(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Trail by ( Peter R. de Vries) media. De Vries heeft deze keer zich zelf overtroffen en isa-hoeszowel de Pulp-Media-Maffia, almede de Grachtengordel Maffia media/Pers ingezet in zijn “Joran van der Sloot- massa hysterie-technieken” (zie video hierna, niets opgelost door Peter) om het ‘Judas-boek’ aan de man te brengen en Holleeder levenslang te bezorgen. 
Terwijl heel ‘Tokkie-NL’ in de massa hysterie verkeert sluw voorbereid en aangejaagd (Video) door de ‘Media Pooier Peter R. de Vries’(noot1) van de ‘Judas zussen Holleeder ‘met het’ Judas-boek’ zijn de echte misdadigers de Ratten pak even op de achtergrond.
Het neemt inmiddels bizare vormen aan, want de RTL-Riool ‘misdaaddeskundige’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’ beweert nu zelfs bij ‘Riool-RTL Late Night’ van ‘Maffiaboss John de Mol‘ dat ‘Mr.Gangstersletje- Astrid Holleeder’ er nu bij loopt als bedreigd Marsmannetje met een kogelvrij vest, kogelvrije helm en nog nooit van gehoord een kogelvrij band om haar nek. Hoe het ook zij, de vermeende Moordenaar zullen dus op Astrid haar enige niet kogelvrije lichaamsdeel moeten schieten, namelijk haar corrupte sensatie reet.En die Tip kregen zij gratis op TV van John van den Heuvel.

Het boek van Astrid Holleeder is een grote leugen !( Bron: Verhoek)

 

De corrupte Isa Hoes is ingehuurd als voorlees moeder om het ‘Judas- boek’ met sluik reclame te promoten en Astrid neer te zetten als lieve zielig vrouw voor de Libelle middelbare plattelands vrouwen, het belangrijkste koper publiek voor dergelijke Boeket- reeks prul boekjes. De Volkskrant  journalist Hysterica Antoinette Scheulderman is zelf antoinnette-scheuldermanhelemaal verhit van opwinding en zit gewoon in haar niet kogelvrije slipje te pissen bij de DWDD van Staatsomroep Miljonair en vriend van Peter R. de Vries  de corrupte relnicht Matthijs van Nieuwkerk wanneer zij haar ronduit imbeciele onzin over Willem Holleeder spuit. Zo meldt zij bijv. dat Astrid in 4 verschillende auto’s rijd en daar zou iedere journalist uit moeten afleiden dat die auto’s ter beschikking zijn gesteld door haar jarenlange Top Gangster vriend Hakkelaar, die zijn roots heeft vanuit het kamp. Nu weet ieder imbeciel dat kampers van oudsher bekend staan als o.a. ‘autohandelaren’ en Hakkelaar bekend staat als autoliefhebber. En ja hoor kan het nog gekker? Ja, het kan nog gekker ook Hakkelaar al jaren zeer intieme vriend met Peter R. de Vries net als Willem Holleeder was. ( Zie: Stem vd Straat hierna) De Elsevier misdaadjournalist Gerlof Leistra wil ook een graantje john-van-den-heuvelmeepikken van de Massa hysterie en twittert dat hij het ‘Judas-boek’ in één adem heeft uitgelezen en het weergaloos vond. Dat het in beginsel een boekje is uit rancune gefabriceerd over een kroniek van een asociale Jordaanse armoedzaaiers familie waar er duizenden van zijn geweest is hem kennelijk in de massa hysterie even ontgaan als gewetenloze corrupte meeloper. Of is hij ook betaald voor zijn Judas-pr net als Isa Hoes? Of is hij echt zo dom als een Tokkie en doet hij het gratis? Astrid Holleeder heeft gewoon toen zij trouwde de achternaam kunnen  aannemen van haar man, maar koos er voor de naam Holleeder te houden omdat zij er zo veel last van had(kuch). Pikant is dat Mr Artrid Holleeder nu in een Luxe Villa zit die betaald wordt door Justitie.Het werkelijke schokkende nieuws is dat Mr. Astrid Holleeder al jaren een gangstersletje is van een Top Volks Gangster, maar dat weten John van den heuvel, Peter R. de Vries, Gerlof Leistra en Justitie niet,( kuch).En wie dat is dat ziet u alleen bij De Stem van de Straat Amsterdam -Noir:

Over de echte Misdaad horen wij het Misdaadjournaliste-drek niet. Rol ‘Misdaadjournalistiek-drek’ in zaak Holleeder geanalyseerd door eerlijk duurt het langst.

Maar nu over tot de echte misdaad:   VolgensTransparency-NL is het Nederland van Rutte en types als zijn Top partijgenoot ‘COA-Onno schandknapen-Hoes’ geen corrupte land en Holleeder een Monster. En daarmee is bewezen dat Transparency-NL ook een corrupte ‘Rat in pak- organisatie’ is.

Graai en Zakkenvullers ‘Vluchtelingen-Hulp.
‘Graai-Hulporganisatie-Vluchtelingen Werk’ vult straffeloos zijn zakken met ‘Nep en fop-inburgeringslessen’ voor asielzoekers als echte Ratten in pak . Daar kunnen de Volks kruimel crimineeltjes a la Holleeder een puntje aan zuigen. Uit onderzoek van De Telegraaf en Volsknieuws uit Amsterdam-Noir blijkt dat de ‘Graai-stichting’ onderwijsinstellingen de pas afsnijdt op jacht naar de duizenden euro’s collegegeld per Melkkoe-cursist. De vijf grootste ‘Graai-aanbieders’ van inburgeringscursussen zijn de corrupte regionale afdelingen van Vluchtelingen-Werk en een duister Maffiachtig bedrijfje dat in opdracht van de Graai en Naai-hulporganisatie lesgeeft. Vorig jaar werd 800.000 euro winst gemaakt op de Kul-lessen, en dat was nog voor de grote stroom Olie Dollar-asielzoekers op gang kwam.Volgens andere gewetenloze Graai-aanbieders van taalcursussen misbruiken corrupte vrijwilligers van Vluchtelingen-Werk hun vertrouwenspositie om ’klanten’ te werven voor hun perdure gebrekige taallessen. De Graaihulporganisatie verdedigt zich door te zeggen dat iedereen vrijwilligers kan inzetten en dat in Nederland nou eenmaal iedere politicus en bestuurder zijn zakken vult over de rug van de Vluchtelingen en Jan met de pet de enige belasting betaler in NL.

Peter R.de Vries sex-affaire met Gangstermoppie‘s Sonja Holleeder en Renette van der Meer.

Noot1:In het voorwoord van het Judas-Boek wordt Peter R. de Vries uitvoerig en extreem slijmerig bedankt voor zijn ‘Judas-rol’ als stiekem  vertrouwenspersoon( hij was namelijk ook een bepaalde tijd vertrouwen’s persoon van Willem Holleeder)  van de Jordanese ‘Volks-Tokkie-familie’ door Mr. Astrid Holleeder. Hij heeft de zussen ‘gesteund’ bij het afleggen van de valse verklaringen tegen broer Willem en de totstandkoming van het ‘Judas-boek’ en hoe zij samen Holleeder levenslang bezorgen i.s.m. Justitie door o.a stiekem opnames te maken.

Opmerking: Today Schokkende Video reportage: ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ plant sluw met List en bedrog ‘Tokkie- massa-hysterie voor ‘Judas-boek’ Mr.Gangstersletje-Astrid Holeeder en maakt ‘Mega- aasgieren-Kassa’ en bezorgt Holleeder en passant levenslang wat Brown al in 2015 in Bali voorspelde ( zie Video hiervoor) .