(van onze  Staatsgeheimen Royal& Birthday redactie)

amaliaAMSTERDAM-NOIR-Liegende Rutte luncht met Belgische ‘Graai-King’ op kosten van ‘Jan met de Pet'(Video).
De Jongste en Grootste ‘Staats-Zakkenvuller Prinses Amalia'(4000,- euro Taxfree per dag) is jarig en haar ‘Hofnar Rutte’ is verrukt van zijn ‘Royaal-Symbool’ van extreme ongelijkheid bij geboorten. De oudste dochter van ‘Graai King Willem Alexander’ en ‘Queen Exotica Máxima’ viert woensdag haar dertiende verjaardag en kosten nog moeite worden gespaard.

De Prinses heeft sinds de inhuldiging van haar Graai-vader’ tot ‘Graai en Naai koning’ op 30 april 2013 de Nep en Fop titel Prinses van Oranje De grootste Staats-Zakkenvuller van de Wereld. De ‘Graai en Naai titel’ is voorbehouden aan de troonopvolger van de koning(in).Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses van  het niet bestaande Oranje Huis( zie Video hierna), zoals de Zakkenvuller Amalia volledig heet, is de eerste in de lijn van troonopvolging als Nederland nog zo lang Oranje debiel blijft. Ze werd op 7 december 2003 in Den Haag geboren en hoeft tot haar dood niet een dag echt te werken of te studeren.

 

De ‘Zakkenvuller Amalia’  woont gratis ( De Staats betaalt)  samen met haar ouders en zusjes Alexia en Ariane in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. Ze zit op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en die wordt sindsdien voor miljoenen per jaar belasting geld bewaakt. In haar vrije tijd doet Amalia aan geld tellen, paardrijden, hockey en zingen allemaal op kosten van ‘Jan met de Pet’.Ter ere van de verjaardag van de prinses zet het Oranja boven slijm museum De Hermitage in Amsterdam deze dag de deuren open voor iedereen die Catharina heet, of een afgeleide daarvan zoals Kate of Katja. Zij krijgen op vertoon van een identiteitsbewijs gratis toegang tot de tentoonstelling Catharina, de Grootste (1729-1796). Deze Catharina was tsarina van Rusland in de achttiende eeuw en in Rusland heeft men wel op een adequate manier afgerekend met de ‘Uitbuit- Royaals'(De Volks-moord uit woede op de Tsarenfamilie), maar daar wil Hermitage even geen aandacht aan geven vandaag. Arme sloebers en Dak en Thuislozen worden door de corrupte politie van de’ VVD-Mega Fraudeur-Ard van der Steur’ op gepast afstand gehouden van Hermitage, want dat past niet in het beeld van de ‘Syfilis-VOC-Vorsten’ van Nederland.