(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bijna een jaar lang had “Oude Geile Beer Henk Bleker”(Video) de sugar-daddy-henk-blekerNRC aan het lijntje.
De ex CDA staatssecretaris liederlijke, bejaarde Henk Bleker (63) en zijn NRC vrouw Golddigger Barbara (31) verwachten een Love baby. Dat onthulde de voormalig staatssecretaris schaamteloos tijdens een hitsige bijeenkomst in zijn geboorteplaats Onstwedde. Hij woonde daar een corrupte bejaarde CDA-mannen ondernemersbijeenkomst bij om te vertellen over zijn gore belevenissen tijdens zijn politieke ‘Graai en Naai’ carrière. Over zijn belevenissen na zijn politieke ‘Graai en Naai carrière’ viel niet veel te vertellen,want hij renteniert sindsdien als goed CDA Christen in het Luxe Wachtgeld samen met zijn NRC-journalist Golddiger Barbara. Aan het einde van de avond deelde hij het heuglijke liederlijke nieuws mede dat hij een Love Baby krijgt als echte bejaarde ‘CDA Sugar Daddy’. Over het feit dat Overspel en Lust volgens de Bijbel één van de grootste zonde is wilde niemand het hebben met Henk en Barbara.

De ‘Oude Geile Beer Henkie Bleker’ wil het CDA leiden als hem dat wordt gevraagd.
Ook was er grote bewondering dat zijn voormalig CDA Boss Balkenende tegenwoordig rondscheurt in eeuwit-klinkNederland in een heuse Porsche  “Kuttenvanger” van 250 duizend euro en kennelijk ook op zoek is naar jonge Golddiggers van de NRC en/of een hongerige kaal geplukt meisje of jongetje uit het Klootjesvolk. Men was bijzonder trots op de Ex Politieman-‘Graai &Naai-Pedo-CDA Wethouder Klink die onlangs nog een minderjarige Volks meisje (Video) te grazen heeft genomen en zich daarvoor bij de Rechter moet verantwoorden. Het is het eerste kindje voor het liederlijke Bleker stel, dat vorig jaar zomer in het ‘Duivelse-huwelijksbootje’ stapte voordat de bejaarde Bleker de pijp uit gaat. Tja, op zijn leeftijd is men immens een mens van de dag moet Barara zich hebben gerealiseerd.

NRC is gespecialiseerd in ‘Wip-interviews’ met geile en corrupte Ministers, staatssecretarissen, Burgemeesters en politici.
Ze leerden elkaar in 2010 kennen toen Barbara hem ‘Wip-interviewde’ voor het op één haar na failliete NRC enBalkenende Rutte tegelijk met de bejaarde Bleker in het kader van onafhankelijke NRC-journalistiek het bed in dook met de bejaarde. De ouwe Geile Bok was gelijk helemaal de kluts kwijt en een groot deel van zijn portemonnee en ruilde direct zijn eerste Christelijke vrouw waar hij een heel leven mee had gedeeld en moeder van zijn kinderen in. Tja, net als in de politiek als er wat te halen valt is alle moraal en fatsoen direct verdwenen bij deze Christelijke lieden.

“Snake Rutte” ontspannen over Gold-digger relatie(Video) “ Oude Geile Beer Henkie Bleker”.
Uit een eerder huwelijk heeft Bleker al twee zoons en een dochter die allemaal ouder of rond de leeftijd zijn van zijn Golddiger Barbara. Aan ‘LINDA -plattelands bejaarden vrouwen -Nieuws’ vertelde Barbara daar over: “Ja, ik ga goed met hen om. Zijn drie kinderen waren bij ons huwelijk en de jongste zoon van 31 gaf zelfs nog een speech dat hij doodziek is dat hij en zijn broer en zus nu wel kunnen fluiten naar de erfenis. Dat zegt genoeg, toch?” Wanneer ze is uitgerekend van de Love Baby, is niet bekend en dat kan feitelijk ook niemand,behalve de ‘Ik hou van Holland- hersendoden van het blad LINDA wat schelen.