Winst Trump klap in gezicht van ‘Graai-Elite’.Hillary smeekt Trump haar niet te vervolgen.

(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er nog hoop voor de Wereld? Gaat ‘Mad Dog Trump’ afrekenen met de ‘Graai-Sharon DijksmaElite’ en de NATO&EU-Oorlogshitsers als Rutte tegen Poetin? En wordt Wilders de volgende Premier(Video)?
De extreem Corrupte partij Top van de Democraten hebben Barney Sanders misdadig de nek omgedraaid en betalen daar nu de prijs voor met hun ‘Queen of Corruptie Hillary’ en ‘Pedo Bill Clinton’ net als dat de corrupte PvdA Partij Top Monasch zijn nek heeft omegdraaid. ‘War Mongol Hillary heeft Trump al huilend gebeld en hem gesmeekt haar en haar ‘Pedo-man Bill’ niet te gaan vervolgen voor haar mail misdaden en hun Witwas praktijken met de ‘Pay for play -Clinton Misdaad-Foundation.

De winst Trump door scepsis globalisering en de extreme Corruptie van de ‘Maffia Familie Clinton’.

Ook de 5 miljoen euro belastinggeld die de PvdA “Miss Cow” Sharon Dijkstra cadeau heeft gedaan aan de’ Elite-Maffia Obama Ruttefamilie Clinton’ heeft niet mogen baten. In Tweede Kamer is gisteren net weer de ‘Wil van het Volk’ verkracht met hulp van o.a. de D66 Draaikonten van ‘Yuppie Korporaal Pechthold’ ten behoeven van de Internationale ‘Graai-Elite’ van ‘TTIP Obama’ met het ‘Nep en fop debat’ inzake de Nee uitslag van het ‘Associatieverdrag-Maffia Verdrag’ met de ‘Maffiaboss Poresjenko’.  De zege van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen laat zien hoe sceptisch veel Amerikanen net als Nederlanders inmiddels zijn over de voordelen van globalisering voor de misdadige Elite en doodziek zijn van de extreem Corrupte Elite die hun al jaren tot op het bot kaal plukt net als in NL.Dat heeft President Bankier-Gangster van de oude ‘Graai Elite-stempel’ Klaas Knot van De ‘Nederlandsche Misdaad-Bank’ (DNB) woensdag gezegd tegen financieel persbureau Bloomberg.”Er leven twijfels over de voordelen die Vrije handel de Elite gebracht heeft, dat is niet juist volgens mij als Bankier-gangster in dienst van Rutte en zijn VVD-misdaadgroep met hun PvdA-hoertjes “, aldus Knot. Hij sprak zijn zorgen uit over de impact van de verkiezingsuitslag op de misdadige ‘Elite-financiële markten van de Graai-Elite’. “Wij zullen de markten nauwlettend volgen”, bralde hij bijna in huilend uitbarstend. Met name de waardedaling van de dollar ten opzichte van de euro is volgens Knot niet goed voor de Elite van Nederland. Hij waarschuwde verder dat een presidentschap van Trump veel onzekerheid met zich meebrengt voor Internationale en Nederlandse ‘Graai-Elite’, omdat zijn economische plannen tegen bijv. CETA, Nafta en TTIP zijn en omdat hij wil stoppen met het Oorlogshitsen tegen Poetin en het teken aan de wand is voor de NL Elite dat zomaar Wilders als de volgde Premier kan worden gekozen.

19 reacties op “Winst Trump klap in gezicht van ‘Graai-Elite’.Hillary smeekt Trump haar niet te vervolgen.

 1. Stop bij 2:03…………………… wij hebben elkaar beide nog nooit ontmoet

  Let’s go back in time………………way back……….2011

  Is this the moment Donald Trump decided to run for president?
  http://www.newstatesman.com/politics/media/2016/11/moment-donald-trump-decided-run-president

  Elections……………….the biggest stupid show on planet earth,
  Volgend jaar mag Nederland weer zijn hersens breken bij de stomste show van Nederland………………….verkiezingen.
  Houdoe……….veel plezier ermee……….deze jongen doet niet mee……….nu niet en nooit niet.
  Ik heb het al vaker gezegd…………..toch trapt het hersenloze volk….links of rechts er weer in………….mark my words!!
  Why Voting is Useless

 2. Voorlopig zit ik nog even met dichtgeknepen billen. Trump heeft niet veel vriendjes en als Obama de gelegenheid krijgt om in 2 maanden tijd een oorlog te gaan beginnen, wordt Trump geen president en blijft Obama zitten. Anderse scenario is dat hij een kogel door zijn kop krijgt, is met Kennedy ook gebeurd.

 3. De Democraten hebben de tactische fout gemaakt in de voorverkiezingen niet voor Sanders te kiezen.Heeft zij natuurlijk geblokkeerd. Die kerel had ten minste ’n boodschap. Mensen zijn W’ton gelijk DH spuugzat. Nu resten voor Hitlery slechts brandende billen en blaren. Kan nu oma gaan spelen en appeltaarten bakken. Wij gaan wat genieten van Melania. Zij kan in ieder geval op de haar wel toevertrouwde wijze voor detente (ontspanning) met Poetin zorgen. Ze komt ten slotte uit ’n land achter ’t vm IJzeren Gordijn.

 4. LS…
  Goh wat zijn we verbaast ! We zagen het niet aankomen… Sjonge we gaan terug in de tijd ! Lulletje Pechtholt Van Draaiers 666 spande de kroon van Nederlandse stompzinnigheid… Onze Roze Ballenjongen Lulletje Rutte keek nog zuurder dan in het Oekraïne Debat… What a way to go Girls !

 5. Wel mooi al die zure goedmenschsmoelen in de Haag en iets verderop
  dubbel in Bruxelles . Baalen baalt en nog zo wat van die valse nichten
  van het kalibertje Pechtholt. Alleen dat is al winst.
  De beste van twee slechten. Platte humor en recht voor den raap.
  Dat onechte grijnzende smoelwerk en die nare valse stem van Hilaria
  Rotteham Cleunton is (ingodwetrust) als het even meezit voorgoed buiten
  beeld. Prettig idee de komende 4 jaar Melania te zien verschijnen in een
  wereld die voor het plaatje gaat .

 6. Let The Battle Begin update Neil Keenan

  English Insider and Lord Blackheath, we are now faced with a most urgent dilemma, one that needs to be resolved quickly before November 15.

  Ultimately, It does not matter who wins the US Presidency, because it is a programmed distraction from an even greater “prize” for the Cabal: the aforementioned 1 Million Metric Tons of Gold deal.

  To: ‘The English Insider’ And The Honorable Lord Blackheath House of Lords
  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-let-the-battle-begin/

 7. Na een spannende verkiezingsstrijd heeft het Amerikaanse volk gesproken en gekozen voor Donald Trump. Ik wens hem van harte geluk met zijn uitverkiezing. Als bondgenoten en gelijkgezinde partners werken Nederland en de Verenigde Staten nauw samen aan een veilige en welvarende wereld. Nederland en de Verenigde Staten hebben al heel lang sterke historische banden. Ik ga ervan uit dat de nieuwe Amerikaanse regering op basis van de gedeelde waarden en uitgangspunten de samenwerking met Nederland en de rest van de wereld zal voortzetten, in lijn met de sterke Amerikaanse traditie. Dat is nodig op veel terreinen, van het bestrijden van terrorisme en klimaatverandering tot het werken aan onze welvaart. De handel- en investeringsrelatie met de VS levert ons land heel veel banen op. Ik kijk er naar uit om de goede samenwerking voort te zetten met de nieuwe Amerikaanse regering. – Min Pres pinokkio gay rutte

 8. Hillary en een hele stoet van wereldse politieke gangsters gaat voor gaas,, in een algemeen pardon.

  De wereld gaat veranderen ten gunste van de mensheid.
  Bazel ik dan bazelen de Goden ook, immers Deze voorspelden tijden zoals eerder hier omschreven.

 9. Kunnen we gelijk ff die 5 miljoen terug vragen aan die dikke vette zeug(fraude en de bak in)en gelijk even een paar bijstands moeders met kinderen uit de schuld halen zodat ze weer terug in de maatschappij kunnen keren en weer een beetje kunnen lachen(gratis tandarts etc etc)

 10. Niemand mag, net zo goed als een gewone burger, uitgesloten worden van rechtsvervolging? Zij heeft door haar optreden gedacht, dat ze boven de wet Stond?
  No mercy, lock her Up, Just you told!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s