Dijsselbloem ontmaskerd als Leugenaar& Arbeiders Verrader .IMF-deelname Wurging Griekenland onzeker.

(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gluiperd Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Graai nazi'sGriekenland.
Griekenland is tijdens het toetreden tot de EU door de ‘EU-Elite’ met hulp van de grootste  Misdaadbank Goldman en Sachs en de lokale Griekse Elite totaal leeg geplunderd. Door deze plundering zijn veel Ratten in pak Miljardair geworden en hebben met name de Duitse en Nederlandse Misdaadbanken miljarden bloedwinsten gemaakt. De Griekse ‘Jan met de Pet’ bleef door deze ‘Mega-roof’ zitten in een leeg geroofd land met een onbetaalbare schuld van meer dan 300 miljard. Die 3oo+ miljard zit nu in de zakken van de Ratten in pak en veilig weg geparkeerd op de ‘Panama-Papers  Taxfree-Witwas-eilandjes’.

Er waart een nieuw ‘Elite-Spook’(Video)door Banana-Fraude Nederland en Europa. 

Mr EuroZelfs de IMF-misdaadgroep walgt nu van de ‘Führerin Merkel’ en haar “Mr Euro” de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Het IMF komt dit jaar niet meer aan boord van het Griekse reddingsprogramma uitbuiting’s programma. De misdadige Eurogroep slaagde er niet in daar overeenstemming over te bereiken. IMF-betrokkenheid bij de reddingsprogramma’s plundering’s programma’s voor Griekenland zijn cruciaal voor de Elite en hun Bankier-gangsters voor corrupte landen als Duitsland en Nederland.  Het feit dat de EU- Elite spreekt van reddingsprogramma’s is een klassiek voorbeeld van Newspeak. Wat Newspeak van de Elite inhoudt wordt u haarfijn uitgelegd door de ‘Scholar Adam Hoyle’ van de Stem van de Straat.

 

Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeDe Wurger van Griekenland ‘Führerin Merkel‘ ontvangt Four Freedoms Awards.
Het was de bedoeling dat nog dit jaar een reddingsprogramma Wurg-deal zou worden gesloten met het Internationale Misdaadbank-Fonds(IMF) van de ‘Mega-Fraudeur La Garde’. Zelfs zijn ‘Bankmoeder’ La Garde walgt nu van de onmenselijke ‘Übermensch Dijsselbloem’.Ooit zong de PvdA de Internationale, maar heeft nu Dijsselbloem die steeds uit volle borst het ‘Neo-Liberale-Fascistische-VVD’ (Video) lied bralt voor zijn Boss Rutte en zijn Bankier-Gangsters.

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem.
Dat zit er echter niet in, bralde de schaamteloze en gewetenloze ‘Eurogroep-Graai en Naai’ Voorzitter ‘Übermensch Dijsselbloem’ maandagavond. Volgens de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is het IMF nog steeds vastbesloten naar de eigen board te stappen met een voorstel daartoe, maar is er meer tijd nodig. Wat Dijsselbloem even voor het gemak vergeet te vertellen als de meest walgelijke arbeiders verrader uit de geschiedenis is dat hij recentelijk nog bralde bij zijn Buitenhof dat hij gedwongen was door het IMF om de Griekse ‘Jan met de Pet’ op te zadelen met onmenselijke uitbuiting ‘s maatregelen die nog meer ellendige impact hebben dan toen Griekenland bezet was door de Nazi’s tijdens de Tweede Wereld Oorlog

Schuldverlichting is een farce. De Wurger van de Griekse en Nederlandse ‘Jan met de Pet’ Dijsselbloem: geen deadline voor Griekenland.

Leugenaar Dijsselbloem ontsnapt aan pak slag van Varoufakis.
De negentien eurolanden werden het gisteren gedwongen door Merkel en haar loopjongen Dijsselbloem eens over een pakket ‘Wurg-maatregelen’ dat tot wat schijn schuldverlichting voor de Griekse ‘Jan met de Pet’ moet leiden. Het gaat onder andere om het vastzetten van lagere rentetarieven en het oprekken van looptijden van bepaalde leningen van 28 naar 32,5 jaar. De criminele ‘Graai en Naai Eurogroep’ sprak eerder met de Griekse regering van Tsipras (die ook door Dijsselbloem is gewurgd ) af dat zij in 2018 een begrotingsoverschot van 3,5% moeten laten zien. Dit moet worden gecontinueerd voor de ‘middellange termijn’.

Verhitte discussie over het Wurgen tot de dood er opvolgt van de ‘Griekse Jan met de Pet’.
Jeroen DijsselbloemHoe lang die middellange termijn gaat duren, werd ook maandag niet duidelijk en is onderwerp van verhitte politieke discussie. Voor het IMF is duidelijk dat een dergelijk overschot niet realistisch is en dat daarmee de Griekse Jan met de Pet voor de komende 25 jaar onder een Nazi bezetting blijft, die zijn weerga niet kent tot zij er dood bij neervallen .Met name de ‘Führerin Merkel’ en haar loopjongen ‘Übermensch Dijsselbloem’. willen de Griekse Jan met de Pet uitwringen tot de laatste druppel bloed en neigen naar een periode van rond de tien jaar om dat doel te bereiken. Andere landen vinden drie of vijf jaar ook wel genoeg.Volgens Dijsselbloem wordt over verdere schuldverlichting niks meer bekend voordat het derde hulpprogramma Wurgprogramma  halverwege 2018 ten einde is gekomen. Pas dan wordt gekeken of er nog arme Grieken leven en er eventueel nog iets nodig is om de rest af te maken. Als de mensenrechten zouden worden gerespecteerd in de EU en de Rule of Law van kracht was dan zat Merkel en Dijsselbloem al lang en breed tussen de ‘Joego- Kruimel-Oorlog’s-crimineeltjes’ in de cel zitten die zich moeten verantwoorden voor het Haagse Internationale Gerechtshof te den Haag.

 

9 reacties op “Dijsselbloem ontmaskerd als Leugenaar& Arbeiders Verrader .IMF-deelname Wurging Griekenland onzeker.

 1. Maak je borst maar nat voor een noordelijke euro, weer de helft van j je vermogen weggeschreven, door de top elitaire banken? Dat is die zogenaamde inflatie, waarvan dat deel in de zakken van de top verdwijnt?

 2. Ze stelen maar raak en jullie maar betalen met jullie sprookjes familie en dan zijn jullie voor hun laag letter kunde ! Wanneer zet het Volk van Holland een punt achter geen idee?

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  Tijd zal het zeggen maar als iedereen steel wat belet jullie !

 3. Het interessante van Italië is dat ratten in pak daar geen enkele kans maken, tenzij men tot de Maffia behoort.

  Een Onno Hoes zou in Italië bijv. nooit zo’n makkelijk graaibaantje hebben gekregen bij een AZC.

  Het is in Italië bijv. ook ondenkbaar dat een type als Gordon zomaar komt binnenwippen in het kantoor van Renzi.

  Die Italianen hebben ons helemaal vernederd met 11 miljard verlies aan de Fyra.
  Niet door hun Maffia, de Maffia houdt n.l. zijn eigen eer hoog. Maar wel door onze corrupte politici te ontmaskeren als de ware schuldigen van het Fyra-debacle.

 4. Balkenende Lubbers Zalm Rutte Pechtholt Verhoeven Samson Ash-er zomaar wat platte poldernamen die naast de Dijs alles verneuken voor hun eigen welvaart, gesteund door de uit de belastingruif vretende mooipraters als Pauw Beelen en die oma uit de dwdd- ook criminelen van stand, nog niet gesproken over namen achter de schermen.
  De Brusselse laven die roepen de wereld beter te maken,, anders was er allang oorlog geweest roepen zij in koor,,voorbij gaande aan de -financiele- wereldoorlog zij ontketend hebben een voortzetting van de twee voorgaande.

  Aangekomen bij wat nu heerst,, volkomen corrupte leiders die zich beroepen op wat papieren wetten mbt Democratische volmachten.
  Het woord is gevallen,, Democratie.

  Daar moet een piemel in,,,

 5. Dijs vindt Italië ook ’n geweldig land dat er in ’n mum van tijd bovenop is en dat men zeurt over Renzi’s vertrek. Banken nagenoeg failliet, 50% jeugd werkloosheid, diepe kloof tussen ’t verdienende Noorden en ’t spenderende Zuiden, 0% economische groei sinds 15 jaar, negatief geboorte saldo, niet export georiënteerd en navelstaarders, kleine familie bedrijfjes, geen beheersing van buitenlandse talen, etc. Ja, je kunt wel zien dat ie Landbouwkunde heeft gestudeerd en geen snars begrijpt van macro economie en financiën, die Mister Euro!

  • Toussaint ,
   Heb je al een open solicitatie gedaan naar minister van financiën?
   Misschien dat jij het allemaal beter kunt.
   Ik bedoel,op de belastingcentjes van Nederland passen.
   Trouwens,ik heb ergens gelezen dat er iedere dag busjes naar België rijden om weer verse euro biljetten te halen voor de Nederlandse pinautomaten.
   Die chauffeurs maken extra uren zeker nu de kerst weer voor de deur staat.
   Ik kwam er ook al verschillende tegen vandaag op de A2 en de A15.
   Je moet als Nederlander wel een economische bijdrage hebben geleverd om krediet aan de pinmuur te hebben.
   Dat weet jij toch ook wel,of niet Toussaint ?
   Ik geef jou 1 goede raad. Ga morgen nou gewoon naar je werk man. Werk zat!
   Waarom denk je dat al die oostblokkers hier naar toe komen?
   Straks zitten we ook nog met al die Italalianen die geen Nederlands spreken hier opgescheept.
   Ik raak zo nog vervreemd in eigen land.
   Een fatsoenlijk Nederlands gesprek wordt zo op straat of op de werkvloer in de toekomst nog zeldzaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s