(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zijn Asscher en Samsom nou echt zo Maf en zwaar aan de LSD of doe ze maar Diederik Samsom en Saar van Buerenalsof?
Hoe het ook zij, beide zijn Krankzinnigen en Wereldvreemd. Beide willen Premier worden terwijl hun corrupte arbeiders verraders partij op het punt staat compleet te worden weggevaagd. De Corrupte Kandidaat-lijsttrekker van de PvdA NSB Lodewijk Asscher wil net als zijn tegenstrever evenbeeld ‘Playboy Samsom ‘premier worden. Hij is kennelijk nog Maffer en crimineler  dan zijn Overgootvader die zijn Joodse medeburgers voor de Nazi’s de schoorsteen in stuurde. Burgers  de schoorsteen in helpen is niet zo vreemd  voor de Asscher familie, want zijn moeder Irene Asscher is de Boss van Malborro en de facto ook verantwoordelijk voor duizende verslaafde rokers die zich dood roken. Dat bekende de minister van Sociale Zaken zaterdag in een vraaggesprek met zijn ‘Ja-knikker Volkskrant’, die afgelopen week nog hand en(Video) spandiensten verrichtte voor ‘Politie informant Peter R. de Vries’& zussen Holleeder om Willem Holleeder levenslang  te bezorgen en hun ‘Judas-bookie’ te verkopen.

Wat heeft de politie en Holleeder’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken? 

Vice-premier minister Lodewijk Asscher als wethouder Financiën verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard.

 


Irene AsscherTijdens het uitgebreide  interview propaganda PvdA-reclame wilde Asscher niet ingaan op wat PvdA-leider Samsom volgens hem slecht doet en dat kan ook moeilijk, want Asscher voert juist zijn ‘VVD-beleid’ uit, wel wat hen onderscheidt van hem en dat is niets . „Ik ben een meer normatief, waardengedreven politicus uit een roemruchte criminele Joodse Nazi-Familie. Ik heb er geen moeite mee te zeggen wat goed is voor onze corrupte partij Elite en wat niet goed is als het gaat om andere zoals Wilders en Poetin en Trump, maar nooit over mijzelf of de Top van de PvdA”, bralt Asscher. „Diederik is meer een pragmaticus die graag ligt te vozen met zijn peperdure ‘Callgirl Saar’ en drie jaar lang Rutte zijn ‘Gay-VVD-reet’ heeft gekust.” Als voorbeeld geeft de voormalige mislukt wethouder van Financiën voor de Rijken van Amsterdam de kwestie Zwarte Piet: „Daarin geef ik duidelijk mijn mening. Zoals ik destijds ook deed toen ik de Wallen liet schoonvegen(kuch). Het grootste deel van Amsterdam was het niet met me eens, maar ze hadden er wel waardering  minachting voor dat ik iets vónd dat aan het misdadige grensde.” Samsom „heeft aanvankelijk gezegd dat Zwarte Piet zwart is en de PvdA voor Eerlijk Delen, maar intussen is hij ook voor verandering”, aldus een ronduit schaamteloze Asscher de grote Baas van de “Kapo-Klijnsma Voedselbanken”.

A.s. Maandag by de Stem van de Straat: Nederland vergaat als Zwarte Piet niet meer bestaat&Lynch Journalistiek (Video) Zussen Holleeder &Peter R. de Vries ten kosten van Willem Holleeder& Einde vd Wereld.