(van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

timmermans-erdoganAMSTERDAM-NOIR- Obama:“President Erodgan is een betrouwbare NATO partner”. Huilende Timmermans(Video) liegt weer: “Gülen speelde wel rol staatsgreep Turkije”.
Er is nu zelfs grote ophef in Turkije ontstaan, nu de corrupte islamitische regeringspartij AKP van ‘Sultan Erdogan’ ‘Pedo-Turkmannen’ die minderjarige meisjes hebben misbruikt, aanmoedigt( dwingt) om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden ‘Pedo-wetsvoorstel’ gevangenisstraf ontlopen en vrij afreizen naar de EU. Er gaan geruchten dat zij zich hebben laten adviseren door de ex Top OM Boss en Top VVD-er Pedo-Rapist Demmink. Opvallend dat de EU namens hun PvdA Top ‘Soap-huilacteur Timmermans’ heeft laten weten begrip te hebben voor het legaliseren van het verkrachten van kinderen door Pedo’s. Ook voor deze Pedo’s’ zal strakst vrij reizen mogelijk zijn naar de EU en NL, aldus een begripvolle inmiddels weer huilende Timmermans.

In het Ottomaanse Rijk van Sultan Erdogan is een kind volwassen voor sex en een Pedo een goede echtgenoot. Alle begrip van ‘Mh17 -Soapi -Timmermans’!

Het zou dan gaan om gevallen waarin het minderjarige meisje zich niet zou hebben verzet omdat zij nog te jong zijn om dat te kunnen doen en met het seksuele verkeer zou hebben ingestemd, want volgens de wet Rutte Erdoganin Nederland en de universele kinderrechten niet mogelijk is. Een kind wordt volgens de kinderrechten pas vanaf zijn 14 de enige onderscheiding’s vermogen toegedacht en dan nog in maar bepekte mate en zeker niet voor trouwen en sex hebben met een volwassen smeerpoets.De oppositiepartijen CHP (seculier en centrumlinks) en de MHP (rechts nationalistisch) zijn fel tegen het Pedo-wetsvoorstel en Timmermans. De Koerdische partij HDP moet er ook niets van hebben, maar doet wegens protest tegen de arrestaties van haar partijleden niet mee aan stemmingen in het ‘Nep en Fop parlement’, dat als het gaat om de APK in hoofdzaak bestaat uit Pedo’s dan wel ‘Pedo-sympathisanten. Dat is voor Timmermans onbegrijpelijk en niet democratisch ‘niet stemmen’. Ook Turkse vrouwenorganisaties hebben felle kritiek geleverd, en in enkele steden en via de sociale media in Turkije zijn er veel protesten tegen het ‘Pedo-wetsvoorstel’ en tegen de ‘EU-loopjongen’ van Erdogan Frans Timmermans. Deze mensen zijn inmiddels vakkundig in elkaar geslagen en een aantal verkracht naar goed APK gebruik. Onder de nieuwe APK ‘Pedo-wet’ zouden ze dus feitelijk moeten trouwen met de daders die hun hebben verkracht. Ook daar heeft uiteraard de PvdA psychopaat Timmermans en de VVD psychopaat Rutte begrip voor en het klinkt de ‘VVD Demmink-Pedo-Kliek’ als muziek in de oren. Misschien in de toekomst ook zo’n  Pedo-wet in NL als de VVD-misdaadgroep met zijn PvdA-hoertjes aan de macht blijven?

Turkije ‘Pedo’s-NATO-Paradijs’ is geen probleem voor de ‘D66-Draaikont en Oorlog’s hitser  Sjoersma'(Video).
Hoe absurd en walgelijk het al klinkt dat het minderjarige meisje met het seksueel verkeer zou hebben sjoerd-sjoersmaingestemd, maar in de praktijk wordt ze hiertoe door de familie gedwongen. Ze zou namelijk na de verkrachting door de Pedo niet meer ’puur’ zijn, zodat de enige oplossing volgens haar familie is om met de dader te trouwen. Door het huwelijk krijgt het kind dat slachtoffer van misbruik is geweest, dus levenslang met haar dader. Dit gebeurt in de praktijk al vaak in Turkije, maar daar horen wij Rutte en Timmermans nooit over. Maar de AKP wil nu dat dit ook wettelijk wordt gesteund en aangemoedigd kinderen te verkrachten in de geest van hun Sultan Erdogan.Volgens de Turkse wet moet je om te trouwen minstens 17 jaar zijn. Maar Pedo-kindhuwelijken zijn religieus van aard en komen erg vaak voor in het achterlijk gedeelte van het land. Het is moeilijk om via statistieken na te gaan hoeveel minderjarige meisjes in Turkije zijn getrouwd, omdat de huwelijken door een imam worden voltrokken en doorgaans niet officieel worden geregistreerd. Schattingen gaan er vanuit dat ongeveer een derde van alle huwelijken kindhuwelijken zijn en alleen al voor die reden zou Turkije uit de NATO moeten worden gegooid en zou de EU Turkije moeten boycotten in plaats van Poetin.Vooral in het midden en het oosten van Turkije is het percentage van kindhuwelijken en Pedo’s hoog. In de stad Sanliurfa wordt het aantal geschat op 60 procent van het totaal. Deze stad wordt dan ook wel Pedo Paradijs genoemd.In veel gevallen worden de meisjes ontvoerd, voordat ze worden verkracht en daar staat de meeste landen in de Wereld al gauw 10 tot 20 jaar gevangenis op. De meest voorkomende dood onder meisjes tussen de 8 en 19 jaar komt door gezondheidsproblemen nadat ze in verwachting raakten van zo’n. oude rapist. Ruim 80 procent van de minderjarigen die trouwen, is analfabeet en dat wil de Sultan graag zo houden. Ook daar heeft Timmermans weer begrip voor.