(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte smeekt(Video) Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren.
sjoerd-sjoersma
Russische schepen hebben op de Middellandse Zee een oude Nederlandse onderzeeër verjaagd in de geest van de als een dief in de nacht vertrekkende ‘TTIP Obama ‘en zijn NATO. Het is nog maar de vraag of de NATO met dergelijk geldverslindende pesterijen en gevaarlijke Oorlog ‘s handelingen tegen Poetin door mag gaan als Trump de President is. Het is nu zo dat de US 70 procent van de kosten van de NATO betaald en ook dan nog maar de vraag of dat zo blijft. De oude gammele NL-onderzeeër was te dicht in de buurt van de schepen „gevaarlijke manoeuvres” aan het maken en pikte de sonar van de Russen een vreemd zingend geluid op :’ Ik hou van Holland en King Willem” wat zij niet begrepen, meldt het Russische persbureau Interfax.

TTIP-Obama’(Video): ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps doen’
Volgens het Russische ministerie van Defensie proberen NAVO-schepen op de Middellandse Zee de bewegingen van de Russische vloot hinderlijk en provocerend te volgen. De Russische vloot is in het zeegebied in verband met de Russische operaties in Syrië tegen IS en andere’ Terroristische-baardmannen-misdaadgroepen’ die op hun beurt weer met een groot retorica rook gordijn worden gesteund door de ‘US-Elite’ en de NATO( zie video hierna Adame Hoyle ) Het eskader met daarin het makkelijk met blote oog in een roeiboot waar te nemen zwaar rokende vliegdekschip RFS Kuznetsov trok vorige maand onder grote belangstelling van de Westerse dr. Goebbels propaganda media door het Kanaal als of er een invasie op handen was van de EU.

NATO: ’ We houden Russen in de gaten maar we vergeten de 50 miljoen arme in de EU en de 60 miljoen in de US’.

Kernbom Obama’(Video) is de echte Boss van de Tweede Kamer.
De NATO liet in een reactie weten de Russen in de gaten te houden en te provoceren zodat de angst voor Poetin er Hennis JSFgoed word ingehouden en de aandacht afgeleid van die miljoenen armen in de US en EU. „Dat doen we op een (on)verantwoordelijke geldverslindende manier.” „Het lijkt me wijs niet mee te gaan met de Russische retoriek”, reageerde de altijd liegende en stelende VVD minister  ‘Gangsterin van Defensie voor de Elite. Omdat er sprake is van een onderzeebootoperatie in het kader van de NATO doet het geldverslindende en corrupte ministerie verder geen mededelingen. Oude en gammele Nederlandse onderzeeboten worden regelmatig ingezet om ‘ongezien’ inlichtingen in te  winnen in de buurt van vijandelijke eenheden of gebieden en worden altijd gesnapt, omdat ze gewoon te oud zijn. Maar volgens Hennis en de ‘D66-Maffe Sjoersma’ is Poetin, Wilders en de arme burgers in de EU en NL de vijand.

Sjoerd wil opheldering over deze provoceerde geldverslinder gevaarlijke actie en Trump en Wilders zijn Gek.
De ronduit krankzinnige ‘D’66 Draaikont -Sjoerdsma’wil opheldering over het mogelijke incident en heeft net als zijn VladimirPoetincorrupte Boss ‘Korporaal Pechthold’ Trump, Poetin en Wilders  gevaarlijke Gekken genoemd. Binnenkort is Trump de boss van de NATO en het is te hopen voor die corrupte ‘Rent a D66 Yuppie Sjoerdsma’ .dat Trump zijn inlichtingsdienst van die beledigingen geen werk van gaat maken. Hij heeft wat imbeciele Kamervragen gesteld en werd niet eens uitgelachen of afgevoerd als verwarde man door de GGD. „Het is niet de eerste keer dat Rusland EU-Elite-bondgenoten of de Nederlandse ‘Graai en Naai Elite’ probeert te intimideren. Dergelijke schermutselingen, pesterijen en intimidaties, die we nu in toenemende mate van Poetin zien baren mij grote zorgen en daarom steunen wij tegen de Wil van het Volk Rutte om de Zetboss van ‘TTIP-Obama’ Maffiaboss Poresjenko aan de macht te houden. De kans op ongewilde escalaties neemt hierdoor toe.” Wat dat laatste betreft heeft de psychopaat gelijk want die escalaties worden door de NATO uitgelokt en geprovoceerd in hoofdzaak op kosten van de kaal geplukte US burgers en in mindere mate de eveneens  kaal geplukte EU-burger.

Schilderijen Heler Porosjenko(Video)’: Poetin steunt zelf terrorisme.
Volgens het Russische ministerie werd de onderzeeër op 20 kilometer afstand voor het eerst gespot. Na een uur alexander-pechtoldwerden de Nederlanders verjaagd, zei een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie tegen de nieuwsdienst Sputnik. „Dergelijke onbeholpen pogingen om in de buurt van de Russische schepen te manoeuvreren, hadden tot ernstige ongelukken kunnen leiden.” Hij voegde eraan toe dat dergelijke provocerende acties zeer gevaarlijk zijn voor de bemanning en die oude onderzeeërs helemaal niet geschikt zijn voor verkenningsexpedities. Voor hetzelfde geld denken wij dat het hier gaat om een onderzeeboot van de Terroristen en knallen wij de onderzeeboot naar de bodem. Het is een uiterst gevaarlijk spel wat de NATO speelt. Vergeet u niet dat zelfs de Drugslord ‘s uit Zuid-Amerika ook onderzeeboten hebben, dus een vergissing van onze kant is zo gemaakt.Over dat laatste feit stelde Sjoerdsma geen enkele vraag, want wat kan hem de arme burgers in NL schelen en nog minder de onderbetaalde Onderzeeboot bemanning.

Adam Hoyle fileert haarscherp en hilarisch de oorlog ‘s retorriek van de NATO en de VVD Gangsterin en ‘War Mongol Hennis’ tegen Poetin bij de Stem vd Straat: