Huilende Timmermans liegt weer: Gülen speelde wel rol staatsgreep Turkije

(van onze Internationale dr. Goebbels profane redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er nog een Top PvdA-er die niet corrupt is en Liegt en bedriegt? Als u er één Jean Claude Juncker Frans Timmermanskent laat ons het dan weten.
De extreem corrupte Vicevoorzitter van de ‘Europese-Graai-Commissie’ Timmermans bralt dat het ondertussen duidelijk is geworden ‘dat hetgeen president Recep Tayyip Erdogan zegt over de rol van de Gülenbeweging in de staatsgreep geen totale onzin is’. De Top PvdA-er Timmermans bralt dat weer eens huilend en liegend in een interview met het Belgische weekblad Knack.Nu is al wereldwijd vast gesteld vlak na de MH17 slachting dat Timmermans kan liegen en huilen dat het gedrukt staat.

 

Gülenbeweging volgens de PvdA Top-huilacteur Timmermans’ wel schuldig net als Poetin en Wilders.

‘Sultan Erdogan’ ziet de in de VS wonende Turkse geestelijke Fethullah Gülen als de kwade genius achter de varkensstal Erdogancouppoging, maar daar is tot nu toe nul komma nul bewijs voor. Er is inmiddels meer bewijs dat de Sultan en/of de CIA achter de zogenaamde Staatsgreep zat.Toch is dat geen totale onzin, bralde de pathologische PvdA leugenaar ‘EU-Graai-commissaris’ ‘Elite-Thug Timmermans’ . “Op basis van Amerikaans onderzoek zijn er steeds meer indicaties dat die beweging wel degelijk een rol heeft gespeeld.” Navraag in de US leert dat Timmers weer een liegt dat hij blauw ziet. In de USA weet men van niets van een onderzoek. Auw ,Timmermans weer betrapt op leugens!

Weinig medeleven met mijn Sultan die 100 duizend mensen zonder proces de bak in heeft gegooid en gemarteld en verkracht en vermoord.
Ook het medeleven met de ‘Sultan Erdogan’ na de ‘Nep en Fop staatsgreep’ had volgens de schaamteloze liegende Timmermans in de EU wel wat ruimhartiger gemogen: “Ik denk dat mijn Sultan een punt hebben als ze zeggen dat er wel héél weinig empathie was van de buitenwereld bij de verijdelde staatsgreep. We hadden toen wat ruimhartiger kunnen zijn in onze steun. Ook Europa heeft onderschat wat daar heeft plaatsgevonden en ik sta namens de PvdA dan ook pal achter mijn Stultan.”

Sultan Erdogan’ dreigt met einde vluchtelingen afpersdeal. Rutte pist in zijn broek van angst
Timmermans was nauw betrokken bij de duistere Europees-Ottomaanse rijk- migratiedeal en maakt zich grote zorgen Rutte Erdoganover de terugval van de rechtsstaat in Turkije sinds de verijdelde coup. Sultan Erdogan heeft sindsdien verschillende keren om Gülens uitlevering gevraagd, zodat hij hem kan martelen en daarna vermoorden Kort na de verkiezing van Donald Trump deed de Turkse president ook al een beroep op de aanstaande president van de Verenigde Staten.

Ottomaanse rijk van Erdogan en Timmermans of zijn vijanden.
Vandaag bralde de Turkse minister van ‘Buitenlandse- Moord en verkracht’ Zaken Mevlut Cavusoglu dat diezelfde Europese Unie zich ‘neerbuigend’ had gedragen bij de onderhandelingen met Turkije over toetreding tot de unie. De Europese Commissie verklaarde vorige week dat Turkije zich sinds de mislukte staatsgreep in juli heeft ‘verwijderd’ van Europa. Als de Rule of Law zou gelden in de EU hadden ze deze Massamoordenaars direct moet arresteren. Premier ‘Massamoordenaar Binali Yildrim’ bralde voor het parlement dat EU-Elite moet kiezen tussen Sultan Erdogan en zijn loopjonge Timmermans of de vijanden van zijn Ottomaanse Rijk Lidstaten van de EU waren gisteren verdeeld over de voortzetting van gesprekken over de toetreding van het Otomaanse rijk. Een einde van die onderhandelingen brengt de zogeheten vluchtelingen-Slavende-deal met Turkije in gevaar. De Sultan legt zelf ook een bom onder het proces, door te speculeren over de herinvoering van de officiële doodstraf. De onofficiële doodstraf vergezeld van verkrachten en martelen  is al lang lang van toepassing en ook daar staat Timmers pal achter.

4 reacties op “Huilende Timmermans liegt weer: Gülen speelde wel rol staatsgreep Turkije

  1. Natuurlijk ziet Timmermans blauw, maar dan wel van dat wanstaltige gelik over z’n kale kop. Wanneer blijven we gespaard van deze schedelpijperij? M’n maag draait iedere x om wanneer ik ’t zie.Zo goor! Zou Juncker dat ook bij Trump doen?

    • Als Juncker het ook bij Trump gaat doen, pakt Trump hem bij zijn ballen i.p.v. bij een pussy.

      Trump zal er dan bij zeggen: “if you ever lick my head again, with your dirty drunken mouth, you’re in big trouble under your belly, you Euro asshole.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s