(van onze ‘VVD- Riool-Showbizz -Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- OM gaat door de knieën voor de Lynch-journalistiek van Astrid Holleeder en Peter R. de Vries.Heel Tokkie-NL in de ban van boek “Judas Mr. Astrid Holleeder”.Rechter Peter R de Vries Martin Koknot amused(Video)!
Publicatieverbod zaak Holleeder opgeheven na verschijnen ‘Judas Boek’ zussen Holleeder met dank voorwoord aan hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’. Het corrupte ‘Riool-Showbizz'(Video) gedeelte van het Ministerie (VVD-OM) maakt geen bezwaar meer tegen het publiceren van verklaringen uit processen-verbaal uit de zaak tegen Willem Holleeder:” De Willem Holleeder Lynch-Show most go on!”

Hoeveel betaald Justitie(Video) aan Peter R. en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen.

‘Joran-Holleeder-Lekken’ naar ‘Peter R. de Vries&Moordenaar Kok’ bij ‘VARA Subsidie Miljonair Pauw’.

Het boek van Astrid Holleeder is een grote leugen !
Susanne TerpoortenDe reden is dat één van diens zussen, ‘Mr-Astrid-Gangstersletje-Holleeder’ in vereniging met ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ een ‘Judas-boek’ heeft gepubliceerd, waarin veel van dezelfde informatie staat. Het is voor iedereen die één hersencel heeft te koop en het publicatieverbod heeft dus weinig zin meer(kuch). Is dat de omgekeerde wereld of niet? In plaats van dat het OM een publicatie verbod had geëist van het ‘Judas-boekie’ en Mr. Astrid Holleeder had gearresteerd voor o.a. minachting van de Rechter en obstructie van de rechtsgang( Mr. Astrid en haar zus weigerde immers bij de Rechter te verklaren) gaat het corrupte, sensatie OM dus nu door de knieën voor de Lynch-journalistiek van de zussen Holleeder met hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’. En waarom is Mr. Astrid nog niet als advocaat geschorst door de Deken van de advocatuur? Wat zit daar nu weer voor corrupte vuiligheid achter? Het aanzien van de advocatuur is door de misdadige en sensatie gedragingen van Mr. Astrid immers ernstig geschaad.

 

Weesie van PowNed met ‘TBS-Moordenaar Kok’(Video) geeft nabestaande klap in het gezicht.
Geheime Informatie uit getuigenverhoren over Willem Holleeder en zijn ‘Judas-zussen’ de weduwe van Cor van dominque-weesie-en-martin-kokHout Sonja en ‘Mr. Astrid-Gangstersletje-Holleeder’ werd eerder gepubliceerd op een site van PowNed Weessie & De Vries hun Moordenaar Martin Kok, waarop het publicatieverbod volgde. Men heeft overigens nooit gezocht wie er weer eens bij het OM gelekt had naar Kok en Peter R. de Vries. Volgens het OM kon het onderzoek naar Holleeders betrokkenheid bij alle nog niet opgeloste liquidaties van de laatste 25 jaar ernstig in gevaar komen als potentiële getuigen voor hun verhoor al op internet konden lezen wat er verder werd verklaard, maar dat geldt nu kennelijk opeens niet meer nu hun getuigen tegen Willem Mr. Astrid Holleeder& PeterR. de Vries en ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video) hun zakken lopen te vullen met en door het Judas-boekie. Was dat toen weer eens een ordinaire VVD Klasse Justitie leugen van het OM van ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ toen zij de getuigenverhoren op het internet verbood.

 

Breaking News:Holleeder wordt op de hoogte gebracht door zijn advocaten van: Bom onder Holleeder-proces.
Het Pulpboekje van Judas ‘Mr Astrid-Gangstersletje-Holleeder’ vliegt de winkels uit als we de leugens john-van-den-heuvelvan de corrupte Uitgever Lebowski (Video) mogen geloven. De ‘Jordaanse familiekroniek’ gaat over de periode die volgde op Holleeder vrijlating in 2012, maar ook over het verleden zoals er zoveel Jordaanse familie waren in die tijd toen de Jordaan nog een Volksbuurt was waar extreme armoede heersten, etc., op zich niets bijzonders. Volgens zijn Judas-zus ‘Mr. Astrid-Gangstersletje-Holleeder’ heeft Willem Holleeder zijn eigen familie dertig jaar lang geterroriseerd. Justitie vervolgt hem nu wegens betrokkenheid bij meerdere zo niet alle nooit opgeloste liquidaties. Het valt niemand op dat de zussen Holleeder en Peter R. de Vries eerst 25 jaar lang hebben gezwegen of Willem zelf de Hemel in hebben geprezen.

Tot slot:RTL Beroepslijkenpikkers Albert Verlinde, John van den Heuvel en Peter R. de Vries Geert Wilder RTL Boulevardonthoofden Wilders(Video).
En dan vind dat corrupte Politieke Tuig van de Richel van Rutte&Co in Den Haag met hun verrotte  ‘VVD Showbizz OM’ het gek dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen en het Engelse Volk voor Brexit heeft gekozen en Wilders straks na de Verkiezingen de grootste gaat worden.

Opmerking: Wij hebben het voorgaande artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan het OM Amsterdam met het verzoek om schriftelijk commentaar en/of uitleg te geven in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir.