(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. obama-legacyTokkie’s afgeleid met Hollleeder door John van den Heuvel(Video).
‘TTIP-Obama’: “Trump breekt niet met NAVO en is net zo verrot als ik, de arme kunnen hun borst nat maken, ha,ha,ha”. De Mad Dog blijkt nu al na enkele dagen een grote Luchtballon geweest te zijn met zijn retoriek (Video) tegen de NATO en voor normale betrekking met Poetin. De D66 ‘Draaikont en Oorlogshitser Sjoersma’(Video) haalt opgelucht adem. Ook Rutte is zo gelukkig als een ‘Gay-Guy’ die net uit de kast is gekomen.

Obama’s Legacy: ‘Incarcerated Workers’ stage nationwide US prison labor strike.

Kernbom Obama’ is de echte Boss van de Tweede Kamer.
De Amerikaanse president ‘TTIP-Barack Obama’ van de extreem misdadige ‘US-Elite’ is ervan overtuigd dat de nieuwe Obama Ruttepresident Donald Trump niet met de NAVO zal breken. Voorafgaand aan zijn trip naar zijn loopjongens in Europa en Latijns-Amerika bralde hij in een persconferentie dat hij de loopjongens van de VS-Elite gerust gaat stellen. Volgens Obama zal Trump zich als president  Mad Dog inzetten voor de NAVO en andere internationale allianties en ook tegen Poetin te keer blijven gaan. ,,In de gesprekken met mijn opvolger uitte hij een duidelijke voorkeur voor het behouden van onze belangrijkste strategische partners loopjongens “, meende Obama, die nog ruim twee maanden president is en een ongekende puinhoop achterlaat in de US en de Wereld . ,,De belangrijkste boodschap die ik over ga brengen is de toewijding van Trump voor de geldverslindende relatie met de levensgevaarlijke NAVO.”Trump is mede gekozen dankzij uitspraken over het buitenland dat volgens hem de Verenigde Staten vooral geld en banen kost en dat blijkt nu al een goedkope leugen te zijn. Hij wil dat de VS zich in de eerste plaats met zichzelf bemoeien en dan kan er fors bezuinigd worden op wat het land nu nog in de internationale arena uitgeeft. De NAVO wordt gedomineerd en grotendeels betaald door de VS en dat zal dus als wij Obama mogen geloven niet veranderen.  Als dat waar blijkt te zijn is Trump een bejaarde grote Oplichter en Rapist net als de rest van de Gevestigde Orde politiek.