Standing Rock Noord Dakota.

(Door Wendy van Balen)

standing-rock-sioux-tribeAmsterdam-Noir-In het nieuws wordt er niets  of nauwelijks iets over gezegd. Er is op dit moment al een tijd  een grote strijd  gaande tussen aan de ene kant Indianen en symphatisanten in Noord-Dakato. En met aan de andere kant de oliemaatschappij met hulp van de uitvoerende macht van justitie, de politie. In het onderstaande filmpje ook op Youtube te bekijken kunnen we dan goed zien hoe dat dan weer gaat. Mensen worden mishandeld en geintimideerd tijdens vreedzaam prostest. Leugens gaan rond in de media. En terwijl de mensen recht hebben op vreedzaam protesteren worden de rechten van burgers weer eens met geweld afgenomen.  Door middel van traangas, waterkanonnen en granaten te gooien wordt het recht op vreedzaam demonstreren teniet gedaan.

Dat de dingen uit de hand lopen ook voor de sympathisanten kunt u hier onder zien. Een vader vertelt over zijn 21 jarige dochter die geen arm meer heeft door dat er met een granaat werd gegooid.

Standing Rock is het indianen reservaat waar zij wonen en waar hun heilige gronden liggen. Maar ook beschermen deze mensen het water.  Mensenrechten worden weer eens niet nageleefd. En ook is er schijnbaar het besef niet dat als een van de pijplijnen kapot zou gaan dat dit een vreselijke ramp zou zijn voor mens en dier. Dit is waarom de indianen niet alleen vechten voor hun gebied en heilige grond maar ook voor water. Water is belangrijker dan olie.

Op deze manieren kunt u uw steun geven via Facebook Standing Rock Sioux Tribe

Hier is nog meer te lezen en ook om verder op de hoogte te blijven over alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Noord-Dakota.

Peaceful warriors of Standing Rock may the holy spirit guide and protect you defenders of water and holy grounds!

35 reacties op “Standing Rock Noord Dakota.

  • Wendy,
   Let op, volgend jaar is Trump het lont in het kruitvat voor Amerika.
   Ik hoop dat ik het fout heb.
   Dit pipeline project zal nu bewust stilgelegd worden zodat Obama alsnog als “good guy” in de boeken geschreven kan worden. Ook wel witwassen genoemd.
   Zodra Trump in het witte huis komt te zitten zal Trump door de investeerders onder druk worden gezet. Wie weet…..buiten de media om zelfs met de dood worden bedreigd.
   Trump zal hieronder bezwijken en alsnog alles in werking stellen om het pipeline project onder die rivier verder te ontwikkelen.
   Dit levert weer de nodige spanningen op tussen de vredig ingestelde native demonstranten en de agressieve politie staat op.
   De ingrediënten voor de zo gewenste chaos van de kabal illuminati zijn weer een feit.
   Trump is namelijk ook een puppet die aangestuurd wordt door de Rockefellers en de Rothschild’s (schaduw regering).

 1. “How the West was won” en meer van dat soort propaganda. Eerst gedecimeerd en in reservaten in Verweggistan gestopt om dan toch weer met die moordzuchtige Yankees geconfronteerd te worden vanwege olie. Wat ’n 1ste klas schorem!

 2. Zo zijn er ook “gestudeerden” die beweren dat olie transport via pijpleidingen het “veiligst” is vergeleken bij transport via boten,treinen en vrachtauto’s.

  Hou maar op met “veilig” ,want die nitwits van zogenaamde gestudeerden hebben de ballen verstand van wat een aardbeving kan veroorzaken.
  En dan heb ik nog niet fracking genoemd. Aardbevingen zijn ook een gevolg van fracking. Groningen is daar het bewijs voor.

  North Dakota fracking co slapped with $2.1mn fine over pollution of Native American reservation
  https://www.rt.com/usa/369113-dakota-oil-pollution-reservation/

 3. Protesters against the North Dakota Access oil pipeline said Saturday they will not move from the site of a months-long encampment, even after the U.S. Army Corps of Engineers issued a letter announcing its plan to close the land.
  The protesters, or “water protectors,” were notified that land north of the Cannonball River will be closed on Dec. 5, according to Dave Archambault II, chairman of the Standing Rock Sioux Tribe.
  _________________________________________________________________
  Dat is dus morgen.
  Het is toch te gek voor woorden dat er weer gehersenspoelde militairen voor nodig zijn om native stammen op te jagen.
  Wordt standing rock soms wounded knee 2 ?
  Het is maar niet te hopen en hopelijk komt er iets van verstand terug bij militairen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s