Asscher wil premier worden op Jupiter en Samsom op Mars en Zwarte Piet.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zijn Asscher en Samsom nou echt zo Maf en zwaar aan de LSD of doe ze maar Diederik Samsom en Saar van Buerenalsof?
Hoe het ook zij, beide zijn Krankzinnigen en Wereldvreemd. Beide willen Premier worden terwijl hun corrupte arbeiders verraders partij op het punt staat compleet te worden weggevaagd. De Corrupte Kandidaat-lijsttrekker van de PvdA NSB Lodewijk Asscher wil net als zijn tegenstrever evenbeeld ‘Playboy Samsom ‘premier worden. Hij is kennelijk nog Maffer en crimineler  dan zijn Overgootvader die zijn Joodse medeburgers voor de Nazi’s de schoorsteen in stuurde. Burgers  de schoorsteen in helpen is niet zo vreemd  voor de Asscher familie, want zijn moeder Irene Asscher is de Boss van Malborro en de facto ook verantwoordelijk voor duizende verslaafde rokers die zich dood roken. Dat bekende de minister van Sociale Zaken zaterdag in een vraaggesprek met zijn ‘Ja-knikker Volkskrant’, die afgelopen week nog hand en(Video) spandiensten verrichtte voor ‘Politie informant Peter R. de Vries’& zussen Holleeder om Willem Holleeder levenslang  te bezorgen en hun ‘Judas-bookie’ te verkopen.

Wat heeft de politie en Holleeder’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken? 

Vice-premier minister Lodewijk Asscher als wethouder Financiën verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard.

 


Irene AsscherTijdens het uitgebreide  interview propaganda PvdA-reclame wilde Asscher niet ingaan op wat PvdA-leider Samsom volgens hem slecht doet en dat kan ook moeilijk, want Asscher voert juist zijn ‘VVD-beleid’ uit, wel wat hen onderscheidt van hem en dat is niets . „Ik ben een meer normatief, waardengedreven politicus uit een roemruchte criminele Joodse Nazi-Familie. Ik heb er geen moeite mee te zeggen wat goed is voor onze corrupte partij Elite en wat niet goed is als het gaat om andere zoals Wilders en Poetin en Trump, maar nooit over mijzelf of de Top van de PvdA”, bralt Asscher. „Diederik is meer een pragmaticus die graag ligt te vozen met zijn peperdure ‘Callgirl Saar’ en drie jaar lang Rutte zijn ‘Gay-VVD-reet’ heeft gekust.” Als voorbeeld geeft de voormalige mislukt wethouder van Financiën voor de Rijken van Amsterdam de kwestie Zwarte Piet: „Daarin geef ik duidelijk mijn mening. Zoals ik destijds ook deed toen ik de Wallen liet schoonvegen(kuch). Het grootste deel van Amsterdam was het niet met me eens, maar ze hadden er wel waardering  minachting voor dat ik iets vónd dat aan het misdadige grensde.” Samsom „heeft aanvankelijk gezegd dat Zwarte Piet zwart is en de PvdA voor Eerlijk Delen, maar intussen is hij ook voor verandering”, aldus een ronduit schaamteloze Asscher de grote Baas van de “Kapo-Klijnsma Voedselbanken”.

A.s. Maandag by de Stem van de Straat: Nederland vergaat als Zwarte Piet niet meer bestaat&Lynch Journalistiek (Video) Zussen Holleeder &Peter R. de Vries ten kosten van Willem Holleeder& Einde vd Wereld.

16 reacties op “Asscher wil premier worden op Jupiter en Samsom op Mars en Zwarte Piet.

 1. Ruim 1 jaar geleden SamSom al mogen feliciteren met zijn Premierschap !
  Het IS toch lachen met zoveel Achterlijkheid !
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/02/3x-haagse-achterlijkheid/

  Dag Hr. SamSom (D.Samsom@tweedekamer.nl)

  Eerlijk is Eerlijk. Wat hebben we weer mogen lachen met jouw retoriek !
  Minister (hahaha), nee Minister-President (en toen viel ik van mijn stoel) !
  Andere geschikte beroepen voor Diederikke ikke ikke zijn Trainer Nederlands elftal, Koningin van Nederland, Prinses van de Efteling, Hobit, R2D2 (Star Wars), Grumpy the cat, burgemeester van Lilliputtown en tot slot ‘The Joker’ uit Batman.
  Als Minister-President had je misschien net als ‘Steelman’ Spekman bij Utrecht een ‘Levenskaart’ kunnen krijgen bij Ajax (Godenzoonkaart) voor bewezen diensten. Of je kon het Circus Renz redden en je mocht er dan als beloning als Clown optreden. Of een ‘Levenskaart’ voor de Efteling kon je aldaar kennis opdoen over de sprookjes, die je dan tegen je giga grote kiezersschare verder kon vertellen.
  Je vriend en toeverlaat Rottenberg heeft het Sociale ‘bolwerk’ verlaten. Wat ging hij tekeer. De dolken die er van alle kanten invlogen. Naar Spekman begrijpelijk, maar naar jouw toe met je Minister-President aspiraties, hoe haalt hij het in zijn hoofd om de Godenzoon van de PvdA zo af te blaffen ! Het is maar goed, dat je straatcoach geweest bent, want die Marokkanen weten ook van wanten met dolken. En dan die T.V. gesprekken waar je steeds weer laat zien, dat niemand jouw ‘grootsheid’ in de war kan brengen !
  Nog even en dan is het weer Sinterklaas, dan had je als Minister-President de asielzoeker centrums kunnen nagaan met cadeautjes zoals neem elk nog 10 van jullie vrienden mee, want straks bij de verkiezingen hebben we jullie nodig !

  SamSom, laat ze maar ‘lullen’, doorgaan jij komt er wel ! En blijf zitten, jij bent de Topper van de PvdA. Na den Uyl en Kok hebben wij zoiets als jouw niet meer mogen meemaken.

  Wauso

  Noot: Al mijn Mails worden steeds daadwerkelijk verzonden naar betrokkenen !!!

 2. Grootvader van zowel Donner, als Asscher(alleen die naam al), waren nazi’s. Kijk die Asscher is in z’n ogen. Ogen is de spiegel van de ziel. Er is geen haar veranderd mbt de jaren 30 vorige eeuw.

 3. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Zwarte Piet gooit pepernoten in de onderbroek van Onno Hoes.

  Gordon vindt s’ochtends een afgerukte banaan in zijn schoen want hij heeft een nieuw maatje gevonden in Zuid-Afrika.

  Humberto Tan krijgt van Sinterklaas een glimmende surprise van melkchocolade.

 5. Verbod op komst voor brommers en scooters op benzine
  http://www.duurzaamnieuws.nl/verbod-op-komst-voor-brommers-en-scooters-op-benzine/

  Waar die grote onzin vandaan komt? Van stadsbewoners.
  Uit een onderzoek van vorig jaar door I&O Research in opdracht van Milieudefensie bleek al dat zeventig procent van de stadsbewoners een verbod wil op de meest vervuilende scooter.

  Ik zou zeggen…………sluit dan maar ook gelijk alle fabrieken,want als de wind ongunstig staat trekt alle fabrieks uitstoot ook over de steden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s