AKP van Erdogan moedigt kinderverkrachters aan. Timmermans heeft weer begrip.

(van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

timmermans-erdoganAMSTERDAM-NOIR- Obama:“President Erodgan is een betrouwbare NATO partner”. Huilende Timmermans(Video) liegt weer: “Gülen speelde wel rol staatsgreep Turkije”.
Er is nu zelfs grote ophef in Turkije ontstaan, nu de corrupte islamitische regeringspartij AKP van ‘Sultan Erdogan’ ‘Pedo-Turkmannen’ die minderjarige meisjes hebben misbruikt, aanmoedigt( dwingt) om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden ‘Pedo-wetsvoorstel’ gevangenisstraf ontlopen en vrij afreizen naar de EU. Er gaan geruchten dat zij zich hebben laten adviseren door de ex Top OM Boss en Top VVD-er Pedo-Rapist Demmink. Opvallend dat de EU namens hun PvdA Top ‘Soap-huilacteur Timmermans’ heeft laten weten begrip te hebben voor het legaliseren van het verkrachten van kinderen door Pedo’s. Ook voor deze Pedo’s’ zal strakst vrij reizen mogelijk zijn naar de EU en NL, aldus een begripvolle inmiddels weer huilende Timmermans.

In het Ottomaanse Rijk van Sultan Erdogan is een kind volwassen voor sex en een Pedo een goede echtgenoot. Alle begrip van ‘Mh17 -Soapi -Timmermans’!

Het zou dan gaan om gevallen waarin het minderjarige meisje zich niet zou hebben verzet omdat zij nog te jong zijn om dat te kunnen doen en met het seksuele verkeer zou hebben ingestemd, want volgens de wet Rutte Erdoganin Nederland en de universele kinderrechten niet mogelijk is. Een kind wordt volgens de kinderrechten pas vanaf zijn 14 de enige onderscheiding’s vermogen toegedacht en dan nog in maar bepekte mate en zeker niet voor trouwen en sex hebben met een volwassen smeerpoets.De oppositiepartijen CHP (seculier en centrumlinks) en de MHP (rechts nationalistisch) zijn fel tegen het Pedo-wetsvoorstel en Timmermans. De Koerdische partij HDP moet er ook niets van hebben, maar doet wegens protest tegen de arrestaties van haar partijleden niet mee aan stemmingen in het ‘Nep en Fop parlement’, dat als het gaat om de APK in hoofdzaak bestaat uit Pedo’s dan wel ‘Pedo-sympathisanten. Dat is voor Timmermans onbegrijpelijk en niet democratisch ‘niet stemmen’. Ook Turkse vrouwenorganisaties hebben felle kritiek geleverd, en in enkele steden en via de sociale media in Turkije zijn er veel protesten tegen het ‘Pedo-wetsvoorstel’ en tegen de ‘EU-loopjongen’ van Erdogan Frans Timmermans. Deze mensen zijn inmiddels vakkundig in elkaar geslagen en een aantal verkracht naar goed APK gebruik. Onder de nieuwe APK ‘Pedo-wet’ zouden ze dus feitelijk moeten trouwen met de daders die hun hebben verkracht. Ook daar heeft uiteraard de PvdA psychopaat Timmermans en de VVD psychopaat Rutte begrip voor en het klinkt de ‘VVD Demmink-Pedo-Kliek’ als muziek in de oren. Misschien in de toekomst ook zo’n  Pedo-wet in NL als de VVD-misdaadgroep met zijn PvdA-hoertjes aan de macht blijven?

Turkije ‘Pedo’s-NATO-Paradijs’ is geen probleem voor de ‘D66-Draaikont en Oorlog’s hitser  Sjoersma'(Video).
Hoe absurd en walgelijk het al klinkt dat het minderjarige meisje met het seksueel verkeer zou hebben sjoerd-sjoersmaingestemd, maar in de praktijk wordt ze hiertoe door de familie gedwongen. Ze zou namelijk na de verkrachting door de Pedo niet meer ’puur’ zijn, zodat de enige oplossing volgens haar familie is om met de dader te trouwen. Door het huwelijk krijgt het kind dat slachtoffer van misbruik is geweest, dus levenslang met haar dader. Dit gebeurt in de praktijk al vaak in Turkije, maar daar horen wij Rutte en Timmermans nooit over. Maar de AKP wil nu dat dit ook wettelijk wordt gesteund en aangemoedigd kinderen te verkrachten in de geest van hun Sultan Erdogan.Volgens de Turkse wet moet je om te trouwen minstens 17 jaar zijn. Maar Pedo-kindhuwelijken zijn religieus van aard en komen erg vaak voor in het achterlijk gedeelte van het land. Het is moeilijk om via statistieken na te gaan hoeveel minderjarige meisjes in Turkije zijn getrouwd, omdat de huwelijken door een imam worden voltrokken en doorgaans niet officieel worden geregistreerd. Schattingen gaan er vanuit dat ongeveer een derde van alle huwelijken kindhuwelijken zijn en alleen al voor die reden zou Turkije uit de NATO moeten worden gegooid en zou de EU Turkije moeten boycotten in plaats van Poetin.Vooral in het midden en het oosten van Turkije is het percentage van kindhuwelijken en Pedo’s hoog. In de stad Sanliurfa wordt het aantal geschat op 60 procent van het totaal. Deze stad wordt dan ook wel Pedo Paradijs genoemd.In veel gevallen worden de meisjes ontvoerd, voordat ze worden verkracht en daar staat de meeste landen in de Wereld al gauw 10 tot 20 jaar gevangenis op. De meest voorkomende dood onder meisjes tussen de 8 en 19 jaar komt door gezondheidsproblemen nadat ze in verwachting raakten van zo’n. oude rapist. Ruim 80 procent van de minderjarigen die trouwen, is analfabeet en dat wil de Sultan graag zo houden. Ook daar heeft Timmermans weer begrip voor.

11 reacties op “AKP van Erdogan moedigt kinderverkrachters aan. Timmermans heeft weer begrip.

 1. OM houdt zich momenteel liever met andere zaken bezig. Polygamie is in ’t M-O wettelijk toegestaan (4 eega’s). Moslims vinden ’t de gewoonste zaak v/d wereld deze naar NL te halen. NL ambtenaren worden om de tuin geleid en zussen en nichtjes fungeren als “eega’s”. Weten zij veel met al die voor hen vreemde namen. Trouwen via Skype (1 getuige aan de ene zijde en de 2de aan de andere) is in sommige landen toegestaan. Een giller hoe NL daarmee omgaat.

 2. 1. J. Pen senior zei: 1 oktober 2015 at 01:37
  Nederland. Het land van de dwaze bestuurders waar Syrische pedofielen hun uitgehuwelijkte minderjarige kindvrouwtjes ongestraft mogen importeren. Iets waar de Nederlandse staat goedkeuring aan verleent en dus actief aan meewerkt om dat systeem in stand te houden. Terwijl toch echt in de Nederlandse wet staat dat je 18 moet zijn om dan te mogen trouwen. Bekeert u zich tot de Islam, dan wordt Pedofilie niet gestraft. Moslims mogen naar Nederland meegenomen kind-bruidjes blijven neuken. Het is hun cultuur vandaar! Misschien kan Rutte of Alex dit voor de VN zo woordelijk citeren om de Saoedi Arabische afgezant van de mensenrechten heel erg blij te kunnen maken. De Shaniawetgeving is in Nederland al jarenlang ingeburgerd en gefaciliteerd door de overheid. Er zijn in de asielzoekerscentra ’s moslims die meerdere kindvrouwtjes bezitten. Ook die vele verminkte vrouwen waarvan de schaamlippen of de clitoris afgesneden zijn. Dit maakt mij waanzinnig kwaad mede dat dit ook heimelijk in Nederland gebeurt, ondanks het wettelijk verbod.
  Hoe diep gaat het inktzwarte hol vol islamitische wandaden, de goeden daargelaten, die zich in onze samenleving gepenetreerd hebben? Sturen alle burgemeesters, ministers, en tweede slaapkamerleden ook hun minderjarige dochters naar de AC’S om als misbruikt (kind)bruidje terug te komen? Ik denk het van niet. Of zeggen zij kom maar lekker binnen jongens, daar zijn mijn dochters. Leef je maar uit hoor! Een regering die dit toelaat is strafbaar. Een noodwet tegen het misbruik van kind-bruidjes kan zo worden gemaakt. Waarom wordt hier geen spoed achter gezet? En waarom wordt er niet ingegrepen? In de Valkenburgse zedenzaak, waar een 16-jarig meisje werd misbruikt, werden vele mannen wel snel vervolgd. En het misbruiken van minderjarige kind-bruidjes nu niet? Hoe krom? Neelie Smit-Kroes vindt dat Nederland geen limiet mag stellen als het gaat voor het opvangen van (geluk)asielzoekers. Zij heeft makkelijk praten omdat zij niet in de nabijheid woont van een asielpuinhoop. Met haar exorbitant hoge (graai)salaris kan zij rustig wonen en gemakkelijk een aantal asielzoekers opvangen, eveneens al die zogenaamde BN-ers die in een paginagrote advertentie het Nederlandse volk te bewegen dit ook te doen. Waarom duldt de huidige slapjanusregering de destabilisering van onze maatschappij? Op bevel van Brussel? Amerika? De NWO? De armlastigen van Nederland betalen het gelag. Voedselbanken, en huisuitzettingen zijn het gevolg, omdat men de huur en de zorgverzekering niet meer kan betalen. Zorginstellingen en bejaardenhuizen worden gesloten omdat er bezuinigd moet worden. Wel geld genoeg is voor de miljarden kostende 30 JSF-vliegtuigen. De renovatie van een paleis, opknapbeurt paleistuin, het Binnenhof, het paleis op de Dam, de (g)oude(n) Ko(e)ts, een regeringsvliegtuig, een aanlegsteiger in Griekenland voor het vakantieverblijf van Alex, miljoenengiften voor ontwikkelingshulp, enz. En de oudjes? Die mogen het nu stellen met een niet geïndiceerde AOW-uitkering gedurende 10 jaar. Een enorm gekorte thuiszorg, en in sommige gemeentes helemaal geen enkele zorg meer. Een gigantische puinhoop gecreëerd is door een ruggengraatloze overheid. Bezuinigen geldt alleen voor het klootjesvolk die de veroorzaakte puinhoop van de bankenfraude en asielproblematiek moet betalen. Waarom moeten die asielzoekers tienduizenden kilometers naar Europa reizen?
  Rijke landen zoals, Koeweit, en Saudi – Arabië met dezelfde cultuurtaal en religie, genoeg ruimte en geld hebben om deze vluchtelingen op te vangen. Nederland is de sociale dienst van de wereld waar de Welzijnsmaffia hun zakken vult over de ruggen van vele Nederlanders.

 3. Die mafketel Erdogan doet maar wat die niet laten kan in zijn otto landje Turkeije.
  Hier in Nederland is het uithuwelijken van minderjarigen tegen hun wil strafbaar.
  Huwelijksdwang is strafbaar. Voor de vervolging van daders gelden de volgende regels:
  Daders kunnen maximaal 2 jaar gevangenisstraf krijgen.
  Heeft een Nederlander iemand in het buitenland gedwongen tot een huwelijk? Dan is vervolging in Nederland mogelijk. Ook als huwelijksdwang in dat andere land niet strafbaar is. Dit geldt ook voor vreemdelingen met een vaste woonplaats of verblijfplaats in Nederland.
  De verjaringstermijn van 6 jaar voor huwelijksdwang bij een minderjarige begint als het slachtoffer 18 jaar is geworden. Een slachtoffer heeft hierdoor tijd om als volwassene na te denken over de gevolgen van het gedwongen huwelijk. En om aangifte te doen.
  Het is mogelijk een verdachte van huwelijksdwang in voorlopige hechtenis te nemen om het slachtoffer beter te beschermen.
  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft bevoegdheden om daders op te sporen. Het OM mag bijvoorbeeld gegevens over het telefoonverkeer opvragen.

  Wat betreft verkrachters:
  Straffen voor verkrachting
  Op verkrachting is een gevangenisstraf gesteld van maximaal 12 jaar. Dit geeft de ernst van het feit aan. Verkrachting wordt beschouwd als een ernstig feit, hetgeen niet alleen tot uitdrukking komt in de maximale gevangenisstraf, maar ook de duur van het voorarrest, en de uiteindelijk op te leggen straffen in de praktijk.
  Verkrachting is een feit waarvoor voorlopige hechtenis is toegestaan. Dit betekent dat een verdachte langere tijd in voorarrest kan worden gehouden op verdenking van verkrachting. Omdat er op verkrachting een gevangenisstraf van 12 jaar is gesteld, levert dit ook meteen een zelfstandige grond voor de toepassing van voorlopige hechtenis, ook als het gaat om een eerste keer.
  In artikel 22b Sr. is een taakstrafverbod opgenomen. Volgens dit artikel mag een kale taakstraf voor verkrachting niet worden opgelegd.
  Artikel 22b lid 1 Sr. bepaalt namelijk dat een taakstraf niet mag worden opgelegd in geval van een veroordeling voor een misdrijf waarop naar wettelijke omschrijving een gevangenisstraf van 6 jaar of meer is gesteld, en dat een ernstige inbreuk op de lichamelijke integriteit van het slachtoffer ten gevolge heeft gehad. Bij een veroordeling voor verkrachting geldt dit altijd. De inbreuk op de lichamelijke integriteit is inherent bij verkrachting.
  Wat wel mogelijk is om de taakstraf in dat geval te combineren met een hele korte onvoorwaardelijke gevangenisstraf (bijv. 1 dag). Wanneer u in voorarrest hebt gezeten op het politiebureau en/of huis van bewaring kan de rechter altijd nog een gevangenisstraf opleggen die gelijk is aan de duur van dat voorarrest, en voor het overige een taakstraf, zodat voorkomen kan worden dat u opnieuw naar de gevangenis moet.
  Als uitgangspunt bij een veroordeling voor verkrachting geldt een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 36 maanden. Het gaat dan om een vaginale/orale/anale verkrachting met de penis/vinger(s)/voorwerp(en), eenmalig gepleegd door één meerderjarige verdachte zonder recidive. De werkelijke straf is afhankelijk van de omstandigheden van het geval, waarbij de volgende delictspecifieke factoren een rol kunnen spelen:
  Binnen relatiesfeer (partner/ex-partner); vriendschappelijke relatie tussen dader en slachtoffer|
  − Groepsverkrachting
  − Bijzondere gewelddadigheid (ernst/mate)
  − Herhalingen handelingen gedurende langere periode (frequentie)
  − Bijzondere bedreigende en/of vernederende setting (lange duur, vrijheidsbeneming, bedreigingen, penetratie met voorwerpen, ongesteldheid, vastbinden)
  − Onverhoedse aanval
  − Pleegplaats: publiek domein/woning slachtoffer/meevoeren naar afgelegen locatie
  − Vooropgezet plan (bewuste overweging en voorbereiding)
  − Geen gebruik condoom
  − Binnen afhankelijkheidsrelatie
  − Leeftijd slachtoffer
  − (Andere) bijzondere kwetsbaarheid slachtoffer (lichamelijke/geestelijke beperking, beschonken toestand, drugsgebruik)
  − Bijzondere schadelijke gevolgen (ontmaagding, aanzienlijk geestelijk of lichamelijk letsel, verstoring/impact gezinsleven, verstoren seksuele ontwikkeling, besmettingsrisico HIV, SOA)
  Wilt u meer lezen over strafvordering bij verkrachting? Lees dan de Richtlijn strafvordering 2013 van het OM.
  In de oriëntatiepunten die rechters hanteren zijn nog meer strafmaat bepalende factoren neergelegd:
  – Frequentie
  – Duur
  – Leeftijd slachtoffer
  – (Andere) bijzondere kwetsbaarheid slachtoffer
  – Bijzondere schadelijke gevolgen voor slachtoffer (bijv. ontmaagding, aanzienlijk geestelijk of lichamelijk letsel, besmettingsrisico)
  – Geweld (ernst/mate)
  – Aard van de gedraging (bijv. tongzoen, mindere ernst van de inbreuk op de integriteit, onverhoedse aanval)
  – Recidive – Meer daders – Bijzondere bedreigende en/of vernederende setting (bijv. vrijheidsbeneming, bedreigingen, anale penetratie, penetratie met voorwerpen)
  – Misbruik overwicht en/of vertrouwen
  – Relatiesfeer
  – Eerdere vrijwillige seksuele relatie dader/slachtoffer
  – Relevant eigen gedrag slachtoffer
  – Bijzondere negatieve gevolgen voor dader
  In artikel 248 Sr worden enkele strafmaatverhogende factoren genoemd voor aartikel 240b Sr.(bezit, vervaardigen en verspreiden kinderporno).:
  De maximum gevangenisstraf kan met een derde worden verhoogd, indien het feit wordt gepleegd door twee of meer verenigde personen (lid 1)
  De maximum gevangenisstraf kan met een derde worden verhoogd, indien de schuldige het feit begaat tegen zijn kind, een kind over wie hij het gezag uitoefent, een kind dat hij verzorgt of opvoedt als behorend tot zijn gezin, zijn pupil, een aan zijn zorg, opleiding of waakzaamheid toevertrouwde minderjarige of zijn minderjarige bediende of ondergeschikte (lid 2).
  De maximum gevangenisstraf kan met een derde worden verhoogd, indien de schuldige het feit begaat tegen een persoon beneden de leeftijd van achttien jaar bij wie misbruik van een kwetsbare positie wordt gemaakt (lid 4).
  De maximum gevangenisstraf kan met een derde worden verhoogd, indien de schuldige het feit begaat tegen een persoon beneden de leeftijd van achttien jaar en het feit is voorafgegaan, vergezeld of gevolgd van geweld (lid 6)
  Indien de verkrachting de dood ten gevolge heeft, wordt gevangenisstraf van ten hoogste achttien jaren of geldboete van de vijfde categorie opgelegd (lid 8)
  ______________________________________________________________

  De snelle methode en extreem zware straf die een verkrachter kan worden toegedaan is de gemakkelijkste en effectiefste van allemaal. Tevens ook een duidelijke waarschuwing voor eventuele loslopende potentiële verkrachters.
  Pik afsnijden. Klaar is kees!

  • Hoe kan ene Samsom er zó ontspannen bij zitten, terwijl hij weet dat er ontelbare Nederlanders in kommer en kwel leven, door toedoen van het regeringsbeleid, dat de parleurs maar voort laten gaan! Wat IS dit voor een krankzinnige maatschappij?!
   Hier exact dezelfde onvolwassen houding!!! >>>
   https://www.youtube.com/watch?v=OjzGk9zeIR4 (vanaf 12.50)
   Maar ja, de wandaden van politici afkraken, zet geen zoden aan de dijk. We zullen gezamenlijk moeten optreden tegen deze kliek. De vollédige kliek! Beter vandaag dan vanavond weg met hen allen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s