(door Quincy en ondersteunt door onze redactie )

AMSTERDAMNOIR-Nederlandse Dak en Thuislozen liggen al jaren op straat of al zij geluk hebben worden beau-van-der-evenzij nu tegen Kerst mee gezeuld onder de arme (Video) van Nederlandse bekendste ‘BN-Hoer Hoer Beau van Erven Dorens’ om ten gelden te worden gemaakt bij RTL in zijn walgelijke ‘Daklozen-Leed-Show’. De ‘BN Hoer-Beau van Erven Dorens’  is ooit bij ‘RTL 4-riool’  zijn eerste Pulp-televisieprogramma begonnen: het late night-programma “Alles voor de kijkcijfers” en dat doet de smeerpoets nog steeds zelfs ten kosten van Dak en Thuislozen met KerstMaar in Beerta (Groningen) hebben ze( COA-misdaadgroep) binnen een aantal maanden een compleet nieuw opvangdorp uit de grond gestampt voor de opvang voor 1000 vluchtelingen. Hoeveel er aan de strijkstok is blijven hangen van de Ratten in pak zullen wij nooit horen in “Banana-Fraude-Nederland”.

Op zijn max hebben een aantal weken 100 vluchtelingen gezeten.Het complex staat nu een aantal maanden leeg en wordt media februari 2017 afgebroken. (De planning was ook dat dit een jaar zou blijven staan)??? miljoenen investeren voor iets wat een jaar blijft staan. Is dat Haagse corrupte Waanzin van Rutte&Co of niet? Als zo iets tegen de stad Groningen was gebouwd dan hadden er nu bijvoorbeeld 1000 studenten gehuisvest kunnen worden of dak en thuislozen.

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

Noot:Woensdag komen de eerste bewoners naar noodopvang Beerta. In Blauwestad blijft zelfs de noodopvang leeg(Bron:Volkskrant)