(van onze Stem van Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dr. Radha Acyuta wijst u naar de ‘Bron van de Liefde’ in de Stem van de radjaStraat Amsterdam-Noir, SaltoTV2.  Dr. Radha Acyuta stelt zich voor aan u of toch niet.
Wij zijn bijzonder trots en vereerd dat de Oosterse Filosoof dr.Radha Acyuta zich bereid heeft verklaard om zijn kijk op hoe het Westen nieuws brengt
( fabriceert) in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir. Dat is dan een Primeur voor Amsterdam en Nederland. Dr. Acyuta is in India op straat en in de hoogste kringen een Goeroe van Internationale faam op het gebied van de Oosterse filosofie en Yoga. Vele regering ‘s-(ver)-leiders in India en andere bekende Sterren uit Bollywood en mensen van de Straat in India raadplegen de dr. al decennia lang alvorens zij handelen in de liefde of op andere gebieden in hun leven.

Donaties van 10.000,- euro voor een consultant aan de Dr. van Maharadja’s of regering ‘s (ver)leiders zijn normaal. De Dr. schenkt dat geld dan altijd weer aan de arme. Dr. Radha Acyuta op zoek naar de ‘Bron van de Liefde in India’. (1)Paus Franciscus vermoedt ook dat de bron van de liefde in India te vinden is en geeft Steve Brown zijn‘People’s justice’ his blessing (Video).