(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte:”Pas op voor Poetin, Wilders en Willem Holleeder(Video) dan kunnen wij u ongestoord scheel Hennis JSFroven(Video)!”
De Heldhaftige door King Willem meerde malen onderscheidde commandant Kolonel Ir. M. (Mels) de Zeeuw, van het 334 Squadron van vliegbasis Eindhoven is uit zijn ‘Graai en Naai functie’ gezet en direct door ons naar het “Elite-Gangster Billboard gevlogen” . Dat melden bronnen bij het corrupte Defensie. Het zou gaan om financiële fraude en daarvoor wordt op zijn niveau niemand gearresteerd en behoud men altijd zijn salaris. Later vandaag wordt de Tweede Kamer (niet) geïnformeerd over de zaak door de Minister van Defensie Wapenhandel de ‘VVD Gangsterin Hennis’.

VIP Embraer Lineage 1000 van 38 miljoen pond(Video) cadeau voor King Willem en Queen Maxima.

 

Top Defensie en Zwanendrifters vliegt super-de-luxe of zwaait met zijn Lul uit zijn broek(Video).
Het 334 squadron omvat de KDC10-transportvliegtuigen en het tweede peperdure vliegende ‘Royal-Hoerenhuis’  van de regering van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Queen Exotica’ Gulfstream IV van 50 miljoen Jeanine Hennis Yab Yum laarzeneuro. Het is een nieuwe klap voor vliegbasis Eindhoven en hun Boss de eveneens corrupte Minister Hennis dat zij weer eens zijn gepakt met stelen en liegen en bedriegen. Het gewetenloze stel ligt al langer onder vuur vanwege het niet naleven van de veiligheidsvoorschriften en integriteitsschendingen en corrupte banden met de Internationale Wapenhandel. Ook de heldhaftige ‘Graai-commandan’t van het 336 squadron zou zijn ‘Graai en Naai functie’ hebben neergelegd en uiteraard thuis te zitten met behoud van zijn riante salaris en geen dag in de cel. Betrokkenen bij de eenheid voor Hercules-transportvliegtuigen, beschuldigen elkaar van malversaties, fraude, cocaïne snuiven, gokken en hoereren.Voor minister Hennis (Defensie –Wapenhandel en(Video) Yab Yum laarzen ( zie: Stem van de Straat heden avond tot zondag op Salto 2) vormt het nieuws uit Eindhoven geen probleem.

‘Fraudeur Jacques Horsten’ gedekt door Defensietop van  ‘Gangsterin Minister Hennis'(Video).
Hennis heeft voor de heldhaftige roof en plunder praktijk van de Top op de vliegbasis altijd als Alibi gefunctioneerd en heeft de Kamer meermalen gemeld dat er niet zo veel aan de hand is op de vliegbasis. Tja, liegen kan Hennis als Top bendelid van de VVD-misdaadgroep ( zie: Top 80 Crime Lijst VVD) als de beste. Defensie bevestigt dat er ’personele wijzigingen’ zijn op vliegbasis Eindhoven, maar wil niet ingaan op wie het betreft verwijst naar de Doofpot van Hennis. Van het laatste Dooofpot-onderzoek naar integriteitsschendingen, tien in totaal, wordt er één verder naar de Doofpot onderzocht. Het extreem corrupte departement erkent dat er een ’cultuuromslag’ nodig is bij de ‘Graai en Naai-basis’ ,daar waar Jan met de Pet’ al lang en breed in de cel had gezeten en volledig kaal geplukt door de Plukze Wet van de corrupte altijd liegende Top van het ‘VVD-OM’.