AMSTERDAM-NOIR-Boegeroep voor VVD loopjongen Asscher van Samsom ‘s corrupte samsom-ruttevolgelingen(Video) tijdens lijsttrekkers verkiezing bijeenkomst.

De PvdA-hoertjes worden steeds wanhopiger er gaan nu zelfs openlijk een VVD scheve schaats rijden om aandacht te trekken. ‘Imam- Samsom’ en ‘NSB-er Asscher’, in strijd om het ‘Nep en fop lijsttrekkerschap’ van de PvdA, treffen elkaar zaterdag op het ijs van de Leeuwarder Elfstedenhal en gaan daar de ‘VVD-scheve- schaats’ rijden in de hoop om weer vier jaren Rutte en de VVD-misdaadgroep( Zie: Top 80 Crime lijst VVD)van dienst te zijn.

Samsom en Asscher zijn dezer dagen in een reeks ‘Nep en Fop lijsttrekkersdebatten’ verwikkeld. Ze doen daarbij Diederik samsom vliegend tapijteen aantal plaatse aan met geselecteerd corrupt ‘Jaknikkers-PvdA’ publiek, woensdag is Leeuwarden daaraan toegevoegd. De twee Oplichters en arbeiders verraders ‘Lood om oud IJzer Samson en Asscher’ gaan zaterdag vanaf half twaalf op de schaats, daarna om half een is er een ‘koek-en-zopie’- Zotten en debielen debat. Dat gebeurt in Crystallic. Beide gebeurtenissen zijn openbaar, laat medeorganisator psychiater Hein de Haan van de Leeuwarder PvdA-idiote weten.