(van onze  Staatsgeheimen Royal reis redactie)

AMSTERDAM-NOIR-EU op instorten: Máxima weer alleen op VIP-Reis naar Filipijnen.Koning Willem
De Pilotenvakbond VNV is ook al boos op de ‘Reis Graai-King Willem’ en zijn Exotische bruid Máxima omdat zij voor hun Handels ‘VOC-staatsbezoek’ samen met de VVD ‘Labbenkakken King-Hans de Boer’ naar Australië gratis met Emirates vliegen en niet met de KLM. De Vakbond vraagt zich af of wellicht de warme duistere Shell-Bloed-Winst-banden die de Royaals al jaren onderhouden met de Oliesjeiks de reden is dat zij vliegen met Emirates en waarom die PvdA idioot Koenders mee moest om hun koffers te dragen. Dat stellen zij woensdag terecht in een radioprogramma. King Willem ontkend heftig wat de Vakbond stelt en laat weten met de Emirates te vliegen omdat deze de meeste Luxe First Class Suites heeft en de onderdanigste bediening en Koenders opgevouwen achter in bij het PvdA gepeupel kan zitten in de ‘Vee-Ecomie-klasse’ om te laten zien dat hij solidair is met het ‘Klootjesvolk’.

VNV-voorzitter Steven Verhagen noemt het bij Nieuws & Co “onbegrijpelijk en onbestaanbaar dat die Graaiers met een airline vliegen van een Dictator die ook nog eens IS financiert ” dat de Taxfree koninklijke familie met een “vijand” vliegt die “zich bedient van enorme staatssubsidies van hun ‘Olie-Sjiek-Dictator’ om de Europese luchtvaart grote schade aan te doen.” De VNV vindt dat niet kunnen in een tijd waarin wordt gediscussieerd over het voortbestaan van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Oranje Traditie: Máxima op geheime ‘missie’ zonder bolle King Willem. 

“We zijn in Nederland belastingbetaler, wij financieren het Taxfree-Shell-koningshuis’ voor minimaal 110 miljoen euro per jaar en ze hoeven ook nog eens geen belasting te betalen die Graaiers, dan zou je ook mogen verwachten dat hij een King Willem Drankorgelstukje promotie voor de nationale airline zou doen en niet voor een airline die KLM juist kapot probeert te maken”, voegt Verhagen daar aan toe. Bovendien zou die ‘Graai- King Willem’ Royal-loyaal moeten zijn aan de luchtvaartmaatschappij omdat KLM hem als gastvlieger de kans bood gratis vlieguren te maken om zijn brevet te behouden en voor die Bolle ook nog  speciaal een oversize chair heeft laten maken en dat hij zijn Generaals feestwinkel uniform mag dragen in plaats van een piloten uniform. De vakbond vindt ook dat het Lieg en Bedrieg Kabinet met ‘Hofnar Rutte’ erop toe zou moeten zien dat de Nederlandse luchtvaart ook bij deze ‘Graai en Naai handelsmissies’ en officiële bezoeken de eerste keuze is voor de ‘Taxfree-Oranjes Miljardairs’.