(van onze Wie Moord en neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIRMisdaadjournalistiek nog dieper gezakt:‘ PowNed-Stalker-Moordenaar dominque-weesie-en-martin-kokKok’ bedreigt (Video)maatschappelijk werkster bij haar huis.
De teloorgang van de normloze corrupte commerciële riool ‘Media-maffia’ dendert voort in “Banana-Fraude-Nederland”: PowNed Dé Moordenaar zender en SBS Dé Cocaïne dealer zender. Maar de lager dan laag bij de grondse PowNed geeft de nabestaande van de vermoorde mensen door Kok een programma te geven ook nog een klap in het gezicht. SBS van ‘Maffiaboss John de Mol’ heeft een heuse ‘Coca Presentator Frank Masmeijer (Video) als één van zijn sterren en nu heeft Powned een tweevoudige veroordeeld Moordenaar, die in zijn vrije tijd stijf van de cocaïne in het leer staat te springen in een derderangs parenclub.Martin Kok heeft in het verleden 23 jaar vast gezeten in de gevangenis voor twee laffe psychopaten moorden.

Voor wie bedreigd (Video)‘Misdaadjournalist-Moordenaar Martin Kok’ Holleeder.

Scoop(Video): Justitie zet Peter R. de Vries en zijn ‘TBS-Moordenaar Kok’ in om gedetineerde stiekem af te luisteren. 

Daarnaast bedreigde Kok recentelijk nog een vrouwelijke maatschappelijk werker van Jeugdzorg, toen zijn kind werd weggehaald. Dan kwalificeert de normloze, schaamteloze en corrupte Dominique Weesie als: “Martin staat Martin Kokbekend om zijn goede contacten in het criminele circuit. Met boeven, vang je immers boeven. En voor een goed verhaal hebben wij altijd ruimte,” aldus de gewetenloze PowNed-baas Dominique Weesie. Wij begrijpen de familie van de slachtoffers van Kok niet echt. Indien Kok bijv. onze zoon, broer of vader had vermoord dan hadden wij Kok en Weesie live voor de camera uit elkaar getrokken en/of dood geslagen met honkbalknuppels. De Randdebielen reportage van deze stotterende analfabete Junk Kok was niet om aan te zien op Nederland 3, maar wat maakt het uit als het maar Kijkcijfers scoort. Wat wel grappig is dat PowNed die altijd andere mensen de maat neemt nu zelf een zender is verworden, alwaar ‘Junkie-TBS-Moordenaars’ hoogtij vieren en kennelijk daarmee tracht publiek te trekken die het verstand van een Walnoot hebben en samen één hersencel delen net zoals dat corrupte smeerpoetsen zooitje bij PowNed.
LOL:  Toch waren er nog kijkers die lieten weten ademloos naar het programma te hebben gekeken en dat waren de collega’s van Martin Kok, die zich ook (corrupte) misdaadjournalisten noemen(Video) te weten Peter R. de Vries, John van den Heuvel,  ‘NRC- Drol-Jan Meeuws(Video)‘ en Gerlof Lijstra. ‘Mr Astrid-Gangstersletje-Holleeder'(Video) heeft zelfs Weessie en Kok gefeliciteerd met hun geweldige programma en Kok direct gevraagd om langs te komen bij haar beveiligde ‘Justitie-Villa‘ om een slokje en een snuifje te doen.

Opmerking: Naar goed journalistiek gebruik hebben wij de laffe smeerpoetsen Weesie en Kok uitgenodigd als gasten in “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir” om verantwoording te geven inzake hun kwalijke rol naar de nabestaande en daarnaast Kok te kunnen bevragen waarom en voor wie hij Holleeder loopt te bedreigen en te beledigen. Wat ons betreft mogen zij Peter R. de Vries ook mee nemen.