(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Asscher wil premier worden op Jupiter en Samsom op Mars (Video) en Zwarte samsom-ruttePiet.
De ‘PvdA-Hoertjes’ moeten van ‘VVD-Boss’ veranderd en met een eerlijk boodschap komen maar bovenal van leiderschap veranderen, anders zal de arbeiders verraders partij in maart bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer ,,geen factor” zijn en wellicht ophouden te bestaan. Asscher kon of wilde niet verklaren waarom hij nu terwijl hij bralde samen met Samson Swamsom bezig is de ‘Wil van het Volk’ te verkrachten (Video) voor  ‘Maffiaboss Poresjenko’ en de loopjongen Rutte van ‘TTIP-Obama’ m.b.t. het Maffia Associatie verdrag. Dat bralde Lodewijk Asscher maandagavond in het eerste Jaknikkers en Kontelikkers debat om het lijsttrekkerschap van de PvdA met ‘Playboy Samsom’.

Wordt 15 Maart Bijltjesdag voor de corrupte liegende ‘Politieke-lakeien’ van de Royal ‘Graai-Elite’ . 

Monasch stapt uit de PvdA en weigert nog langer de Hoer te spelen voor Rutte en ‘Maffiaboss Poresjenko.

In een zwaar bewaakt (kosten 50 duizend euro)  theater in de Haagse Schilderswijk gingen ze voor ongeveer 350 Hans Spekmangeselecteerde ‘PvdA-kadaverleden’ in een ‘Kul-zuip en vreet-discussie’. De Politie bewaking stond onder leiding van de Corrupte ex-korpschef Bouman, die terug was van gratis een snoep reisje naar St Maarten. De PvdA ‘Showbizz-arbeider Spekman’ was weer zo als gewoonlijk volslagen dronken en de hele tijd hinderlijk de “De Internationale” aan het zingen (brallen), maar toen hij overgaf op een van de aanwezige partijleden werd hij snel verwijderd door de  politie bewaking naar zijn gepantserde ‘PvdA-bolide’ met(gratis) mini bar. Buiten zwierven de hongerige ‘Onrendabele-slachtoffers’ van 20 jaar meedogenloos ‘Pluk de massa kaal’ van de PvdA en de VVD in de hoop dat zij de resten van de gratis catering konden bemachtigen. Ook was het wat ons betreft hilarisch dat Jetta Klijnsma de Kapo van de Voedselbanken voor deze avond dienst deed als toiletjuffrouw met een heus schoteltje en al. Zij bralde steeds als iemand naar de plee ging ‘denk om de toiletjuffrouw en geen bejaarden a.u.b.’, die moesten elders cwhtxmhwyaeq44lschijten. Vooral en zo nu en dan voor de Show felle Asscher probeerde het verschil met de huidige partijleider bloot te leggen. ,,Er is behoefte aan een ander soort leiderschap.” Volgens hem willen mensen ,,principes en waarden zien die niet onderhandelbaar zijn en wat dat betreft kijkt u maar eens naar mijn Overgrootvader die voor de Nazi werkte en mijn moeder voor Marlboro “. Hij tekende Samsom als een corrupte leider af die geen verandering wil en pal achter de VVD-misdaadgroep  blijft staan en onvoldoende van het verleden heeft geleerd en nog steeds al hij even de kans krijgt ligt te neuken met zijn peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren’ die nu n.b. in Brussel loopt te Graaien en Naaien bij de grootste arbeiders verrader van de PvdA de ‘Top -MH17 huilacteur Frans Timmermans’.

PvdA Eerlijk Delen: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-Slaven’ in Rotterdam.

‘Imam Samsom’ bralde dat hij nog veel strijdlust en passie heeft om de partij nog eens te leiden in dienst van de Rutte en de Ultra-rijke Gangsters. Hij ziet maar één meningsverschil met zijn rivaal: ,,Lodewijk wil mij weg en ik wil blijven en wat er ook gebeurt wij blijven hoe dan ook allebei en in welke rol dan ook. Of ik wordt Minister en hij partijlijder of omgekeerd. Kiest u maar. Verder is er geen verschil tussen ons, wij zijn beide arbeiders verraders.”Een paar keer zette Asscher de aanval in op Samsom. Hij vindt dat de huidige partijleider te laat komt met zijn plan om vrouwen zoals zijn moeder een sterkere rol te geven in de partij. ,,Dit is een late bekering”, noemde hij het.Een duidelijker meningsverschil blijken ze te hebben over ‘Slaven-arbeidsmigratie’ binnen de EU. Asscher wil gelijk loon voor gelijk werk in Europa. Wordt daar niet aan voldaan, dan moet Nederland stoppen met vrij verkeer van arbeid.,,Dit is een loze belofte en dit steun ik niet, want dan wordt Rutte boos”, reageerde Samsom. Arbeidsmigratie is volgens hem goed voor de ‘Graai en Naai –Elite’ van Nederland. ,,Dit kun je niet waarmaken. En dan komt het cynisme weer bij de kiezer terug en ik ben pertinent niet aan de LSD.”Asscher bralde diverse keren dat beleid ,,radicaler” moet. Vooral binnen de ‘Europese-Graai- Unie’ moet veel veranderen. ,,Weer radicaal strijden tegen het onrecht” wil Asscher vanaf dag één doen als hij partijleider is en dat is gek, want dat had hij al die jaren als vicepremier ook kunnen doen, maar hij was en is zelf onderdeel van het onrecht.Ook flirtte de huidige minister van asociale Zaken opvallend met de vakbeweging. Hij wil die weer aan de boezem van de partij brengen en er nauw mee gaan samenwerken, nadat hij hun leden bijna vier jaar heeft lopen kaalplukken en vernederen. Als Asscher het lijsttrekkerschap verliest, biedt hij zijn corrupte arbeiders verraders diensten aan de partij aan en gaat in de Kamer zitten als dat hem wordt gevraagd,maar vindt het Luxe Wachtgeld ook geen probleem mits in het Buitenland.