(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er nog hoop voor de Wereld? Gaat ‘Mad Dog Trump’ afrekenen met de ‘Graai-Sharon DijksmaElite’ en de NATO&EU-Oorlogshitsers als Rutte tegen Poetin? En wordt Wilders de volgende Premier(Video)?
De extreem Corrupte partij Top van de Democraten hebben Barney Sanders misdadig de nek omgedraaid en betalen daar nu de prijs voor met hun ‘Queen of Corruptie Hillary’ en ‘Pedo Bill Clinton’ net als dat de corrupte PvdA Partij Top Monasch zijn nek heeft omegdraaid. ‘War Mongol Hillary heeft Trump al huilend gebeld en hem gesmeekt haar en haar ‘Pedo-man Bill’ niet te gaan vervolgen voor haar mail misdaden en hun Witwas praktijken met de ‘Pay for play -Clinton Misdaad-Foundation.

De winst Trump door scepsis globalisering en de extreme Corruptie van de ‘Maffia Familie Clinton’.

Ook de 5 miljoen euro belastinggeld die de PvdA “Miss Cow” Sharon Dijkstra cadeau heeft gedaan aan de’ Elite-Maffia Obama Ruttefamilie Clinton’ heeft niet mogen baten. In Tweede Kamer is gisteren net weer de ‘Wil van het Volk’ verkracht met hulp van o.a. de D66 Draaikonten van ‘Yuppie Korporaal Pechthold’ ten behoeven van de Internationale ‘Graai-Elite’ van ‘TTIP Obama’ met het ‘Nep en fop debat’ inzake de Nee uitslag van het ‘Associatieverdrag-Maffia Verdrag’ met de ‘Maffiaboss Poresjenko’.  De zege van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen laat zien hoe sceptisch veel Amerikanen net als Nederlanders inmiddels zijn over de voordelen van globalisering voor de misdadige Elite en doodziek zijn van de extreem Corrupte Elite die hun al jaren tot op het bot kaal plukt net als in NL.Dat heeft President Bankier-Gangster van de oude ‘Graai Elite-stempel’ Klaas Knot van De ‘Nederlandsche Misdaad-Bank’ (DNB) woensdag gezegd tegen financieel persbureau Bloomberg.”Er leven twijfels over de voordelen die Vrije handel de Elite gebracht heeft, dat is niet juist volgens mij als Bankier-gangster in dienst van Rutte en zijn VVD-misdaadgroep met hun PvdA-hoertjes “, aldus Knot. Hij sprak zijn zorgen uit over de impact van de verkiezingsuitslag op de misdadige ‘Elite-financiële markten van de Graai-Elite’. “Wij zullen de markten nauwlettend volgen”, bralde hij bijna in huilend uitbarstend. Met name de waardedaling van de dollar ten opzichte van de euro is volgens Knot niet goed voor de Elite van Nederland. Hij waarschuwde verder dat een presidentschap van Trump veel onzekerheid met zich meebrengt voor Internationale en Nederlandse ‘Graai-Elite’, omdat zijn economische plannen tegen bijv. CETA, Nafta en TTIP zijn en omdat hij wil stoppen met het Oorlogshitsen tegen Poetin en het teken aan de wand is voor de NL Elite dat zomaar Wilders als de volgde Premier kan worden gekozen.