Goedemorgen Emile Roemer. Ik zag uw optreden bij WNL vanmorgen op 5 december 2016.

( door Rob Brockhus (redacteur SDNL))

AMSTERDAM-NOIR-Smaad en laster campagne tegen Roemer bedacht door Gents Mark & Jort gentsmarkenjortop ‘Heren’-bootje.
Ik zag uw optreden bij WNL vanmorgen op 5 december 2016. Het blijft voor mij een onbegaanbare weg om met u of een Kamerlid van de SP in persoonlijk contact te komen. Dit om in overleg een strategisch plan te ontwerpen, waarmee uw partij wel de grootste kan worden. Namelijk door dat wat de meeste mensen de gordijnen injaagt, hen eindelijk zeggenschap te geven over wat Den Haag zou moeten doen. Wanneer ik mijn laatste epistel aan u voorleg, dan is het verbijsterend te moeten constateren dat ook u geen aandacht lijkt te hebben voor ‘n echte oplossing van de ellende van miljoenen armen in ons land. Ik heb het dan over de zorg, de loze beloftes van nu weer Samsom in navolging van Mark Rutte met 1000 euro, en met een veertiende maand salaris voor de leraren. Wie betaalt dat? Maar vooral de mogelijkheid voor de kiezers om de kloof te overbruggen tussen ons een u in de politiek.

cs-ygziw8aurwbsWanneer u eindelijk ook het Basisinkomen zou voorstellen, om de arbeidsdwang uit te schakelen in een wereld zonder de mogelijkheid van volledige werkgelegenheid door automatisering en globalisering, dan verlost u de bevolking van inkomenschantage met werken voor een belegger. Alleen een vernietigende oorlog van materie en kapitaal biedt weer volledige werkgelegenheid, zoals nu in het Midden-Oosten. Dat basisinkomen is de enige methode de EU te stabiliseren en de wereldvrede te garanderen. Dan hebt u tegelijk ook een oplossing voor de migratie met ombuiging van de geldcreatie van de ECB als excellente oplossing voor dat gigaprobleem. U zei in de Kamer dat drie personen in Nederland meer dan de helft bezitten van wat er aan waarde in ons land te vinden is. Op RTLZ van vorige week hoorde ik in een interview dat slechts 62 mensen de helft bezitten van alle economische en financiële waarde op de planeet Aarde. Dat gaat een keer goed fout!! De enig oplossing voor dit autonome proces van kapitaalvermeerdering voor de elite is de burger serieus te nemen en hen/haar eindelijk aan het woord te laten in de Kamer. Doet u dat weer niet, zoals in het Twee Vandaag-journaal werd gezegd, dat ook nu de SP weer tegen is, dan blijft voor uw partij weinig hoop, en voor mij op Wilders te stemmen.

27 reacties op “Goedemorgen Emile Roemer. Ik zag uw optreden bij WNL vanmorgen op 5 december 2016.

 1. Atlantiers maakten ook reizen naar Mars
  hahahahahahahahaha.
  Ze zijn nog niet eens in staat geweest om naar de maan te gaan.
  Behalve dan in Bollywood films en stripboekjes.
  Maar ja,dat is niet echt hè?

  • Atlantiers komen oorspronkelijk uit de sterrenstelsels Lier, Pleiaden en Aldebaran.

   Mars en Aarde zijn energetisch verbonden via de piramiden van Egypte en de Bermuda-driehoek. De interplanetaire reizen gaan o.a. via stargates, time-eggs en energielijnen.

   De Duitsers hebben sinds 1942 een basis op de Maan en op Mars. De Russen en Amerikanen hebben een basis op Mars sedert 1962.

   Zie: face on Mars, sphinx. De sfinx in Egypte is ongeveer 15.000 jaar oud.

   Atlantiers zijn verantwoordelijk geweest voor genetische manipulaties en cloning.
   Ongeveer 80.000 tot 12.000 jaar geleden.

   Hun producties o.a:
   Neanderthalers, Pygmeeën, Bosjesmannen, Yeti, Meerminnen, Aboriginals (Abel-originals).

   Directe afstammelingen van de Atlantiers zijn de Kelten, de Kahuna en de Cherokee-indianen.

 2. Dat zo’n Emile Roemer met zijn SP in de peilingen totaal niet profiteert van de ondergang van de PvdA zegt heel veel.

  Het volk heeft genoeg van pluchezitters die geen enkele confronterende manifestatie van weerstand tegen liegbeest Rutte ten toon kunnen spreiden.

 3. Verder vind ik Roemer ook van het trieste soort politici die werkelijk ook niets zal veranderen en over Wilders is een verklaring op het internet te vinden getekend door familie Kwint over zijn handelingen. Deze is te vinden onder het filmpje.

  Dus hoezo zou je stemmen of ze zelfs maar promoten?

 4. Op wie je stemt moet je helemaal zelf weten, ik stem niet meer (=nutteloze tijdsbesteding) en zeker niet op de PVV, Maar Wilders zal ook zorgen dat arm verder mag verarmen en rijk zich verder mag gaan verrrijken. En punt 2 is waarom zou je stemmen als ze achter de schermen alles al geregeld hebben?

 5. Machteloos en moedeloos, slechts ’n proteststem 1 x per 4 jaar rest ons. En dan nog wordt al avant la lettre gedreigd met ’n cordon sanitaire. Referenda (van louter adviserende aard) worden standaard genegeerd. In ’t VK, waar deze ook adviserend zijn, neemt men ieder geval ’t volk serieus en is thans 1 v/d grootste constitutionele thema’s voorgelegd aan ’t Hooggerechtshof (NB 11 Rechters). In NL niets van dit alles. MR schuift z’n Pinocchio neus naar voren en doet alsof deze bloedt. Hier vindt men ’n “minder, minder” strafzaak oneindig veel spannender en principiëler. Wat is ’t toch ’n heikneuterig land, ’n zompig, drassig stuk moeras met kaarsrechte sloten en schijt spuitende koeien.Tja, dan raak je ook niet geïnspireerd!

  • @ Toussaint,

   Inderdaad machteloos en moedeloos al die fake politiek ,en ik kan er ook niks anders meer van maken dan dat precies de bedoeling is. De mensen zijn mwurm van al die onzin,apatisch etc. Echt alles is zo georkestreerd No doubt

 6. Basisinkomen?
  Kan ik dan stoppen met werken?
  Leuk joh,heeeeeel Nederland aan het basisinfuus.
  Alles op z’n gat.
  Wel niet gaan huilen dan wanneer de winkels leeg zijn, want ook vrachtwagenchauffeurs of koeriersdiensten zullen gretig gebruik gaan maken van het basisinfuus.
  Kassajuffrouws mogen ook aan het basisinfuus en thuis gaan breien op de bank.
  Oeps,het garen is ineens op………….even naar de winkel.
  Niks…………geen garen te krijgen want de garen leverancier zit ook aan het basisinfuus.
  Is dit basisinkomen soms een idee van zo’n zwevende shiva guru.
  Die kunnen namelijk op een of andere manier miljarden uit lucht toveren en uitpoepen.
  man man man,wat een idiote wereld is dit toch.

   • Waterman is weer thuis.
    Voor straf doorwerken zei je?
    Dat zie je toch verkeerd, dame.
    Werken wordt beloont. Ik zie loon niet als straf.
    Het zijn de werkeloze die gestraft worden.
    Niet dat ik het daar mee eens ben, begrijp mij niet verkeerd.
    Het is in Nederland ook anders geweest.
    Nederland was een land waar de sterkeren opkwamen voor de zwakkeren.
    Misschien niet in de verre historie zoals de middel eeuwen maar toch zeker in de jaren na de 2e wereld oorlog waar nederland uit armoede toch weer een rijk landje is geworden. Er zijn veel sociale woningen gebouwd en qua infra structuur is er ook flink aan de weg getimmerd.
    Wat mensen onder elkaar betreft kwamen de sterkeren op voor de zwakkeren op veel raakvlakken zoals emotioneel,lichamelijk of financieel.
    De mensen zijn nu te verkild en te egoïstisch geworden. Ze zien de eenvoud niet meer en in plaats van met elkaar te leven slaan ze zich nu figuurlijk gezien elkaar de koppen in.
    Het is alsof Nederland er toch intrapt door zich tegen elkaar te laten uitspelen.
    Jammer,want de Nederlanders vernietigen zo hun eigen welvaart en toekomst.
    Als eigen persoon die dit constateerd kan ik maar 1 ding doen.
    Het beste ervan zien te maken. En dat doe ik door iedere dag mijn werk gewoon te doen.
    Ramses Shaffie zong het eigenlijk al.
    Alleen het vechten was ik het niet zo met hem eens.

    Prettige avond.

  • Tis allemaal 1 pot nat toedel eenmaal in de kamer of regering zijn ze allemaal niks meer waard met hun mooie praatjes en beloften.De sp kan ook niks waar maken WE THE PEOPLE moeten het doen ,W e hebben geen leiders nodig ,maar integere mens lievende personen nodig die echte kennis van zaken hebben,die eerlijk EN niet om te kopen zijn, niet voor geld en ook niet dmv goederen of snoep reisjes. Geld is de pest van de samenleving en maakt ons allemaal tot slaven dus een basis inkomen gaat niets veranderen aan de kern van het probleem…

   • Niet mee eens.
    Geld is een ruilmiddel. Vraag het de bakker morgen maar, als je weer brood moet kopen.

   • Ik heb vroeger vlak bij hem in de buurt gewoond (sambeek) en toen had hij al een statige villa met oprij laan ter beschikking,dus ja zou best kunnen dat hij door Soros en Rockefeller bestuurd wordt.

  • Hoe bedoel je,genoeg op deze planeet?
   Wat is er genoeg dan?
   Waarom komt bij jou niet de vraag op dat bij zowat alles wat er op aarde voor handen is voor de mens,dat de mens daar zelf ook voor heeft gewerkt.
   Al zijn het maar aardappelen. Het is de boer immers die op zijn land werkt. Het is de chauffeur die ervoor gezorgd heeft dat die aardappel tot aan de winkel is getransporteerd. Het waren wegenbouwers die wegen hebben aangelegd om transport mogelijk te maken.Het waren metselaars,timmerlieden,loodgieters,
   electriciëns die winkels met hun blote handen hebben gebouwd.
   En zo kan ik nog wel uren doorgaan hier.
   Ik vraag mij serieus af of Nederland niet steeds dommer aan het worden is.

   • Man man man, jij moet nog een hoop informatie tot je laten komen. Maar dat is niet erg, daardoor ben je in staat snel te leren. Doe je voordeel met wat ik hier schrijf:

    Wel eens van Atlantis gehoord ? Ten onder gegaan ca. 12.000 jaar geleden, bestond 40.000 jaar geleden al. Atlantiers maakten ook reizen naar Mars en andere planeten met behulp van stargates en vliegende schotels.

    Weetje: in Atlantis hadden ze ook computers en internet.
    De datacommunicatie ging via licht, occultisme en kristallen.

    Wat we nu beleven anno 2016 is een soort herhaling van Atlantis net voor de ondergang:

    zwarte magie, satanisme, mind-control, klonen van mensen en dieren, vervuiling en misbruik van de Aarde, uitbuiting en terreur, porno, chemtrails, drugs, grote natuurrampen.

    Toen al.

   • @toedel,

    Juist dat over Atlantis,de mens heeft duizende jaren geleden al een zeeeer hoge kennis gehad van de dingen die nu nog steeds voor ons geheim/verborgen gehouden worden.
    Wat betreft Waterman hij denkt in zijn toch wat arrogante en neerbuigende houding naar anderen toe via de bijbel alles al wel te weten.Terwijl hij nog maar net een beetje wakker is he waterman.En dat is niet erg maar ga geen aanmatigend gedrag vertonen naar anderen toe.Wij zijn allemaal niet Al wetend NIEMAND,dus laat elkaar in waarde,deel info maar ga nergens prat op…

   • En geld een ruilmiddel? Heb jij ooit een ruilmiddel gehad waar rente over geheven wordt? Valse rente wel te verstaan.En kun je speculeren met een ruilmiddel?
    Nee ,waterman Geld is wat ons tot slaven maakt als je dat niet begrijpt heb je de bijbel ook niet begrepen!

   • Liesbeth
    Ik heb het ook niet over rente gehad.
    Ik heb het over geld gehad. Geld uit loon. Loon uit eerlijk werken.
    Belasting is er ook nog eens vanaf gehaald ,dus wat zeur je nou kletskous?
    Ben je trouwens al bij de bakker geweest of moet je nou weer gaan bedelen voor brood?
    Ik heb anders nog wel 5 sneetjes brood voor je belegd met goudse kaas.
    tenminste als je kaas heerlijk vind.
    Ik vraag wel een wederdienst als je het niet erg vind.
    Ik heb hard gewerkt vandaag dus wil jij dan de afwas doen?
    Aan theedoeken en aan humor geen gebrek in my casa. 🙂

   • Oh,en jij hoeft mij niet te vertellen hoe de bijbel van binnen eruit ziet.
    Misschien moet je anders zelf eens de bijbel gaan openen voor dat je weer als een blutte kletsmajoor begint te roeptoeteren

   • Oeps kijk uit Waterman ik lulde vroeger net zoals jij tegen mensen die het minder hadden kijk uit Karma ligt op de loer en dan krijg je het echt terug gekaatst op een hele vervelende manier.Ik zeg dit om je te helpen

   • Ik geloof niet zo in karma en al dat voodoo gedoe.
    Angst is namelijk een slechte raadgever.
    Waarheid treed in het licht en het is de leugenaar die daar eerder angst voor heeft.
    De waarheid is dat ik werk voor brood.
    De waarheid is dat ik door heel Nederland voedsel transporteer.
    Ik help dus eigenlijk Nederland.
    Maar dat wordt dus weinig gewaardeerd.
    Moet het volk ook maar zelf weten. Ik help ook mijn eigen gezin en die waarderen mij wel. In mijn huis staat er namelijk iedere dag eten op tafel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s