(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De voor het merendeel corrupte en in sommige gevallen krankzinnige(Video) Tweede Kamer joel-voordewindwil dat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte volgend jaar 60 miljoen euro vrijmaakt voor de alliantie van Nederlandse hulporganisaties met aan de Top allemaal corrupte ‘Graai-Bobo’s’ die officieel helpen bij humanitaire rampen, maar waarvan inmiddels iedereen wel weet dat het meeste geld aan de strijkstok blijft hangen. Een ruime meerderheid schaarde zich donderdagavond achter een motie van de Godsdienstwaanzinnige Joël Voordewind (obscure splinterpartijtje ChristenUnie). Wat weer kenmerkend is voor deze partijen dat zij niet eisen om die 60 miljoen weg te halen bij de 100 miljoen die hun ‘Graai King Willem’ jaarlijks Taxfree vangt. En dan vragen zij zich af hoe het kan dat ‘Mad Dog Trump’ de verkiezingen heeft gewonnen en 15 maart bijltjes dag gaat worden voor deze partijen.

Goede Doelen-Maffia’ in ‘Graai-handen’ van de ‘Zakkenvullers -Directeuren’.
Goede doelen Maffia
In de Dutch Relief Alliance werken twaalf duistere Graai-organisaties samen waaronder CARE, Cordaid, Warchild( één van de ergste Oplichters. Marco Borsato de Graai-man die 2 miljoen ‘foetsie’ maakte bij Warchild;) en Oxfam Novib. Het Maffia-verband werd in april 2015 in het leven geroepen en kreeg toen voor drie jaar 120 miljoen euro. Maar hiervan is nog maar 7,1 miljoen euro over van de strijkstok en riante Bobo’s uitkeringen.Volgens de Kamer is aangetoond dat de alliantie efficiënt werkt en dat is op zich al weer een bewijs dat ze in de Tweede Kamer complete Krankzinnig en corrupt zijn. Ze richt zich vooral op langdurige crises zoals in Syrië en Irak en het vullen van hun eigen zakken. In opvangkampen rond en in deze landen een tekort is aan voedsel, medische hulp en onderwijs (omdat er gewoon te veel corruptie is), aldus Voordewind. Voordewind is maar even voor het gemak vergeten dat in NL ook 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten zien te overleven en dat 500 duizend kinderen niet dagelijks een normale maaltijd kunnen krijgen en dat de  gewetenloze en misdadige Bobo’s over de rug van de Vluchtelingen en de middels belasting en boetes en kortingen op hun pensioenen en uitkeringen en lonen kaalgeplukte ‘Jan met de pet’ allemaal miljonair zijn geworden en gewoon doorgaan met hun zakken te vullen.

Miljarden ‘zoek’ in ontwikkelingshulpdoofpot “Minister Ploumen weet niet waar het geld is”.

Boete  van een miljoen voor gemeenten van Plasterk die te weinig asielzoekers huisvesten, maar NL Dak en thuislozen al 25 jaar op straat.

PvdA, CDA, SP, GroenLinks, D66, SGP en Partij van de Dieren steunden de motie en zouden zich moeten dood schamen. Niet omdat zij geld willen vrij maken voor de Vluchtelingen, maar omdat zij de Nederlands in nood systematisch in de kou laten staan en nog kaal plukken ook en de ‘Graai Bobo’s'( ons kent ons?) niet aanpakken. Volgens de Kamer heeft de PvdA ‘Hysterica Ploumen’ hiervoor ook geld. Zij is dit jaar namelijk enkele honderden miljoenen minder kwijt aan de opvang uitmelken van eerstejaarsasielzoekers, die altijd uit haar begroting wordt betaald aan o.a. de COA-misdaadgroep . Deze week werd bekend dat er dit jaar naar schatting 32.000 ‘Oliedollar- asielzoekers’ komen in plaats van de 58.000 waar eerder van werd uitgegaan. Ook een motie van de corrupte Roelof van Laar (PvdA-hoertje) die vraagt een „substantieel deel” van het geld dat overblijft van de asielzoekersopvang te bestemmen voor noodhulp volgend jaar, want die krijgen immers ook  al 10,000 euro inrichtingskosten cadeau en voorrang op de sociale woningmarkt, kreeg een krankzinnige meerderheid achter zich. Ook coalitiepartner VVD-misdaadgroep schaarde zich erachter, want die heeft een dikke corrupte vinger in de Vluchtelingen ‘Graai-Industrie’ met liederlijke types als de Top VVD-er ‘Onno-Schandkanpen-Hoes’. ‘Hysterica Ploumen’ beloofde naar de wens van de Kamer te kijken bij de behandeling van de najaarsnota, die begin volgende maand verschijnt, maar kijkt stiekem reikhalzend uit naar het Luxe Wachtgeld. Daarin worden de laatste aanpassingen van de pluk de massa kaal begroting verwerkt en zij gaat nu kijken om nog meer geld weg te halen bij toch extreem karige hulp aan Nederlandse mensen in Nood.