(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Welke Druppel (Video) zal de Emmer doen Overlopen in “Banana-Fraude-NL”. kees-van-dijkhuizenDe keuze van de twee boeven ‘Don Corleone Rutte’ en de PvdA ‘Gluipers Dijsselbloem’ voor hun nieuwe ABN Topman Gangster is bekend. Zijn CV doet gewoon pijn aan je ogen en leest als een doorgewinterde draaideur Top Bestuur-Gangster van het ergste soort. De extreme corrupte Kees van Dijkhuizen (60) studeerde (11 jaar) Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij begon zijn ‘Graai-carrière’ als beleidsmaker bij de Directie Begrotingszaken op het Ministerie van  Financiën voor de Rijken.

Oud-PvdA-premier ‘Vieze Wim Kok’ nu Bestuur-Gangster bij grote Chinese Misdaadbank’.

‘VVD-Drag Queen Zalm’ eerder weg ABN-misdaadgroep als Ridder in de ‘Oranje-Graai-Nassau –Order’.
Van Dijkhuizen diende als Jaknikker ambtenaar twee keer onder de aarts VVD Graai en Naai Boef de liederlijke ‘Drag Gerrit ZalmQueen Gerrit Zalm’. De corrupte Zalm was minister van Financiën voor de Rijken in het tweede Landverraders kabinet-Kok toen Van Dijkhuizen in 1999 ‘Graai-directeur-generaal’ van de Rijksbegroting werd. Van 2000 tot 2005 was Van Dijkhuizen schatkistbewaarder, thesaurier-generaal, toen Zalm minister van Financiën voor de Rijken was in de kabinetten-Balkenende. De liederlijke Balkenende scheurt sindsdien rond in een Porsche   Kuttenvanger van 2,5 ton en valt jonge meisjes lastig.


NIBC-Misdaadbank maak miljoenen foetsie:
Strijkstok diner tussen twee oude gabbers in Crime. Dijsselbloem weet van niets.
NIBC Bank hengelde Van Dijkhuizen in 2005 binnen als chief financial officer (cfo). De voormalige Nationale Investeringsbank ging vervolgens een onstuimige misdadige en corrupte periode door. Na een mislukte overnamepoging door de IJslandse Kaupthing Bank moest NIBC bij de overheid aankloppen voor steun om overheid te blijven er was gewoon te veel gegraaid . De staat garandeerde obligatieleningen die NIBC uitgaf, omdat de Misdaadbank dit op eigen kracht niet meer kon. Nou en dat laaaste is nu het bewijs dat deze Super Rat in pak de juiste man is voor de ABN misdaadbank, niet dan?

ABN Amro-misdaadgroep. ‘Dutch Bank Judas Nout Wellink’ helpt Nederland leegplunderen als Kees de Jagercommissaris Bank of China.
In 2011 werd Van Dijkhuizen getipt als dé grote favoriet om Nout Wellink op te volgen als president van De Nederlandsche Misdaad Bank (DNB). De Liederlijke oud CDA-Rat Minister Jan Kees de Jager en zijn Schandknaap kozen uiteindelijk voor Klaas Knot. Van Dijkhuizen stapte op zijn beurt op 1 mei 2013 over naar het genationaliseerde ABN AMRO misdaadgroep.

‘Taxfree Shell- Oranjes’.
Ondertussen was Van Dijkhuizen ook bestuurslid geworden van de extreme misdadige witwas Taxfree Stichting Bewind. En wie dat mag worden van de Graai-King en zijn Hofnar van het ranzige Lieg en bedrieg type als `Rutte heft bewezen zo rot als een mispel te zijn en alles te doen voor de Royaal Graai en Naai Elite in NL. Deze duistere instantie verzorgt de bewindvoering, testamentaire taken en het toezicht ( vooral zorgen dat alles vaag en mistig blijft) op het beheer van het afgescheiden vermogen van een deel van het ‘VOC- Syfilis-Koninklijk Huis’. Dit leidde vorig jaar nog tot enige ophef toen de Volkskrant de ‘verzwegen Graai-nevenfunctie’ van de ABN Amro-cfo ontdekte, maar verder gebeurde er uiteraard naar goed Rutte en Dijsselbloem misdadig gebruik niets. De Royal Rijksvoorlichtings dr Goebbels propaganda dienst liet de krant weten dat Van Dijkhuizen niet zelf het vermogen van de koninklijke familie beheert, maar ‘als één van de corrupte bestuurders van de Stichting Bewind toezicht houdt op de vermogensbeheerder van zo rond de 20 miljard’. To slot voor de Rat in pak misdaan die Kees van Dijkhuizen heeft gepleegd bij o.a. de NIBC-Misdaadbank en god mag weten waar nog meer is hij per direct met terugwerkende kracht op het “Elite-Gangster Bilboard” geplaatst.