Arme bejaarden door regime Rutte&Asscher op spoedeisende hulp.

(van onze VVD en PvdA Bestuurs Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Klachtenregen over AOW van het criminele PvdA Broeinest Asscher en‘Kapo Klijnsma’.
Terwijl Rutte de corrupte VVD-benen uit Schippers de Zorg Ripperszijn lijf rent om duistere dealtjes te sluiten in de extreemcorrupte Eerste Kamerom voor ‘Maffiaboss Poresjenko’ het Oekraïne Graai-verdrag tegen de Wil van het Volk er toch door heen te duwen creperen de arme bejaarden massaal.De afdeling spoedeisende hulp kan bij menig ziekenhuis de drukte van ondervoede en verwaarloosde bejaarden niet meer aan.Bejaarden die nergens anders terechtkunnen door veranderingen in de Maffia-zorg, komen in grote getallen. Ziekenhuizen luiden de noodklok in een brandbrief en het CDA eist actie van de ‘VVD Gangsterin Minister Schippers.CDA-Kamerlid Hanke Bruins Slot wil dat minister Schippers (Volksgezondheid voor de Rijken) met een noodplan komt om te voorkomen dat nog meer bejaarden van ellende komen te overlijden en tussen wal en schip vallen. „Ik vind dat de bikkelharde VVD minister dit te veel op haar beloop laat. Ze kan niet langer op haar handen zitten, want dat is ronduit misdadig.Ik mag het niet zeggen, maar gezien de misdaden van haar man in de zorg vindt ik dat op zijn beloop laten stinken naar corruptie.

”De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) maakt in een brandbrief aan de Tweede Kamer duidelijk dat het water aan de lippen staat. „De situatie is soms zo nijpend en in strijdt met de mensenrechten,dat ziekenhuizen in incidentele gevallen gedwongen worden om tijdelijk de spoedeisende hulp te sluiten en dan lopen er bosjes bejaarden rond het ziekenhuis naar voedsel te zoeken.Bejaarden die steeds langer gedwongen thuis wonen, kunnen vrijwel nergens anders terecht als er eens iets aan de hand is. Na een val of een ziekte bijvoorbeeld duurt de nodige opvang extreem cwhtxmhwyaeq44llang,de bejaarden kunnen dan even niet voor zichzelf zorgen. Een tijdelijke opvang in een soort verpleeghuis,zou uitkomst bieden,maar ziekenhuizen zien dat dit soort ’eerstelijns opvang’ ook lang niet altijd beschikbaar is. De bejaarden bezetten daarom nu dure ziekenhuisbedden. Actiz, brancheorganisatie voor zorgondernemers, trok daarom eerder al aan de bel.De organisatie ziet dat de ouderen tussen wal en schip dreigen te vallen nu uit eigen onderzoek blijkt dat onderwijl 40 procent van de Maffia zorgorganisaties met een eerstelijnsverblijf een cliëntenstop heeft of overweegt.Volgens Bruins Slot moet de Zorg-Ripper Minister Schippers zo snel mogelijk met Maffia-zorgorganisaties en verzekeraars om de tafel om een noodplan per regio te maken. Ze benadrukt dat ook arme bejaarden net als rijke ‘VVD-bejaarden’ recht hebben op zorg en dat als er patiëntenstops dreigen wegens geldgebrek,’Maffia-Verzekeraars gedwongen moeten worden de knip te trekken, want daar zit inmiddels 11 miljard Bloed-Winst in de Graai-Kas. „Als die te krap hebben ingekocht, moeten zij meer geld beschikbaar stellen.”

15 reacties op “Arme bejaarden door regime Rutte&Asscher op spoedeisende hulp.

 1. Pieter Wetser in 2013 229.161 E, en in datzelfde jaar een ontslagregeling van 252.076E. bij het NPI onderdeel van Arkin holding. Nu voorzitter van de raad van bestuur bij SHDH. Moet een fusie bewerkstelligen met AMIE. Wat zullen de financiele afspraken zijn voor 2016? Hans van Fulpen ontving in 2012 een salaris van 247.995 E. Onlangs als voorzitter weg bij AMIE, terug naar zijn adviesbureau Grind te Hoofddorp. Wat zal hij als ontslagregeling hebben meegekregen van AMIE? Deze mensen zorgden ervoor dat het personeel getreiterd werd door advies bureaus zoals Twijnstra en Gudde, P5com, bij ons ingeschakeld. en kleinere advies bureaus die reorganisaties met de nodige pesterijen er door gedrukt hebben. En elke 3 maanden kwam er weer een andere dame op hoge hakken van weer een adviesbureau. De clienten hebben het nakijken want de zorgverzekeraars vergoeden nu strikt wat is geindiceerd. Aandacht is er niet meer bij. En dat moeten wij als ervaren verzorgenden met lede ogen aanzien. Dit soort zakkenvullers moeten hun ogen uit de kassen gaan schamen. Ik hoop dat de dag komt dat dat ook echt gaat gebeuren. Dat zij met tandenborstels op hun knieen de huishouding moeten gaan doen. Met tandenborstels de gangen moeten gaan schrobben.
  Kijkt u nog even naar Anita Louwers, voorzitter bij sint Jacob. Goed voor een jaarsalaris van 216.000 E in 2015. Er heerst daar zoals overal een angstcultuur want als je kritiek hebt volgt overplaatsing, boventalligheid of ontslag.
  Ik heb nu alle drie deze stadia doorlopen en zag helaas geen andere uitweg meer dan voor het laatste te kiezen.
  Ik zal blijven strijden voor voor zorg zoals zorg is bedoeld.

  • Mooi geschreven. Helemaal met u eens.

   Twijnstra Knudde, Berenschot Uitschot, McKinsey Gajes, Ernst & Young factuurtuig.

   Zo’n dame op hoge hakjes moet je keihard aanpakken door in het bestuursgebouw het damestoilet permanent te gijzelen bijv. door het defect te houden, en de herentoiletten permanent met veel gebral en ruwe woorden intensief te gebruiken.
   Al is het maar om je neus te snuiten.

   Raken ze helemaal van slag van.

 2. Eigenlijk zou men de hele bejaardenzorg in een holdingbedrijf naar de beurs moeten brengen, in de AEX.

  De naam van deze holding noemt men Koninklijke Bejaarden Maatschappij.

  Hier stopt men de hele bejaardenzorgsector en alle AOW-uitkeringen in en dan kunnen de investeerders en managers flink cashen dankzij kostenbesparing en 5 bejaarden stoppen in 1 stapelbed. Veel marktwerking. Veel schaalvergroting.
  Eigen bijdrage naar 10.000 Euro per jaar voor opa en oma.

  Dat is het geheime plan van dit kabinet.

 3. Daar ligt een mooie taak voor de hulppastors van het Asscher-Rukke
  imperium, Bo v Bederven Sjonnie Mol Peter Vorst . Incidenteel ego –
  scoren over de rug van systeemslachtoffers.
  En er verder niet naar omkijken .

 4. LS…

  Één van de zeer verontrustende verschijnselen is dat zowel Rutte als Asscher de typische zielloze robot uitstraling hebben van empathieloze marionetten van de Zio Nazie Rothschild Cabal die alleen maar tekstjes opdreunen die de Zio Nazie computer hen ingeeft… Ook vinden ze Zio Nazie Clinton wel een goede kandidaat voor het presidentschap van Zio Nazie Corporate Amerika… Hoe dom en crimineel kan je zijn !

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Er is maar een oplossing.
  Massaal (opkomst 70%) gaan stemmen en bewust 3 kruisjes (bij CDA PVDA VVD)invullen waarmee een ongeldige stem.
  Hiermee het mandaat ontnemen.
  Gevolg nieuwe verkiezingen en een einde aan deze politieke partijen,, incluis het monsterlijke D66.

 7. De oude man waar ik voor zorgde is ook op de SEH terecht gekomen en van daaruit onmiddelijk naar Dekkerswld binnen 3dagen was hij dood…
  Oude mensen zijn een last en verteren alleen maar de aow die liever de aasgieren willen hebben! Wat zijn wij een 3e wereld land geworden of nee eigenlijk nog erger.
  Ondertussen ben ik al vanaf januari niet meer verzekerd,zit in een huis dat niet van mij is wachtlijsten bij daklozen opvang en buiten is het KOUD!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s