(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ahmed Marcouch can’t handle the Volks-truth.
ahmed-marcouch
Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA en CDA gaan voor complete Politiestaat sinds onder hun regiem de ongelijkheid en armoede(Video) en Elite-Corruptie steeds extremere misdadige vormen aanneemt. Zo eistten de VVD-misdaadgroep verleden week nog meer bescherming voor hun ‘Deurwaarders-Tuig’(Video) en dat zij hun kaal geplukte slachtoffers mogen gaan filmen. De repressie van de “Straf de armen maatschappij”  begint letterlijk vormen aan te nemen van een ‘Nazi-Bezettingsmacht’. Niet door de Duitse Nazi’s, maar door de kussende ‘EU-Nazi- Elite’(Video)! Nu is er al jaren een irritant programma Blik op de weg dat de politie volgt en dan de mensen soms tegen hun zin filmt die worden aangehouden. Dan zijn er om de zo veel tijd riool-programma die bijv. een laf arrestatie team van de politie volgen en hun daden neer zetten als heldhaftig wanneer zijn bijv. een verdachte in zijn onderbroek en geblinddoekt zijn huis uitsleuren als een wild beest. Dat vindt de PvdA geweldig. Maar als de burgers veelal voor hun eigen veiligheid en bezittingen de corrupte en gewelddadige politie spontaan filmen is de PvdA daar opeens faliekant op tegen.

Strafpleiters: ’Killer-Cops(Video) van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

Een corrupte Kamermeerderheid is het beu dat de  Out of control agenten en Deurwaarders terecht aan de schandpaal worden genageld. Op voorstel van de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep eist het corrupte  deel van parlement onderdrukking ‘s actie die ook in Noord Korea van kracht zijn.

Wat heeft de politie en Holleeder’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken? 

PvdA’er “Uncle Tom” Marcouch distantieert zich van eerlijke fractiegenoten.
Marcouch met eieren bekogeld voor zijn arbeiders-verraad.  De arbeiders verrader en ex politieman de corrupte Huis Marokkaan van de PvdA Kamerlid ‘Munafiqun Ahmed Marcouch’ (Munafiqun= Hypocriet, een moslim die zich voor moslim uitgeeft maar niet gelooft) ziet dat bij een ruwe of zelfs hardhandige politieacties er steevast mensen omheen staan die filmpjes maken net als in de US zodat zij niet in elkaar worden geslagen, beroofd of zelfs vermoord. De corrupte agenten klagen en huilen bij de PvdA’er erover dat zij of hun familie daarna worden lastig gevallen, ze zeggen daarom soms maar niet in te grijpen als er iets op straat gebeurt( kuch). Marcouch pleit ervoor dat omstanders hun filmpjes van agenten alleen online mogen zetten als ze de gezichten van de dienders eerst onherkenbaar maken en ze alleen maar als Helden neer te zetten die oude vrouwtjes helpen met oversteken en er dan bij roepen ‘Leve de PvdA van het Lood om Oud IJzer duo Samsom en Asscher’.In plaats van  dat vijf agenten vrolijk een bejaarde man van 72 jaar tot appelmoes slaan(Video).  „Politici kiezen ervoor om een publiek en bekend ‘Graai-figuur’ te worden, deze agenten niet. We moeten voorkomen dat ze vogelvrij worden.” De PvdA’er wil dat minister Van der Steur (Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie) onderzoekt hoe dit juridisch geregeld moet worden, omdat het in strijd is met de mensenrechten Freedom of Press. In elk geval de VVD steunt het voorstel van hun PvdA-hoertjes.

Filmpjes van dienders die in strijd met de wet ingrijpen, verschijnen aan de lopende band online. Het grote domme publiek en de PvdA en VVD ergerde zich vooral groen en geel toen zogenoemde ’treitervloggers’, bijvoorbeeld in Zaanstad, agenten zoals de ‘Super-Graaier’ de corrupte ex Korpschef Bouman of hun voormalige Boss Teeven op het internet  terecht en in het kader van het Algemeen belang belachelijk maakten.

VVD Staat voor snelrecht tegen Volkse Kruimel Crimineeltjes(Video), maar niet tegen Vrouwenmepper Eurlings.

Wat je moet weten als je Verhoord(Video) wordt door de corrupte, stelende en moordende mark-rutte-ard-van-der-steurPolitie van Ard van der Steur.
Bij de begrotingsbehandeling van het extreem corrupte VVD ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie vandaag doen Kamerleden meer voorstellen om agenten beter te beschermen. De SGP is het een doorn in het oog dat hun dienders die verdacht worden omdat ze tijdens hun werk misdaden  hebben gepleegd, momenteel erg lang in onzekerheid moeten zitten voordat het de Doofpot ingaat.

Wat is het verschil tussen de SGP en ISIS:Onthoofding en Nekschot.
Fractievoorzitter en Psychopaat Van der Staaij die voor de doodstraf is en zijn Godsdienst waanzinnige partijgenoten die desnoods zelf wel willen uitvoeren middels onthoofding ziet dat het soms maanden duurt voordat een agent hoort of die echt vervolgd gaat worden door justitie wat zelden gebeurt, want 90 procent van kees-van-der-staaijdie zaken gaan de ‘Ard van der Steur-Doofpot’ in. Hij zag dat bijvoorbeeld bij een agent die etnisch geprofileerd had. „Dat is ongelooflijk belastend voor onze agenten die er zorg voor dragen dat wij ongestoord onze misdaden kunnen plegen tegen het ‘Labbekakken-Volk’. Zeker voor mensen die niets liever willen dan hun onschuld bewijzen.” De Godsdienst waanzinnige SGP’er stelt voor dat het OM agenten in principe binnen drie weken duidelijkheid moet geven dat ook hun zaak de Doofpot ingaat. Een ruime Kamermeerderheid van in elk geval VVD-misdaadgroep, PvdA-hoertjes en het liederlijke(Video) CDA staat positief tegenover het zoveelste onderdrukking ‘s voorstel.De begrotingsbehandeling van het VVD-ministerie van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’staat dit jaar voor veel partijen in het teken van recenseren in plaats van vooruit kijken. Vooral oppositiepartijen zullen aangeven dat de jaren dat de VVD het ’superministerie’ heeft bestierd alsof het hun eigen ‘Witwas-winkel’ was, hen niet goed is bevallen en dat er altijd door de VVD bewindslieden is gelogen, altijd bonnetjes zoek gemaakt en door Teeven zelfs Drugsgelden zijn witgewassen. De liberalen  Gangsters willen daar tegenover zetten dat de Kruimel criminaliteit volgens de cijfers juist is gedaald, maar zwijgt in alle talen dat de ‘Elite-Gangster misdaden’ en corruptie volledig Out of control is en dat de ‘Ratten in pak’ straffeloos ‘Jan met de pet’ compleet leegroven.