Russen verjagen gammele ‘NL-onderzeeër’ in Middellandse Zee. D66 Draaikont Sjoersma boos

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte smeekt(Video) Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren.
sjoerd-sjoersma
Russische schepen hebben op de Middellandse Zee een oude Nederlandse onderzeeër verjaagd in de geest van de als een dief in de nacht vertrekkende ‘TTIP Obama ‘en zijn NATO. Het is nog maar de vraag of de NATO met dergelijk geldverslindende pesterijen en gevaarlijke Oorlog ‘s handelingen tegen Poetin door mag gaan als Trump de President is. Het is nu zo dat de US 70 procent van de kosten van de NATO betaald en ook dan nog maar de vraag of dat zo blijft. De oude gammele NL-onderzeeër was te dicht in de buurt van de schepen „gevaarlijke manoeuvres” aan het maken en pikte de sonar van de Russen een vreemd zingend geluid op :’ Ik hou van Holland en King Willem” wat zij niet begrepen, meldt het Russische persbureau Interfax.

TTIP-Obama’(Video): ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps doen’
Volgens het Russische ministerie van Defensie proberen NAVO-schepen op de Middellandse Zee de bewegingen van de Russische vloot hinderlijk en provocerend te volgen. De Russische vloot is in het zeegebied in verband met de Russische operaties in Syrië tegen IS en andere’ Terroristische-baardmannen-misdaadgroepen’ die op hun beurt weer met een groot retorica rook gordijn worden gesteund door de ‘US-Elite’ en de NATO( zie video hierna Adame Hoyle ) Het eskader met daarin het makkelijk met blote oog in een roeiboot waar te nemen zwaar rokende vliegdekschip RFS Kuznetsov trok vorige maand onder grote belangstelling van de Westerse dr. Goebbels propaganda media door het Kanaal als of er een invasie op handen was van de EU.

NATO: ’ We houden Russen in de gaten maar we vergeten de 50 miljoen arme in de EU en de 60 miljoen in de US’.

Kernbom Obama’(Video) is de echte Boss van de Tweede Kamer.
De NATO liet in een reactie weten de Russen in de gaten te houden en te provoceren zodat de angst voor Poetin er Hennis JSFgoed word ingehouden en de aandacht afgeleid van die miljoenen armen in de US en EU. „Dat doen we op een (on)verantwoordelijke geldverslindende manier.” „Het lijkt me wijs niet mee te gaan met de Russische retoriek”, reageerde de altijd liegende en stelende VVD minister  ‘Gangsterin van Defensie voor de Elite. Omdat er sprake is van een onderzeebootoperatie in het kader van de NATO doet het geldverslindende en corrupte ministerie verder geen mededelingen. Oude en gammele Nederlandse onderzeeboten worden regelmatig ingezet om ‘ongezien’ inlichtingen in te  winnen in de buurt van vijandelijke eenheden of gebieden en worden altijd gesnapt, omdat ze gewoon te oud zijn. Maar volgens Hennis en de ‘D66-Maffe Sjoersma’ is Poetin, Wilders en de arme burgers in de EU en NL de vijand.

Sjoerd wil opheldering over deze provoceerde geldverslinder gevaarlijke actie en Trump en Wilders zijn Gek.
De ronduit krankzinnige ‘D’66 Draaikont -Sjoerdsma’wil opheldering over het mogelijke incident en heeft net als zijn VladimirPoetincorrupte Boss ‘Korporaal Pechthold’ Trump, Poetin en Wilders  gevaarlijke Gekken genoemd. Binnenkort is Trump de boss van de NATO en het is te hopen voor die corrupte ‘Rent a D66 Yuppie Sjoerdsma’ .dat Trump zijn inlichtingsdienst van die beledigingen geen werk van gaat maken. Hij heeft wat imbeciele Kamervragen gesteld en werd niet eens uitgelachen of afgevoerd als verwarde man door de GGD. „Het is niet de eerste keer dat Rusland EU-Elite-bondgenoten of de Nederlandse ‘Graai en Naai Elite’ probeert te intimideren. Dergelijke schermutselingen, pesterijen en intimidaties, die we nu in toenemende mate van Poetin zien baren mij grote zorgen en daarom steunen wij tegen de Wil van het Volk Rutte om de Zetboss van ‘TTIP-Obama’ Maffiaboss Poresjenko aan de macht te houden. De kans op ongewilde escalaties neemt hierdoor toe.” Wat dat laatste betreft heeft de psychopaat gelijk want die escalaties worden door de NATO uitgelokt en geprovoceerd in hoofdzaak op kosten van de kaal geplukte US burgers en in mindere mate de eveneens  kaal geplukte EU-burger.

Schilderijen Heler Porosjenko(Video)’: Poetin steunt zelf terrorisme.
Volgens het Russische ministerie werd de onderzeeër op 20 kilometer afstand voor het eerst gespot. Na een uur alexander-pechtoldwerden de Nederlanders verjaagd, zei een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie tegen de nieuwsdienst Sputnik. „Dergelijke onbeholpen pogingen om in de buurt van de Russische schepen te manoeuvreren, hadden tot ernstige ongelukken kunnen leiden.” Hij voegde eraan toe dat dergelijke provocerende acties zeer gevaarlijk zijn voor de bemanning en die oude onderzeeërs helemaal niet geschikt zijn voor verkenningsexpedities. Voor hetzelfde geld denken wij dat het hier gaat om een onderzeeboot van de Terroristen en knallen wij de onderzeeboot naar de bodem. Het is een uiterst gevaarlijk spel wat de NATO speelt. Vergeet u niet dat zelfs de Drugslord ‘s uit Zuid-Amerika ook onderzeeboten hebben, dus een vergissing van onze kant is zo gemaakt.Over dat laatste feit stelde Sjoerdsma geen enkele vraag, want wat kan hem de arme burgers in NL schelen en nog minder de onderbetaalde Onderzeeboot bemanning.

Adam Hoyle fileert haarscherp en hilarisch de oorlog ‘s retorriek van de NATO en de VVD Gangsterin en ‘War Mongol Hennis’ tegen Poetin bij de Stem vd Straat:

 

 

18 reacties op “Russen verjagen gammele ‘NL-onderzeeër’ in Middellandse Zee. D66 Draaikont Sjoersma boos

 1. LS…

  Het verhaal van die Nederlandse onderzeeër die de Jappen spotte op weg naar Pearl Harbour… Na dat ze dit bericht doorgaven aan de admiraliteit is de bemanning in de volgende haven vermoord want die oorlog moest er komen… Ik denk dat deze bemanning nog ronddreef met de orders van Hillary… Start the fucking war you Dutch Dog Shit

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • geenstijl daar kon je interactief wel eens raden wat iets was en dan kon je een krat bier voor krijgen ofzo. leuk om te reageren maar dat bier kwam er natuurlijk nooit net als hun stelling “wat staat dat staat” want er was er ook eentje van maps google te de waddenzee met een witte streep en een grote splash van water met de koptekst “maar wat is het”

   nou op die coordinaten ligt een zandput van 60 meter diep waar ze duikbootjes testen van de marine op waterdichtheid als ze nieuw zijn of iets anders nieuws willen proberen en dit geval was het een tomahawk cruise missle die er werd getest in aanloop om colonel kadaffi te ontronen. maarja wat staat dat is dan ineens weg

   dit was een ander puzzeltje maar soort gelijk ongeveer zelfde tijd.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/09/maar_wat_is_het_12.html

   het is altijd die vage bedenkelijke rol van nederland op de achtergrond en niet zonder reden

  • De Zr.Ms. Bruinvis is een Nederlandse onderzeeboot van de Walrusklasse, gebouwd door de Rotterdamse scheepswerf RDM. De bouw van de Bruinvis liep vertraging op doordat een deel van de voor de Bruinvis bedoelde apparatuur voor de uitgebrande onderzeeboot Walrus werd gebruikt.

   • De Zr.Ms. Dolfijn is een Nederlandse onderzeeboot van de Walrusklasse, gebouwd door de Rotterdamse scheepswerf RDM. Van april tot juli 1999 voerde de Dolfijn patrouilles uit voor de kust van het toenmalige Joegoslavië. De belangrijkste taken van de Dolfijn waren het beschermen van de NAVO-eenheden in het gebied en het observeren van eventuele activiteiten van de marine van het toenmalige Joegoslavië.
    misschien is het deze?

  • Aan iedere vorm van geweld gaat psychologisch geweld vooraf, IDentiteitspolitiek is daar één van, en wel de belang-rijkste !

   Je bent zoveel meer dan de wagonladingen BS die je vanaf je geboorte krijgt opgeplakt en waar je tenslotte “zelf vol overtuiging” in bent gaan geloven

 3. Bob heeft het al eerder gezegd over welke slechterik het slechtste is
  en beide zijn even slecht is de arme mensen onder drukken ze
  fuck Rusland fuck Amerika en Europa en de fuck de Arabieren

  • Wat dat met de Russische marine en Hollandse duikboten heeft te maken ontgaat mij enigszins , maar goed, Bob heeft er wel kijk op als half om half licht donker .
   Als je twee verschillen gaat mengen kunnen ze zowel de goede als de kwalijke eigenschappen overnemen . Zie Geert W.

   uit Wiki . . .
   . Zijn moeder, het toen 18-jarige donkere tienermeisje Cedella Malcolm, was van Afrikaanse afkomst; zijn vader, de 60-jarige blanke kapitein in het leger Norval Marley, had Engelse ouders.

   • Bij 3:16 antwoord bob waarom die geen concert geven heeft
    op Granada
    zijn antwoord was dat die show gegeven was door Marxisten
    en bob vond dat Marxisten die gesteund werden door Russen
    pionnen waren van de blanken Russen die het zelfde waren als de
    Amerikaanse blanken
    en hij zeg dat ze beiden armen mensen laten lijden
    vandaar die clip .
    focus niet te veel op zwart wit

    Focus op deze 22nd Amendment:

    ‘No person shall be elected to the office of the President more than twice, and no person who has held the office of President, or acted as President, for more than two years of a term to which some other person was elected President shall be elected to the office of the President more than once.’

    de bal ga rond me beste vriend en arme blijven elkaar
    haten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s