(van onze VVD klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De duistere poel met Mega-fraudes met hypotheekadviezen bij ABN AmroGerrit Zalm misdaadgroep van de ‘VVD Drag Queen Zalm ‘ breidt zich uit.
De eind verantwoordelijke in deze de verdachte Dijsselbloem als hoofdaandeelhouder van de ABN  beroept zich op zijn PvdA-zwijgrecht. Inmiddels zijn al negentig adviseurs van de Misdaadbank op non-actief gesteld met behoudt van salaris en gaat de ‘Drag Queen Zalm’ er als een dief in de nacht vandoor met zijn verdiende gejatte miljoenen. Dit aantal kan nog verder oplopen. Maar gek genoeg is er nog niet één gearresteerd en beweert Rutte en zijn Transparency-NL met droge ogen dat de Elite van NL niet corrupt is. De Stem van de Straat Amsterdam-Noir heeft Transparency-NL voor a.s. maandag uitgenodigd (Video ) om hun standpunt nader toelichtten. Zullen zij komen? Wat denkt u zelf?

 Strafblad(Video) van nieuwe Maffiaboss ABN ‘Rat in pak Kees van Dijkhuizen’. 

Andere corrupte Bankier-gangsters’ moeten nog worden gehoord(kuch). De Misdaadbank van de VVD Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem‘Drag Queen Gerrit Zalm’ bralt mogelijke arbeidsrechtelijke maatregelen ‘op individuele basis’ te gaan vaststellen en heeft er het volste vertrouwen in dat de VVD Minister van Klasse Justitie de ‘Fraudeur Ard van der Steur’ er alles aan zal doen dat niemand zal worden gearresteerd laat staan vervolgd.Ook daarom wordt de kwestie besproken met de tandloze Stichting Tuchtrecht Banken die er om bekend staat alle misdaden in de doofpot te laten verdwijnen. Algemeen directeur ‘Bankier-Gangster Frans Woelders’ van ABN Amro Retail misdaadgroep benadrukt dat er ‘nog steeds geen aanleiding is’ om te denken dat klanten financieel benadeeld zijn: „Mocht dit wel gebeurd zijn, dan zullen we dit uiteraard voor klanten corrigeren (kuch).”

Doofpot-Onderzoek gedoogd door Ard van der Steur en Transparency-NL en de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’.
Begin november maakte ABN Amro misdaadgroep bekend dat de bank intern een ‘Doofpot-onderzoek’ deed naar 9000  duistere hypotheekadviezen die de afgelopen drie jaar zijn afgesloten. In eerste instantie ard-van-der-steurwerden negen medewerkers voor straf met betaald verlof naar huis gestuurd, terwijl er een intern onderzoek werd gestart. Er was sprake van ‘valsheid in geschrifte’ door achteraf verbeterde hypotheekadviezen te vervalsen met gekopieerde handtekeningen van de betreffende klanten. Daar gaat ‘Jan met de Pet’ en een Bijstandgerechtigde gelijk de cel voor in! Hoewel klanten volgens de bank dus niet zijn benadeeld, is er ‘in strijd met de interne regels’ gehandeld en niet te vergeten het Wetboek van Strafrecht. Een betrokken medewerker bralt echter tegen De Telegraaf  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir geen andere uitkomst te hebben gezien, juist vanwege die regels. Hij ontkent handtekeningen te hebben vervalst als ras Bankier-gangster en thuis te genieten van zijn schorsing met behoudt van een riant salaris.

Het Liegen en bedriegen van de Ratten in pak gaat gewoon door.
Het aangepaste advies, vaak van één A4-tje, zou bij het originele en al door de klant ondertekende advies Transparancy International Nederlandzijn gevoegd. Dit uit frustratie over een ‘absurd’ controleproces achteraf en druk die door leidinggevenden op hen werd uitgeoefend om de dossiers af te handelen. „Er is geen fraude gepleegd, en niemand is benadeeld”, klinkt het glas hard liegend.De corrupte en gewetenloze Woelders bralt dat hij snapt dat het voor een corrupte adviseur ‘lastig kan zijn om terug te gaan naar de klant, als het gaat om een wijziging in het valse advies waarbij er geen impact is voor de klant’: „Vaak heeft de klant zelf ook gevraagd wat het nut is van nog eens een handtekening zetten. En misschien zijn we in het Misdaad-proces wel doorgeslagen in de terugkoppeling naar onze opgelichte  klanten. Maar wat de redenen ook zijn geweest om dit te doen, ze waren allemaal verkeerd en is onze grootse fout is natuurlijk dat wij betrapt zijn, dat moge duidelijk zijn .”