Zakkenvuller( 4000 euro Taxfree per dag)(Video) is van de Wereld dankzij Rutte. En daarnaast net als haar Graai-vader Willem straks op haar 18de ook de baas van Donner in de Raad van State.

‘Royal-Elite Gangster familie’ (Video) lid van de Raad van Staten. 

Is Donner een Duivelse ‘Royal-Psychopaat’ en een bedreiging voor de democratie en het Algemeen belang en ‘Jan met de Pet’. 

Na stomdronken Jan Roos(Video) nu ook Donner Boos op Geenpeil.
Dan leven er al jaren 2.5 miljoen Nederlandse burgers(Video) onder de armoedegrens en die zal het zo sowieso Mark Rutte Queen Maximaeen worst zijn of zij nu wel of niet in een Rechtsstaat leven, want zij zijn als arme sloebers (Onrendabele,Labbenkakken) al jaren brodeloos en rechteloos. Dan lopen er duizenden Ratten in pak van het type Donner dagelijks het gewone Volks straffeloos blind te stellen. En wat te denken van de Criminele Burgemeesters die ook straffeloos leven als God in Frankrijk. Dan loopt de ‘VVD-Pedo-Demmink-Prins Claus-kiek’(Video) nog steeds ongestraft rond in Nederland en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.  Julian Poch zucht al jaren onschuldig in de Argentijnse cel voor de Voorzitter van de Raad van State King Willem. En ook daar horen wij Donner nooit over. Over de voorgaande feiten die de Rechtstaat tot een farce maken voor ‘Jan met de Pet’ horen wij de oude doortrapte en corrupte ‘CDA Rat Donner’ nu niet en nooit niet. In een zeldzame politiek getinte psychopaten toespraak, heeft vicepresident Donner van de middeleeuwse Feodale Raad van State, waarvan de ‘Graai-King Willem’ vanaf zijn 18de jaar de Voorzitter is uitgehaald naar GeenPeil. Tijdens een corrupte raadsledenbijeenkomst in het provinciehuis van Zuid-Holland hekelde hij het plan om het stemgedrag van eventuele GeenPeil-Kamerleden rechtstreeks door de leden te laten bepalen in plaats van door de  King Willem en zijn politieke Lakeien. Hij was niet eens stomdronken.

Voormalig minister Piet Hein Donner voorspelt einde van de rechtsstaat door Geenpeil. joris-demmink-donner-bosMinister Donner, de man die Joris Demmink ‘aannam’.
„De gekozen vertegenwoordigers zouden slechts doorgeefluik zijn van de wensen en opvattingen van hun achterban. Een aanpak zoals die van GeenPeil luidt het einde van de niet bestaande democratische rechtsstaat in”, tekende Omroep West op uit de mond van de voormalig CDA-minister en loopjongen van ‘Graai -King Willem’ en de Heersende Klasse. Donner wees op de de feodale grondwet die voorschrijft dat volksvertegenwoordigers zonder last of ruggespraak moeten kunnen stemmen en dat overigens nooit doet.„Wanneer een vertegenwoordiger slechts spreekbuis is van een toevallige achterban die over een bepaald onderwerp van zich heeft laten horen, dan wordt hieraan niet voldaan (kuch). Donner vergeet even voor het gemak dat nagenoeg alle partijen in de Tweede Kamer al jaren niets anders doen dan de Partijlijn van de betreffende Elite van het moment blindelings volgen en die kan zomaar weer even tijdelijk veranderen als bijv. de verkiezingen in zicht zijn. Niets garandeert immers dat niet morgen anderen aan de knoppen hebben gezeten, een diametraal tegengesteld standpunt wordt ingenomen”, aldus de psychopaat Donner. Maandag werd bekend gemaakt dat GeenPeil aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart wil meedoen. Columnist Jan Dijkgraaf wordt lijsttrekker en hij is dus nu al door Donner tot een bedreiging van de Donner zijn ‘Elite- Rechtstaat’ verklaart.Voormalig minister Piet Hein Donner voorspelt einde van de rechtsstaat door . Minister Donner, de man die Joris ‘aannam’.