Wrakingsverzoek Mr. Knoops afgewezen: Rechtbank vooringenomen in Proces Wilders.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In 2004 berichten wij reeds “Rechtbank-Volksgerichtshof’ bereidt ‘Lynch-eilanne-van-rensShowproces’ voor tegen Wilders” en  vandaag  zijn wij in gelijk gesteld!
Wilders Minder, Minder Marokkanen ,Meer,Meer Strafzaken aan de PVV-Broek. Rechtbank bekent kleur! Rechtbank treedt in de voetsporen van hun bazen’Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’: “Wilders is Tuig van de richel en bedreiging van de Rechtstaat en moet Oprotten en sterven maar”.Vergeet u niet dat elke rechtbank in naam der Koning vonnist. De zwaar vernederde Advocaat Mr Geert-Jan Knoop van Geert Wilders zinspeelt op het eventueel neerleggen van de verdediging in het proces wegens het Minder-Marokkanen’-proces tegen de PVV-leider. Wilders reageerde terecht op Twitter furieus op de uitspraak van de wrakingskamer dat de ‘D66-Rechter Elianne van Rens’ kan aanblijven als rechter in zijn zaak en daar heeft hij meer dan gelijk in. ,,Schandelijke beslissing rechtbank. Kans op eerlijk proces nu helemaal verkeken. We – Mr Knoops en ik – gaan ons nu beraden”.

‘PvdA-Politie’ zette zwakzinnige in om valse(Video) aangiften te doen tegen Wilders. Zat Asscher en Bouman er achter.
”Zoals  Montesquieu reeds beschreef in zij werk l’Esprit des Lois m.b.t. o.a. de Trias politica dat het vonnis is al getikt mark-rutte-geert-wildersvoor de zaak begint , maar de Rechters zoeken tijden de rechtszaak naar willekeur en goeddunken wat element bij elkaar scharrelen om  een tintje van faire en onafhankelijke rechtspraak te verschaffen. Geloofwaardige Rechtspraak in Nederland is vandaag door de Toilet getrokken met de afwijzing van het Wrakingsverzoek van Nederlandse beste advocaat Mr Knoop voor zijn cliënt Wilders. Het staat nu vast: Wilders is bij voorbaat veroordeeld. Nu is dat op zich niets nieuws want dergelijke belangen verstrengeling en voor ingenomenheid van de gerechtelijke macht in diens van de Heersende Klasse is reeds vanaf de jaren ‘70 van de vorige eeuw beschreven door de “Critical Legal Studies Movement” en in het boek “Straf de Arme maatschappij” van prof. Loïc Wacquant.
Tot slot: wij zijn geen aanhangers van Wilders zijn gedachtegoed m.b.t de Vluchtelingen, maar staan wel achter hem dat hij zich in tegenstelling tot de Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, GroenLinks en D66 inzet voor armen, de bejaarden,en Jan met de Pet en tegen de ‘Graai-Elite’ van de EU en tegen het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher is.

16 reacties op “Wrakingsverzoek Mr. Knoops afgewezen: Rechtbank vooringenomen in Proces Wilders.

 1. Pingback: Eindtijdberichten en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. LS…
  Nederland en Turkije zijn nu officieel een Nazi staat waar de Fascisten de dienst uit maken. Als je als verdachte veroordeeld wordt voor een misdaad die nog niet bestaat dan is dat het ultieme bewijs voor Willekeur, Staatsterreur en Fascisme. Wat moeten de Fascistische trekpoppen van Denk nu blij zijn. Maar deze psychopaten komen nog wel van een koude kermis terug als Nederland niet blijft slapen natuurlijk.

  Bedenk Pim Fortuyn en waar hij is voor gestorven !

  • PS…
   Het kan ook dat hier het zelfde spel gespeeld wordt als in de USA waar het waarschijnlijk ook gaat om een grote charade met maar een doel: CHAOS !
   ORDE UIT CHAOS = NIEUWE WERELD ORDE

   • ps 2

    ILLUMINATIE : BILDERBERG – ORANJE – RUTTE – WILDERS – CLINTON –
    TRUMP – ERDOGAN – HOBAMA ETC. ETC.

 3. AArdig om die volgevreten zelfgenoegzaamheid van het
  O.M direct in beeld&geluid te volgen via de nos live stream .
  Die zitten echt aan goede kant van de lijn en dat stralen ze uit ook.
  Wat ’n partijtje vooringenomen zelfingenomen, intimiderend taalkundig
  tuig is dat . Woordspelletjes, semantische droogkloterij en individuele waarden
  aan woorden op een onverdraagzame wijze als algemene waarheid laten gelden.
  Kut toch op met die valsheid in geschrifte van dat zwart wit gebeft geboefte.

  Ten alle tijden moeten mensen gewoon alles kunnen zeggen. Wat ’n ander daar
  ook van vindt , zo simpel is dat grondrecht. Voor het O.M blijven er nog
  genoeg spijkers op laag water over om naar te zoeken .
  Kost allemaal wat die kul van die intellect hobbyisten .

 4. Wrakingsverzoeken worden bijna altijd standaard afgewezen. Er is geen scheiding der Machten:deze komen in de Koning en diens ambt samen.Wetgevende Macht: parlementariërs moeten de eed van trouw zweren aan de Koning;Uitvoerende Macht:Koning is ’t Staatshoofd en Voorzitter RvS, ’t voornaamste adviesorgaan; Rechtsprekende Macht:er wordt recht gesproken in naam des Konings. Alles is hiervan ’n afgeleide.Zolang dit niet verandert,is ’t dweilen met de kraan open. Vandaar dit schijnproces,sepot Demmink, mediation gesprekje Eurlings, Leden KH kunnen en mogen doen naar believen.Lijst is on-eindig. Art. 1 Gw is ’n gotspe. We zijn niet voor de Wet gelijk: quod licet Iovi,non licet bovi.

 5. een vonnis uitspreken in naam der koning? scheiding der machten noemen ze dat Alle rechtbank bobo’s zijn ingezworen met trouw aan de koning. hoe kan je dan nog spreken over scheiding der machten? alles is nep en fop en kunnen alle rechtbanken beter gaan verhuren/ter beschikking stellen als feest accommodatie aan de boven ons gestelden. en als een advocaat niet gewillig is dan wordt ie geroyeerd.

 6. Deze “rechtzaak” tegen Blondie (persoonlijke vriend van Mark Rutte!) is het zoveelste toneelstukje waarmee politiek wordt gemáákt.

  Want kijk: als ik vóór moet komen dan mogen er van de zitting beslist geen opnames worden gemaakt. Maar als Blondie vóór moet komen dan mogen de camera’s ineens massaal naar binnen worden gereden.

  De oplossing kan natuurlijk nooit uit de politiek komen. De politiek is immers onlosmakelijk verbonden met de misdadige collusie tussen bankiers, politici en hun journalisten. Banken maken “ziek” geld en politici brengen dit geperveteerde geld als “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in omloop. Méér is er niet aan de hand en heel de rest is dan ook voor de Bühne. Dit land is helaas vergeven van zakkenwassers met een mentaliteit die nooit dieper gaat dan de inhoud van hun portemonee.

  • Inderdaad Johan Bosman.

   Wilders gijzelt ongeveer 30 zetels in 2017. Als bliksemafleider voor ontevreden kiezers. Deze groep staat dan automatisch buitenspel.

   Wilders zal er zelf voor zorgen dat de PVV niet te groot wordt.

   Het Haagse tuig is namelijk nog steeds zeer geschrokken over het verschijnsel Pim Fortuyn. Zoiets mag niet nog een keer gebeuren. Zomaar uit het niets meer dan 80 zetels kunnen innemen als kale professor in de peilingen van 4 mei 2002.

   Daarom een MOSSAD-toneelspeler ingezet met waterstofperoxide in zijn haar, om een afstand te creëren tussen het woedende volk en henzelf. Het geld komt uit de USA.

   Schijn van democratie ophouden, dat kunstje lijkt geslaagd met dit show proces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s