(van onze ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er gloort steeds meer hoop aan de horizon voor het kaal geplukte Volk in Hongerende kinderende EU. 50 miljoen EU Burgers, waarvan 2,5 miljoen(Video) in NL moeten zien te overleven onder de armoedegrens.
De ‘Mainstream-Maffia-media’ had alles uit de kast gehaald de afgelopen weken en een ware angst propaganda dr. Goebbels campagne gevoerd om te Italiaanse ‘Jan met de Pet’ voor het referendum te laten stemmen.

Italiaanse Banken zijn Wurg klem om nek van EU burgers. Klijnsma redt (Video) de MisdaadBanken.
Zo werd tot vervelends toe gewaarschuwd dat de corrupte Misdaadbanken op omvallen staan( hebben 300 miljard ongedekte leningen op de balans staan) en als men niet voor het referendum zou stemmen wordt er niet meer door het extreem misdadige IMF van ‘Mega-fraudeur La Garde’ en de ‘Europese-Graai-Commissie’ en de  Misdaadgroep-ECB (Trojka misdaadgroep  )geïnvesteerd. Italië zou dan veranderen in een Derde Wereld land dat wordt overstroomt met ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Wat de Elite en zijn ‘Mainstream-Maffia-media’ even vergeet is dat de Italiaanse ‘Jan met de Pet’ al jaren zucht in een Derde Wereld land dat wordt overstroomt door Vluchtelingen en leeg geplunderd door de ‘EU-Elite’ en zijn Bankier-Gangsters.

‘Maffioso Renzi’: vaste baan bestaat niet meer voor ‘Jan met de Pet’ in de EU.

‘Führerin Merkel’ en haar Dutch loopjongens Rutte en ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ zijn zo wat gestikt na het horen van de uitslag van het referendum. Het Italiaanse Volk heeft “Nee” gestemd tegen de criminele ‘EU-Elite’. En het schijnt dat na de uitslag de PvdA EU ‘Topkomediant Timmermans’ onophoudelijk loopt te janken en te vloeken en te tieren tegen het Italiaanse Volk. Hij scheldt ze constant uit voor Italiaanse ‘Thugs’ (Criminelen) . Zie de geheime video opnames hierna:

Er waart een nieuw Misdadig ‘Elite-Spook’(Video) door “Banana-Faude-Nederland” en de EU.
De Italiaanse premier ‘EU-Elite-Rat Matteo Renzi’ heeft zojuist zijn ontslag aangekondigd. Dat heeft hij vannacht in een rechtstreekse tv-toespraak verklaard nadat hij toegaf het referendum te hebben verloren. Het Poresjenko RutteVolk is de ‘EU-Elite’ Graaiers en Naaiers zat! Ondanks het feit dat Renzi net als Rutte een ‘EU-Elite-Rat’ is verbindt hij in tegenstelling tot Rutte en zijn PvdA-hoertjes wel consequenties aan een uitslag van een referdum. Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ vegen gewoon hun corrupte reet af met een uitslag van een referendum. En waarschuwen na het verlies van het referedum  samen met hun Staats-NOS dat als zij de uitslag  van het ‘Maffia-Oekraïne referendum’ zouden uitvoeren Poetin de EU en NL zal(Video) aanvallen en bezetten. “Het is me niet gelukt te winnen voor de EU-Elite en Bankier-gangsters. Ik heb alles geprobeerd van liegen tot bedriegen”, aldus Renzi. “Ik ga morgen naar de corrupte ministerraad en zal iedereen bedanken voor hun misdaden. Daarna ga ik naar de eveneens corrupte president om mijn ontslag aan te bieden en ga voor de rest van mijn leven rentenieren of ga weer elders Graaien en Naaien ”, aldus Renzi. Hij feliciteerde zijn tegenstanders die tegen de voorstellen waren om de grondwet te veranderen, maar vooral tegen de ‘EU-Elite’, want daar ging cv25mlqweaejpb4dit referendum feitelijk over. Renzi wilde via een referendum het aantal senatoren sterk reduceren en de macht van het Senaat sterk terugdringen zodat de EU-Elite noch meer macht zou krijgen in Italië . Daardoor zou de Kamer van Afgevaardigden sneller wetsvoorstellen kunnen aannemen en kan er sneller worden geregeerd. Maar een ruime meerderheid van circa 59-60% van de Italiaanse bevolking stemde tegen, want zij hadden hem door dat hij een handlangers is van de ‘EU-Elite’ en de Bankier-gangsters. Mogelijk wil president Mattarella dat Renzi nog even door blijft regeren om het stabiliteitspact voor de Elite door te voeren en om aan een nieuwe kieswet te werken. De Nep en Fop corrupte centrumlinkse partij PD van Renzi heeft nog altijd een meerderheid in het parlement. Een partijgenoot ‘gabber in crime’ van Renzi zou het roer tijdelijk over kunnen nemen en dat is zijn aftreden ook weer Nep. Of er komt misschien tijdelijk een extreme corrupte zakenkabinet die in dienst slaat van de ‘EU-Elite’. Maar volgend jaar worden zeker nieuwe parlementsverkiezingen verwacht. Dat wordt dan volgens de ‘Mainstream- media-maffia’ een nek aan nek race tussen de PD van Renzi en de Vijf Sterrenbeweging van Beppe Grillo. De Mainstream-Maffia-media zal er alles aan doen om te zorgen dat de Vijf Sterrenbeweging van Beppe Grillo niet de meerderheid haalt en als in Nederland m.b.t Geert Wilders(Video).