(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump en Pence vinden Rutte een ‘Gay-Guy’(Video) van Obama.Donald Trump
De aanstaande corrupte Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ is boos en kan niet lachen om de persiflages in de Amerikaanse show Saturday Night Live. ‘President TTIP-Obama’ heeft Saturday Night Live ook dringend verzocht in een lang gesprek van een paar uur net als dat hij dat aan zijn ‘EU loopjongen Merkel’ heeft gevraagd om samen te werken met Trump. Obama “ Geef die bejaarde (seniele)man een kans en maakt Poetin uit voor Monster”(Video).

Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. Tokkie’s afgeleid met Hollleeder (Video)door John van den Heuvel. 

Op Twitter oordeelt Trump: ”Ik heb gisteravond delen van Saturday Night Live gezien, want ik viel af en toe als bejaarden uiteraard in slaap. Het is een eenzijdige en tendentieuze show. En helemaal niet grappig dat ze mijn regererings team team een ‘All White Good Old Boy’s-KKK-group’ noemen.” Waar haalt die bejaarde oude geilaard trouwens de tijd vandaan als a.s. President van de US om naar de TV te staren? In de zaterdagavondshow van NBC wordt Trump bijna wekelijks gepersifleerd door de Amerikaanse acteur Alec Baldwin als een ‘KKK-Mad Dog’ die zich omringt met uitsluitend middelbare blanke reactionaire en racistische mannen die allemaal Miljonair, zo niet Miljardair zijn en geen belasting betalen net a.s. de Taxfree Dutch ‘Graai-King Willem’ en geloven dat Homo’s en Lesbo’s on Christelijke zijn en blacks alleen maar goed om te worden vermoord door de politie.

Trump herhaalde zondag ook zijn eis aan de cast van de musical Hamilton om excuses aan te bieden aan zijn running mate de Godsdienstwaanzinnige Mike Pence. De aankomende vicepresident bezocht de musical vrijdagavond en werd vanaf het podium toegesproken door acteur Brandon Victor Dixon dat hij eens moet nadenken over zijn standpunt tegen over de Gay community en de blacks en over het gaan betalen van belasting. Trump noemt dit schandalig gedrag van de cast en verlangt excuses en een verklaring dat niemand van de cast Gay of Moslims Terrorist is die de euvele moed hebben om wel betaling te betalen.