( van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-LOL: 80.000 exemplaren in één dag verkocht kopt de Pulp Media Maffia.
Breaking News:Holleeder wordt op de hoogte gebracht door zijn Justitie Judas trioadvocaten(Video) van: Bom onder Holleeder-proces.
Nu noemen wij Mr. Astrid Holleeder al voor het verschijnen van haar boek een Judas (Video) en die kwalificatie heeft zij overgenomen van ons: “Astrid Holleeder Judas”.
‘Mr. Judas-Astrid ‘weigerde systematisch bij de Rechter te verklaren in de zaak Holleeder. Zij voerde aan dat zij vreesde voor haar leven (kuch). Haar (valse) vrees werd bevestigd door de hele ‘Media-Maffia-Pulp’ onder aanvoering van hun boegbeeld ‘Politie-informant Peter R.de Vries’.  Smeerpoets Peter is tevens de zelfverklaarde adviseur van de ‘Judas-Zussen Holleeder’ net als hij dat was voor de Heineken-ontvoerders Cor van Hout en Willem Holleeder. Net als nu Mr. Astrid kennelijk samen met smeerpoets Peter ook een boek uitbrachten. De functie van ‘Pr-adviseur’ en Bloedboek ghostwritter heeft corrupte Peter R. de Vries ook jaren vervuld voor hun broer Willem Holleeder, maar dat is de Tokkies met een beperkt geheugen en denkvermogen ontgaan.

Als we de verkoopcijfers van Mr. Judas Astrid geloven is er helemaal geen crisis in Nederland.

‘Judas boek’ Mr. Astrid Holleeder uitverkocht in één dag volgens de Telegraaf, maar gewoon nog te koop bij Bol.com en Bruna.
Volgens De Telegraaf zijn er in één dag 80.000 Pulp exemplaren verkocht en dat is maar weer eens het bewijs dat de ‘Media-Maffia-Pulp’ een massa hysterie kan aanjagen bij de Tokkies die samen één hersencel delen. Als dat waar is moeten er rijen bij de boekenwinkels hebben gestaan. Nou, wij hebben ze niet gezien. Bovendien wordt een dergelijk boek alleen gekocht door mensen die normaliter noopten boek lezen, laat staan kopen. Nu hebben wij nog nooit gehoord van een uitgeverij die op de voorhand een eerste druk van  80.000 boeken doet. Temeer Lebowski Pulishers een louche uitgeverij is die zowel de ‘Grachtengordel-Maffia’ moet bedienen als het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ en de BN-hoeren als Heleen van Royen. Dergelijke aantallen worden uitsluitend gedrukt in de USA voor de Bestsellers auteurs,maar dan worden er tientallen miljoen boeken verkocht. Misschien is het een druk fout van de Telegraaf en bedoelen zij 8000 exemplaren en dat is op zich al ongehoord veel voor Nederlandse begrippen.

 

Boek is bewijs van minachting voor de Rechter van ‘Mr.Judas-Astrid’ en het denkvermogen van de Burgers.
Als we De Telegraaf mogen geloven zijn de Tokkies markant zo ongewassen vanuit hun bed naar de boekenwinkel gerend om het ‘Judas-Pulp -Boek’ van ‘Mr. Astrid-Gangstersletje-Holleeder’ te kopen. Afijn, bij de Rechter is Mr. Astrid te bang om te verklaren,maar als het gaat om de ‘Judas-poen’ is zij niet bang en is zij dus nu gekomen met een verklaring in de vorm van een boek. Wat u niet leest en hoort van het Misdaadjournalistiek-drek en in dat aasgieren Judas boek is dat ‘Mr. Astrid- Gangstersletje’ al jaren stiekem neukt met één van Nederlands grootse Volks-Gangsters en Justitie en politie daarvan op de hoogte zijn en dat kennelijk niet melden aan de Rechter en de Deken van Orde van advocaten. Dat feit kunt u alleen zien in de Stem van de Straat van Amsterdam-Noir.

Stem van de Straat Amsterdam-Noir:Bom onder Holleeder-proces.Peter R. de Vries & Zussen Holleeder ontmaskerd en Mr. Astrid neukt met Top-Gangster.

Dat voorgaande is op zich al een reden voor de Deken van de Orde van advocaten om haar uit haar functie als advocaat te zetten en voor de Rechter in de zaak Holleeder haar af te voeren als betrouwbare getuigen of als auteur inzake een boek over haar broer. Maar de Deken doet net of zijn neus bloed. Waarom?

Ook stelt Media-Maffia niet de vraag of Peter R .de Vries net als bij haar broer Willem Holleeder wie de ghostwriter is en meedeelde in de opbrengst (25 procent). Moeten wij daar ook weer een jaar of tien op wachten voordat dat uitkomt?

Hoe het ook zij, de ‘Heersende-pluk de-massa kaal’ is in zijn nopjes met de gecreëerde Massa-hystrie ten koste van ‘Monster-Willem(Video)’ en door de ‘Kruimel-Criminele-familie Holleeder’ met dat ‘Riool-Judas-Boekje’,want daarmee is weer voor een tijdtje de aandacht afgeleid van de echte misdaden waaronder de massa dagelijks lijdt. Is dat laatste misschien de reden dat Justitie Mr. Astrid Holleeder met rust laat en niet meldt aan de Pers en de Rechter en  aan de Deken van de Orde van advocaten dat zij al jaren neukt met een Top ‘Volks-Gangster’ .