Trump boos op Saturday Night Live dat zij belasting betalen en voor de mensenrechten zijn

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump en Pence vinden Rutte een ‘Gay-Guy’(Video) van Obama.Donald Trump
De aanstaande corrupte Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ is boos en kan niet lachen om de persiflages in de Amerikaanse show Saturday Night Live. ‘President TTIP-Obama’ heeft Saturday Night Live ook dringend verzocht in een lang gesprek van een paar uur net als dat hij dat aan zijn ‘EU loopjongen Merkel’ heeft gevraagd om samen te werken met Trump. Obama “ Geef die bejaarde (seniele)man een kans en maakt Poetin uit voor Monster”(Video).

Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. Tokkie’s afgeleid met Hollleeder (Video)door John van den Heuvel. 

Op Twitter oordeelt Trump: ”Ik heb gisteravond delen van Saturday Night Live gezien, want ik viel af en toe als bejaarden uiteraard in slaap. Het is een eenzijdige en tendentieuze show. En helemaal niet grappig dat ze mijn regererings team team een ‘All White Good Old Boy’s-KKK-group’ noemen.” Waar haalt die bejaarde oude geilaard trouwens de tijd vandaan als a.s. President van de US om naar de TV te staren? In de zaterdagavondshow van NBC wordt Trump bijna wekelijks gepersifleerd door de Amerikaanse acteur Alec Baldwin als een ‘KKK-Mad Dog’ die zich omringt met uitsluitend middelbare blanke reactionaire en racistische mannen die allemaal Miljonair, zo niet Miljardair zijn en geen belasting betalen net a.s. de Taxfree Dutch ‘Graai-King Willem’ en geloven dat Homo’s en Lesbo’s on Christelijke zijn en blacks alleen maar goed om te worden vermoord door de politie.

Trump herhaalde zondag ook zijn eis aan de cast van de musical Hamilton om excuses aan te bieden aan zijn running mate de Godsdienstwaanzinnige Mike Pence. De aankomende vicepresident bezocht de musical vrijdagavond en werd vanaf het podium toegesproken door acteur Brandon Victor Dixon dat hij eens moet nadenken over zijn standpunt tegen over de Gay community en de blacks en over het gaan betalen van belasting. Trump noemt dit schandalig gedrag van de cast en verlangt excuses en een verklaring dat niemand van de cast Gay of Moslims Terrorist is die de euvele moed hebben om wel betaling te betalen.

11 reacties op “Trump boos op Saturday Night Live dat zij belasting betalen en voor de mensenrechten zijn

 1. Het is straks natuurlijk wachten op Jean-Kloot Juncker die het hoofd van Donald Trump gaat kussen. Donald Trump pakt dan Mark Rutte bij zijn pussy.

  Frans Timmermans mag gaan huilen als Melanie Trump een speech houdt in het EU-parlement.

  • Franzie heeft gisteren behoorlijk uitgepakt via IDFA-tv, gratis tv voor reklame van de arbeiders,-linkse partij?
   Geeft zijn fouten zonder schaamtegevoel toe?
   MAAR HET SAAMHORIGHEIDSGEVOEL SUPPORTEREN VOOR ZIJN VOETBALCLUB,(lees tussen alles in ‘BROOD EN SPELEN’) laat hij nadrukkelijk zien, dat je zgn. met de gewone man te maken hebt?

 2. LS…

  Haha je kan zeggen wat je wil maar ik denk dat de schrijver van dit stukkie op zijn zeventigste al lang met rollator en rolstoel door het leven gaat en nog niet eens in de magere billen van de thuishulp mag knijpen. Vergeet ook niet dat Trump een product is van de zelfde Maffia die Hillary op het laatste moment heeft laten struikelen. Dus wat Trump wel of niet doet hangt af van de schaduwregering die aan de touwtjes trekt. Net als in Nederland !

 3. Bij Trump hoort de vraag, wil je GW als MP?

  Mijn antwoord; In elk geval een periode die lang genoeg is om CDA de meest verfoeilijke,, het hoerige PvdA,, en VVD de Vereniging Van Darkroomers volkomen te doen oplossen in niks. Dan heb ik nog niks gezegd over die droeftoeter van een veilingsmeester zonder historische kennis.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Chronisch Cynisme Cabal’s best friend

  TABLE TALK 48: Donald Trump Win. The Victory Party.

  So here you have the list of recommendations for Mr. (President) Donald Trump; and yes, Mr. Trump and his own team have requested this.

  1.01 Cessation of Chemtrail Spraying and Related Geo-Engineering and Weather Warfare Activities Chemtrails include heavy metals such as Aluminum Oxide, Barium, Strontium and harmful biological agents. This clandestine project is billed to ‘insiders’ as fighting “climate change”. http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-recommendations-background-for-president-elect-donald-j-trump/

 6. Denk dat Trump wel zal meevallen. Heeft bij de Christelijke goegemeente natuurlijk weinig bij te zetten met 3 huwelijken en 5 kinderen bij 3 verschillende van wie de laatste ’n model of wat daarvoor doorgaat, is geweest. Pence is veel gevaarlijker, ’n reli fanaticus, die de Bijbel op zijn eigen manier interpreteert. Er geen been in zien om de V-P worden v/e notoire billen- en borstenknijper, die volop de X Geboden schendt door 3 x te huwen, doch fel ageren tegen homo’s als zijnde in strijd met de Bijbel. Wat ’n hypocriet in ’n land met de grootste porno industrie ter wereld met ’n mega omzet v/e multinational. Aan wie wordt dat spul toch allemaal gesleten? Laat Pence er ’n slot op doen; is wel 3/4 van LA werkeloos, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s