(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gluiperd Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Graai nazi'sGriekenland.
Griekenland is tijdens het toetreden tot de EU door de ‘EU-Elite’ met hulp van de grootste  Misdaadbank Goldman en Sachs en de lokale Griekse Elite totaal leeg geplunderd. Door deze plundering zijn veel Ratten in pak Miljardair geworden en hebben met name de Duitse en Nederlandse Misdaadbanken miljarden bloedwinsten gemaakt. De Griekse ‘Jan met de Pet’ bleef door deze ‘Mega-roof’ zitten in een leeg geroofd land met een onbetaalbare schuld van meer dan 300 miljard. Die 3oo+ miljard zit nu in de zakken van de Ratten in pak en veilig weg geparkeerd op de ‘Panama-Papers  Taxfree-Witwas-eilandjes’.

Er waart een nieuw ‘Elite-Spook’(Video)door Banana-Fraude Nederland en Europa. 

Mr EuroZelfs de IMF-misdaadgroep walgt nu van de ‘Führerin Merkel’ en haar “Mr Euro” de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Het IMF komt dit jaar niet meer aan boord van het Griekse reddingsprogramma uitbuiting’s programma. De misdadige Eurogroep slaagde er niet in daar overeenstemming over te bereiken. IMF-betrokkenheid bij de reddingsprogramma’s plundering’s programma’s voor Griekenland zijn cruciaal voor de Elite en hun Bankier-gangsters voor corrupte landen als Duitsland en Nederland.  Het feit dat de EU- Elite spreekt van reddingsprogramma’s is een klassiek voorbeeld van Newspeak. Wat Newspeak van de Elite inhoudt wordt u haarfijn uitgelegd door de ‘Scholar Adam Hoyle’ van de Stem van de Straat.

 

Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeDe Wurger van Griekenland ‘Führerin Merkel‘ ontvangt Four Freedoms Awards.
Het was de bedoeling dat nog dit jaar een reddingsprogramma Wurg-deal zou worden gesloten met het Internationale Misdaadbank-Fonds(IMF) van de ‘Mega-Fraudeur La Garde’. Zelfs zijn ‘Bankmoeder’ La Garde walgt nu van de onmenselijke ‘Übermensch Dijsselbloem’.Ooit zong de PvdA de Internationale, maar heeft nu Dijsselbloem die steeds uit volle borst het ‘Neo-Liberale-Fascistische-VVD’ (Video) lied bralt voor zijn Boss Rutte en zijn Bankier-Gangsters.

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem.
Dat zit er echter niet in, bralde de schaamteloze en gewetenloze ‘Eurogroep-Graai en Naai’ Voorzitter ‘Übermensch Dijsselbloem’ maandagavond. Volgens de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is het IMF nog steeds vastbesloten naar de eigen board te stappen met een voorstel daartoe, maar is er meer tijd nodig. Wat Dijsselbloem even voor het gemak vergeet te vertellen als de meest walgelijke arbeiders verrader uit de geschiedenis is dat hij recentelijk nog bralde bij zijn Buitenhof dat hij gedwongen was door het IMF om de Griekse ‘Jan met de Pet’ op te zadelen met onmenselijke uitbuiting ‘s maatregelen die nog meer ellendige impact hebben dan toen Griekenland bezet was door de Nazi’s tijdens de Tweede Wereld Oorlog

Schuldverlichting is een farce. De Wurger van de Griekse en Nederlandse ‘Jan met de Pet’ Dijsselbloem: geen deadline voor Griekenland.

Leugenaar Dijsselbloem ontsnapt aan pak slag van Varoufakis.
De negentien eurolanden werden het gisteren gedwongen door Merkel en haar loopjongen Dijsselbloem eens over een pakket ‘Wurg-maatregelen’ dat tot wat schijn schuldverlichting voor de Griekse ‘Jan met de Pet’ moet leiden. Het gaat onder andere om het vastzetten van lagere rentetarieven en het oprekken van looptijden van bepaalde leningen van 28 naar 32,5 jaar. De criminele ‘Graai en Naai Eurogroep’ sprak eerder met de Griekse regering van Tsipras (die ook door Dijsselbloem is gewurgd ) af dat zij in 2018 een begrotingsoverschot van 3,5% moeten laten zien. Dit moet worden gecontinueerd voor de ‘middellange termijn’.

Verhitte discussie over het Wurgen tot de dood er opvolgt van de ‘Griekse Jan met de Pet’.
Jeroen DijsselbloemHoe lang die middellange termijn gaat duren, werd ook maandag niet duidelijk en is onderwerp van verhitte politieke discussie. Voor het IMF is duidelijk dat een dergelijk overschot niet realistisch is en dat daarmee de Griekse Jan met de Pet voor de komende 25 jaar onder een Nazi bezetting blijft, die zijn weerga niet kent tot zij er dood bij neervallen .Met name de ‘Führerin Merkel’ en haar loopjongen ‘Übermensch Dijsselbloem’. willen de Griekse Jan met de Pet uitwringen tot de laatste druppel bloed en neigen naar een periode van rond de tien jaar om dat doel te bereiken. Andere landen vinden drie of vijf jaar ook wel genoeg.Volgens Dijsselbloem wordt over verdere schuldverlichting niks meer bekend voordat het derde hulpprogramma Wurgprogramma  halverwege 2018 ten einde is gekomen. Pas dan wordt gekeken of er nog arme Grieken leven en er eventueel nog iets nodig is om de rest af te maken. Als de mensenrechten zouden worden gerespecteerd in de EU en de Rule of Law van kracht was dan zat Merkel en Dijsselbloem al lang en breed tussen de ‘Joego- Kruimel-Oorlog’s-crimineeltjes’ in de cel zitten die zich moeten verantwoorden voor het Haagse Internationale Gerechtshof te den Haag.