(van onze Internationale ‘Geestelijk gestoorde Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De kaal geplukte US burger (forgotten peoples,“Basket of deplorables”)kon tijdens de Terror jaap president‘Freak-verkiezingen’ stemmen op‘ War Mongol Hillary’&’Pedo Bill‘ of ‘Mad Dog Trump’. Het is Trump geworden en de Wereld zit nu opscheept voor de komende vier jaar met een Mad Dog, die inmiddels zijn regering vol heeft gestouwd met extreem misdadige Miljardairs en Bankier-Gangsters als George Soros en Steven Mnuchin van Goldman en Sachs en Wall Street en als Minister van Defensie een naamgenoot van Donald de ‘Mad Dog Generaal’.

Thomas ErdbrinkDonald Trump heeft volgens eigen zeggen al zijn aandelen al in juni van de hand gedaan. Dat heeft een woordvoerder(beroeps-leugenaar) van de aankomend Mad Dog president aan het Elite-propaganda Vod de Washington Post van o.a. ‘CIA-Trol Erdbrink’ (Video) ,die de ‘Little Dutch Gaylord Rutte’ van de US-Elite in het zonnetje zette in de VPRO zomeravonden laten weten.

 The Wall Street-Washington Complex Invades Trump’s Cabinet.
Het aandelenpakket was in december 2015 ongeveer 40 miljoen dollar waard. Wat Trump er in juni voor heeft Donald Trumpgekregen wilde woordvoerder Jason Miller niet zeggen.Met de verkoop is een deel van de zorgen over mogelijke belangenverstrengeling weggenomen(kuch). In het Duivelse ‘Graai-pakket’ zaten aandelen van Misdaadbanken, Oliereuzen- misdaadgroepen , wapen en drugs misdaad-bedrijven en andere dubieuze bedrijven die zaken doen met de overhead en veel Dictators en waarvan de waarde door ‘Freak-beslissingen’ van Trump zou kunnen stijgen. Hoe Trump er financieel en geestelijk voor staat is onduidelijk. Al hoeft men geen psychiater te zijn op te zien dat hij een First Class Kruisengrijper en belastingontduiker Mad Dog is. Hij weigert inzage te geven in de door hem niet betaalde belastingen en zijn geestelijke toestand als Kruisengrijper. Wie zal het zeggen denkt Trump nu wel omdat hij als President iedere vrouw in haar kruis mag grijpen. Wie doet hem wat? In totaal stak Trump 66 miljoen dollar in zijn champagne , die vermoedelijk afkomstig waren van zijn ‘gabbers in crime’ van Wall Street Mr. Mnuchin, and Mr. Ross. Trump moet nog beginnen als President, maar heeft China het land dat de US met triljoenen doller leningen op de been houdt al voor het hoofd gestoten met Taiwan en zijn wissel beleid. Men zou kunnen zeggen dat hij China al vast in haar Kruis heeft gegrepen (Totale staatsschuld van de VS is 17.000 miljard en stijgt per seconde). Ook heeft hij vast Iran in zijn Kruis gegrepen, waarop de Iraanse Mad Dog President gelijk uithaalde met ‘Dood aan de US’ . Welk land volgt? In ieder geval niet Nederland, want Rutte&Co laat zich vrijwillig van achteren nemen door iedere US ‘Freak-President’.

Ook Bob Dylan laat President ‘TTIP-Obama’ stikken.

De totaal gewetenloze Mr. Norm Eisen, de ‘Duivel-ethiek-adviseur’ van President ‘TTIP-Obama’, noemde het Obama Rutteeen „stap in de goede richting” dat Trump zijn aandelen heeft verkocht, maar zweeg over het feit dat Obama verantwoordelijk is voor zeven oorlogen en een ongekende armoede in de US en meer dan 2 miljoen gevangen en dat de straten vol liggen met Homeless People. Trump zou ook moeten vertellen wat hij met de opbrengst heeft gedaan net als Hillary schaamteloos openbaar maakte hoeveel miljoenen zij van Wall Street, Goldman en Sachs en Dictators had gevangen met haar extreme corrupte programma “Pay to Play” in de US.Trump loog eerder al dat hij zich los zal maken van Wall Street en Goldman en Sachs en zijn eigen fraude en oplichting ‘s, belasting ontduiking,’Kruisengrijp Imperium’. Door zijn Wereldvreemde kinderen de leiding te geven over zijn Gatenkaas belasting ontduiking Imperium. De ‘VVD Godfather Rutte&Gordon’ heeft laten weten na jaren voor Obama te hebben gewerkt zich te verheugen om nu voor Trump te gaan werken(=Liegen en Bedriegen) en dat de waarheid, ethiek en mensenrechten alleen voor kniesoren zijn en sloot af met ‘Leve Wall Street en Goldman en Sachs en bij ons heten de deplorables” Labbenkakken‘!