Poetin is de Bliksemafleider van armoede veroorzaakt door de kussende EU en NL Graai en Naai-Elite

( door Bert Maathuis)

AMSTERDAM-NOIR- 50 miljoen EU Burgers moeten al jaren dagelijks zien te overleven Judas Juncker Kissonder de armoedegrens en daar komt Poetin in het geheel niet aan te pas!
Ich möchte daran erinnern, was der EU-Kommissionspräsident Jean-Claude Juncker 2015 gesagt hat:”Es darf keine demokratische Wahl gegen die europäischen Verträge geben.”Das heisst, wenn mal in der EU drin, ist man darin gefangen und man darf auch mit demokratischen Mitteln keine Änderung oder Austritt herbeiführen. Deshalb werden Volksabstimmungen so verteufelt und ignoriert.Es werden also die russischen Medien für die Entscheidungen der EU-Bürger verantwortlich gemacht, wie den Brexit, nicht die diktatorische und menschenverachtende Politik von Brüssel. Das beweist, wie unsicher diese EUDSSR ist und wie die Menschen anders denken als von oben angeordnet.Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Die EU steht kurz vor dem Zusammenbruch.

Waarde medeburgers/tweede kamerleden (nos parleurs/onze sprekers),

VladimirPoetinU bent nog steeds meneer Putin aan het afkraken? Láát hem, zou ik zeggen. Kijk liever naar hoe u zélf de Europeaan, de Nederlander onderdrukt.U weet toch nog wel? Europees grondwettelijk verdrag! Slechts één feit onder het vele, véle bedrog.
Russlands Präsident Putin hat die Doppelmoral dieser Massnahme aufgezeigt und alle daran erinnert, wie die EU regelmässig Russland über Demokratie und Meinungsfreiheit “belehrt” und den angeblichen Mangel davon kritisiert, selber aber alles tut, um in der EU die Demokratie und die Meinungsfreiheit zu unterdrücken.
Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Die EU steht kurz vor dem Zusammenbruch
Und weiter geht es, ja ja,in Deutschland únd in die Niederlände!
Lassen Sie sich von den Mainstream-Medien nicht vorschreiben, was Sie denken sollen!

image-2

Het individuele én het collectieve bewustzijn groeien doorlopend.
Alle lezers dezen: hartelijk dank voor gegeven aandacht! Burgers willen namelijk, net als ú, politici, serieus genomen worden. Bert Maathuis

12 reacties op “Poetin is de Bliksemafleider van armoede veroorzaakt door de kussende EU en NL Graai en Naai-Elite

 1. Poetin volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Leningrad, en kreeg in 1975 het diploma met een proefschrift over de politiek van de Verenigde Staten in Afrika. Hetzelfde jaar ging hij werken voor de KGB, waar hij in de buitenlandse inlichtingendienst terechtkwam. Van 1985 tot 1990 woonde hij in Dresden, in de toenmalige Duitse Democratische Republiek (DDR). Daar werkte hij bij een onderdeel van de KGB dat belast was met het verzamelen van politieke en militaire inlichtingen. Hij was verantwoordelijk voor het verhoor en de internering van dissidenten, alsmede voor westerse spionnen die de Sovjet-Unie wilden binnendringen. Vladimir Poetin was drager van het Ereteken van de Sovjet-Unie.

 2. Angstzaaien, angstaanjagen, om maar in de eu te blijven en zgn miljarden winst van staat voor de verliezen van de laatste jaren te dekken,?
  Maar ondertussen wel potverteren, DREIGENDOORLOGVOEREN met RUSLAND, en de hypotheekschuldelast verhogen waardoor de zeepbel weer gaat klappen?

 3. Gewoon meer buitenlandse digitale kranten lezen.Krijg je ’n heel ander beeld. Lees je ’t ff later compleet verkeerd weergegeven in ’t dagvod De Telegraaf. Geef je dan je mening waarin vervat wat je in ’t buitenland hebt gelezen, wordt ’t steevast door ’t moderatie team afgekeurd voor publicatie. Wat ’n stelletje oerdomme onderknuppels.

 4. Ik heb het hier geplaatste bericht aan [bijna] alle 2e kamerleden (parleurs) toegezonden. Geen van hen reageert, zoals wij inmiddels al lang weten.
  Politici nemen ons burgers niet serieus; integendeel, zij onderdrukken ons. En dat doen zij voortdurend. En wel in gróte mate. Wij zijn een werkslavenvolk ..
  https://decorrespondent.nl/3/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken/115335-ad6c6f0b
  http://www.degrotetransitie.nl/themas/24-urige-werkweek/

  • In 2030 werken we nog maar vijftien uur per week?
   In 1848 had het Engelse parlement al voor een tienurige werkdag gestemd. Aan het einde van de eeuw dook de werkweek zelfs onder de zestig uur. De latere Nobelprijswinnaar George Bernard Shaw voorspelde in 1900 dat, in dit tempo, de werkdag in 2000 nog maar twee uur zou duren.

   We schrijven nu 2016 en ik merk daar toch weinig van.
   Ofschoon ik een 40 uur contract heb maak ik wel 12 tot 14 uur per dag om het werk af te krijgen. Soms is er nog een 6e dag voor nodig als er b.v.weer feestdagen voor de deur staan. Anderen hebben misschien veel vrije tijd,maar deze man niet.
   Kun je rekenen? 6×12= ?
   Wij zijn kerels van de straat en de werkeloze Nederlander mag de werkman op zijn blote knieën danken dat er gewerkt wordt.
   Of heeft Nederland soms liever lege schappen in de winkels?

  • Che Guevara was géén held!
   http://linksekerk.jouwweb.nl/diversen/che-guevara-was-geen-held

   Net zo zeer Castro’s “vriend” Nelson Mandela niet een held was.
   Mandela had ook genocide aan zijn vingers kleven.

   En wat betreft de Antillen.
   Een broeinest van maffia en belasting ontduikers.
   Gregory Elias is maar een tipje van de sluier.
   Elias geldt als de rijkste man van Curaçao en is groot geworden in het aanbieden van trustactiviteiten. Beiden zijn geregeld in opspraak gekomen. Tromp is een klant van het trustbedrijf van Elias.
   Ondernemer Gregory Elias verdiende zijn kapitaal toen hij Intertrust in 2002 aan Fortis verkocht. Daarna startte hij op Curaçao een nieuw trustkantoor, United Trust. Elias treedt daar regelmatig op voor bedrijven van zijn klanten. Zo bleek Elias tijdens het corruptieproces tegen directeur Buck Groenhof van de SNS-vastgoedbank smeergeld van Groenhof weg te sluizen.
   Uit onderzoek van Het Financieele Dagblad en Trouw in de Panama Papers blijkt dat Elias vanuit Curaçao regelmatig contact met Mossack Fonseca in Panama heeft over vennootschappen van zijn klanten. Elias komt 312 keer in de Panama Papers voor, van 2004 tot als laatste 13 juni 2014. In zijn eerste contacten met de Panamezen verwijst Elias hen voor referenties over hem naar de Bank van de Nederlandse Antillen, onder leiding van Tromp.

   Tsja denker. Echt denken is niet jouw specialiteit hè?
   Ik zal maar niet nog meer publiceren over het rebelse regime van Fidel Castro.
   Hoe meer de wereld rebelleert,hoe meer de wereld eigenlijk zichzelf vanzelf in chaos zal brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s