VVD-misdaadgroep van Rutte: Bescherm onze aasgieren Deurwaarders.

(Van onze VVD Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘RTL-Leed-Riool-TokkieTV’(Video) op zijn walgelijkst: ‘Deurwaarders-jeroen-wijngaardenTuig’ maken mensen Homeless.
De VVD-misdaadgroep( zie:”Crime Top 80 Lijst VVD”) van ‘Godfather Rutte’ wil dat zijn Deurwaarders beter beschermd worden tegen de door hen kaal geplukte burgers. Deze gewetenloze veelal extreme corrupte publieke ambtsdragers krijgen vaak te maken met bedreigingen en geweld van de radeloze kaal geplukte burgers: “Gerechtsdeurwaarders beroven straffeloos de zwakste burgers”. En als ze daar (valse) aangifte van doen, blijkt een veroordeling erg lastig, omdat zelfs de Rechter wel begrijpt dat de Deurwaarders Tuig van de richel zijn die als VVD-motto voeren:”De één zijn dood is de ander zijn brood”.

Deurwaarders-Tuig’ jatten straffeloos miljoenen van ‘Jan met de Pet’. Asscher kijkt de andere kant op.

 

Walgelijk aasgieren RTL’: De Deurwaarders: Betalen of Leeghalen.
Ed Nijpels GGDWDat constateert ‘VVD-Gangster-Kamerlid Van Wijngaarden’ niet en die vroeg met een pakket onderdrukking’s maatregelen komt in een debat over de Misdadige- aasgieren-beroepsgroep, die voor 1000 procent trouw op de VVD stemt. „We moeten de pakkans groter maken. Het gaat hier om mensen die namens ons allemaal hun aasgieren werk doen als zij bijvoorbeeld weer eens een gezin op straat smijten en/of hun laatste bezitting (karige inboedel) in beslag nemen,ha,ha,ha.” Zo wil de liberale psychophaat Van Wijngaarden dat Deurwaarders voortaan een camera op hun lichaam mogen dragen en die beelden dan ook mogen verkopen aan ‘RTL-Leed Shows’. Bij dreiging kunnen ze die camera dan aanzetten en weer afzetten als zij de armoedige sloebers vernederen en bedreigen. Dat zorgt er volgens de VVD’er voor dat vervolging van meer kans van slagen heeft, er is immers gefabriceerd bewijs.

Veel schrijnende klachten over ‘Koninklijk-Gerechtsdeurwaarders-Tuig’.
Hans de Boer en Mark RutteIn de rechtbank loopt een zaak vaak stuk omdat het ene woord tegen het andere is. Van Wijngaarden wil daarom dat de verklaring van een corrupte deurwaarder zwaarder gaat wegen, zoals bij de corrupte agenten, die ook lopen te stelen als de raven(Video) nu al het geval is. Op die manier kan een rechter toch een knoop doorhakken ook al hoort hij twee tegenstrijdige verhalen van de verdachte ( Deurwaarders) en het kaalgeplukte slachtoffer. Van Wijngaarden ziet dat het OM niet eens begint aan sommige zaken omdat dit nu niet geregeld is en een zaak daarom bij voorbaat kansloos wordt geacht. ‘Aagieren-Deurwaarders’ moeten ook digitaal aangifte kunnen doen van bedreiging en geweld tegen die “Labbekakken”, vindt de VVD-misdaadgroep. „Uiteindelijk zijn het ook VVD ‘Graai en Naai ondernemers’ en een aangifte op het bureau kost veel tijd. We moeten niet hebben dat onze deurwaarders uit economische overwegingen geen aangifte doen bij onze corrupte stelende en moordende politie .”

8 reacties op “VVD-misdaadgroep van Rutte: Bescherm onze aasgieren Deurwaarders.

  1. Zeer onhebbelijk volk, dat de wet uiterst rekbaar optrekt in hun voordeel. Officiële documenten die in persoon betekend moeten worden, worden zonder boe of bah in ’n brievenbus geflikkerd met de tekst: onmiddellijk openmaken. Vaak wordt vooraf gebeld en ’n minuut later krijg je per e-mail ’n bevestiging v/h gesprek, totaal 1zijdig en verkeerd weergegeven, dat vervolgens in rechte als sluitend bewijs wordt aangedragen.Als je niet op zulke mails reageert, ben je aan de hyena’s overgeleverd.

    • Idd ik heb een gevalletje channock chase deurwaarder gehad wat een ratten gewoon je rekening blokkeren voor 80 euro…….Weet je wat ze niet leuk vinden daar in Druten als je gaat zeggen dat je geen zin hebt om een rechtsback van een eredivisie plek te sponsoren…..Tuig gajes graf volk.Maar altijd denken…..God is geen spreker God is een wreker.Dat geeft me veel rust want karma komt altijd voor dat tuig om de hoek kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s