(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In 2004 berichten wij reeds “Rechtbank-Volksgerichtshof’ bereidt ‘Lynch-eilanne-van-rensShowproces’ voor tegen Wilders” en  vandaag  zijn wij in gelijk gesteld!
Wilders Minder, Minder Marokkanen ,Meer,Meer Strafzaken aan de PVV-Broek. Rechtbank bekent kleur! Rechtbank treedt in de voetsporen van hun bazen’Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’: “Wilders is Tuig van de richel en bedreiging van de Rechtstaat en moet Oprotten en sterven maar”.Vergeet u niet dat elke rechtbank in naam der Koning vonnist. De zwaar vernederde Advocaat Mr Geert-Jan Knoop van Geert Wilders zinspeelt op het eventueel neerleggen van de verdediging in het proces wegens het Minder-Marokkanen’-proces tegen de PVV-leider. Wilders reageerde terecht op Twitter furieus op de uitspraak van de wrakingskamer dat de ‘D66-Rechter Elianne van Rens’ kan aanblijven als rechter in zijn zaak en daar heeft hij meer dan gelijk in. ,,Schandelijke beslissing rechtbank. Kans op eerlijk proces nu helemaal verkeken. We – Mr Knoops en ik – gaan ons nu beraden”.

‘PvdA-Politie’ zette zwakzinnige in om valse(Video) aangiften te doen tegen Wilders. Zat Asscher en Bouman er achter.
”Zoals  Montesquieu reeds beschreef in zij werk l’Esprit des Lois m.b.t. o.a. de Trias politica dat het vonnis is al getikt mark-rutte-geert-wildersvoor de zaak begint , maar de Rechters zoeken tijden de rechtszaak naar willekeur en goeddunken wat element bij elkaar scharrelen om  een tintje van faire en onafhankelijke rechtspraak te verschaffen. Geloofwaardige Rechtspraak in Nederland is vandaag door de Toilet getrokken met de afwijzing van het Wrakingsverzoek van Nederlandse beste advocaat Mr Knoop voor zijn cliënt Wilders. Het staat nu vast: Wilders is bij voorbaat veroordeeld. Nu is dat op zich niets nieuws want dergelijke belangen verstrengeling en voor ingenomenheid van de gerechtelijke macht in diens van de Heersende Klasse is reeds vanaf de jaren ‘70 van de vorige eeuw beschreven door de “Critical Legal Studies Movement” en in het boek “Straf de Arme maatschappij” van prof. Loïc Wacquant.
Tot slot: wij zijn geen aanhangers van Wilders zijn gedachtegoed m.b.t de Vluchtelingen, maar staan wel achter hem dat hij zich in tegenstelling tot de Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, GroenLinks en D66 inzet voor armen, de bejaarden,en Jan met de Pet en tegen de ‘Graai-Elite’ van de EU en tegen het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher is.