(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uitlekken geheime tapes van Nicolas Sarkozy geeft inzicht in corruptie,chantage Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardeen bedreiging van Justitie door de EU-Elite.
Zijn er nog eerlijke Westerse Wereld leiders? Volgens Rutte kunt u ze allemaal vertrouwen, want hij heeft met hen allemaal ‘gewerkt’ of ‘werkt’ nog met of voor hun. Zo verklaarde hij recentelijk nog het volste vertrouwen te hebben in de ‘IMF Boss Lagarde’, toen zij officieel als verdachte werd aangemerkt van een Mega fraude van 300 miljoen euro. Ook de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ haastte zich om te melden met dat Lagarde een bloed eerlijk vrouw is, die hij graag mag kussen.

Een Frans-Libische zakenman-gangster zegt dat hij drie koffers met Bloedgeld van de gelynchte Libische leider Muammar Kaddafi aan de corrupte Franse politicus Sarkozy aka de “Kleine Geile Dwerg” heeft overgedragen. In een verklaring die dinsdag door de Franse nieuwssite Mediapart is verspreid, zegt zakenman-gangster Ziad Takieddine dat het om een bedrag van 5 miljoen euro gaat. Hij wilde niet ingaan op het feit dat Hillary Clinton zat te schudde buiken carla-brunivan het lachen toen Kaddafi life op TV op een ongekende beestachtige wijzen door een Lynch Mob levend uit elkaar werd gerukt. Hij heeft ook miljoenen aan de Clintons gegeven en aan tientallen andere Westerse leiders.De corrupte Sarkozy zou het geld hebben misbruikt voor zijn verkiezingscampagne van 2007 en besteed aan zijn peperdure echtgenoot ‘Callgirl Carla Bruni’. In dat jaar werd Sarkozy tot ‘Graai-president’ gekozen met hulp van dat bloedgeld. Berichten dat Sarkozy geld heeft aangenomen van Kaddafi zijn al eerder naar buiten gebracht en verder niets, want wie doet hem wat? De extreem corrupte Sarkozy heeft altijd ontkend dat hij geld van de Libische dictator heeft aangenomen.De centrumrechtse ‘Elite-Gangster Sarkozy’ wil volgend jaar opnieuw een gooi naar het ‘Graai-presidentschap’ doen en waarom ook niet? Zolang hij zich maar niet laat financieren door Poetin vinden de corrupte EU Leiders alles goed