Over beschaving, ethici, chemtrails, persvoorliegers, horror, sancties & Baking Soda.

( door Peter den Haring )

AMSTERDAM-NOIR-Domino Orakel binnenkort bij  De Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

BESCHAVING
Vandaag is de Dag van de Positiviteit. Ai! Lastig leven met zoveel geziek en gezeik om je heen. Dat olierijkdom niet markt-1900-1automatisch tot geestelijke rijkdom leidt, bewijst de totalitaire, wahabistische dictatuur van Saoedi Arabië. Hoe geld, inteelt en religieus fanatisme tot de export van domme moslim imams heeft gezorgd, weten we inmiddels. Schijnheilige krankzinnigheid is niettemin geen islamitisch kenmerk, want dat zien we ook in onze Tweede Kamer. Briljante mensen zijn er ook altijd geweest. Sommige waren joods, anderen gewoon Haags en een aantal waren islamiet.Ibn Sina was een Perzische wetenschapper, die publiceerde over geneeskunst, astronomie en meteorologie. Hij beschreef in een bewaard gebleven tekst, de Kitab al-Shifa, een wonderbaarlijke krachtige komeet in het jaar 1006, die tegenwoordig wordt geclassificeerd als de SN 1006. De komeet werd ook opgemerkt in Marokko, Jemen, China en Japan. Beschaafde man, die Ibn Sina en toch moslim…
Alle wezenlijke beschaving draait gewoon om opmerkzaamheid, om het benoemen van wat je waarneemt en ziet en om het verdedigen van je recht op een andere mening dan die van de gevestigde orde.Het is een misverstand dat democratie ons automatisch beschaving brengt. Integendeel. Intelligentie is in piramidevorm onder de mensen verdeeld. De meerderheid van onze bevolking (de piramidebasis) is suf, angstig en reactionair, hooguit lief op de vierkante meter. Het gewone volk stemt vanuit de onderbuik en is zonder moeite te manipuleren. De kans dat een bepaalde cultuur stijgt in beschaving hangt doorgaans samen met het al dan niet aanwezige spirituele inzicht van de dictators in de club. Leve de Verlichte Despoten dus (Khaddafi bijvoorbeeld), maar meestal zien we Geobsedeerde Gekken in de Top!

clinton-netanyahuENGE ETHICI 

Godsdienstige beterweters beangstigen ons. Aan de andere kant van het spectrum is het niet veel veiliger. Atheïsten, filosofen en ethici vormen, als ze samenwerken, in mijn ogen een even griezelig volkje. Ze weten ook beter dan alle gelovigen dat God niet bestaat, dat hersendood dood is (en dat orgaandonatie een plicht is), dat de ongeremde bevolkingsaanwas iets moois is (meer koopvee), dat de medici en de wetenschappers altijd gelijk hebben en dat Rutte het goed bedoelt met ons. Filosoof Coen Simon is een griezelig voorbeeld met zijn boek En toen wisten we alles, een Pleidooi Voor Oppervlakkigheid. Deze lieden zijn notoire sceptici, want gelovigen zijn in hun ogen bijgelovigen, die hallucinerend dingen en wezens aanvoelen en waarnemen die er niet kunnen zijn en daarom ook niet bestaan. Hun maximaal opgevoerde ratio beslist ook altijd negatief over de kwakzalvers, de mediums, de channelaars en de complotdenkers.’t Is lastig want soms ben je op zo’n specifiek terrein geneigd om zo’n universitaire mooiprater nog gelijk te geven ook, want goed slim denken is niet slecht.Een beetje empathie en invoelend vermogen hebben ze wel zo nu en dan, behalve als ze ook nog in de politiek zitten. Maar verder moeten wij (jij en ik) het niet van de moralisten hebben. Dat zijn immers de scherpslijpers die ineens roken in de ban hebben gedaan, maar nooit protesteren tegen verwoestende alcohol en wel zeiken over wiet. Ze vinden dat de Oorlog tegen de Drugs gewonnen moet worden (nooit een film over afgekickte heroïnejunks in Amerikaanse gevangenissen gezien, nooit de cijfers echt bestudeerd). Levenslang op je 15e: roep de ethici maar bij elkaar.Het zijn de zogenaamde oordeelkundigen die de Oorlog tegen Terrorisme hebben uitgevonden, zonder uit te vogelen wat voor emoties geleid hebben tot al dat verzet tegen de nette Westerse burgerlijkheid en tegen het zogenaamde recht van de sterkste (van onze Geheime Diensten).

ECHTE ETHIEK 
Er is maar Eén Enkele Echte Ethiek: die van de volkomen vrijheid.En tja, helaas pindakaas, dat wordt lastig leven, als empathieje niet tegelijk in de oerrechtvaardige wet van karma gelooft, in de dans van Goed & Kwaad, in afrekeningen voorbij tijd & ruimte. Gauw de film Doctor Strange gaan zien! Universeel evenwichtsherstel beoordeelt ook dierenwelzijn en eerlijke arbeidsomstandigheden.Dat de mens trouwens een lichtwezen is, werd recent door wetenschapsjournalist Dan Eden fantastisch onderbouwd (lees ook dat mistletoe, maretak, kanker kan genezen!). Dank aan de vertalers!

DE MENS ALS EMPATHISCH WEZEN
Behoefte aan wetenschappelijk goed nieuws op dit front? Op de Belgische site Liberales won het boek ‘Een tijd voor empathie’ van bioloog Frans De Waal een prijs van € 1000. De Waal doet in de Verenigde Staten onderzoek naar mensapen en koppelt dat aan waarnemingen over mensen. Onze soort is in feite uiterst co-operatief, gevoelig voor onrecht en soms oorlogszuchtig, maar meestal vredelievend, ondanks de wijdverbreide aanname dat de mens in wezen slecht zou zijn, puur egoïstisch en niet bereid om een medemens vrijwillig te helpen. De Waal ziet juist overal een potentieel altruïsme en een groot gevoel voor gerechtigheid, zowel bij de mens als bij (andere) dieren. Een even schitterend en revolutionair boek is het werk van Roman Krznanic, Empathiehier voor een fraai deel te lezen. Een aanrader.

chemtrails-3
CHEMTRAIL PETITIE
Onze overheden liegen op velerlei fronten. Ook over de manipulatie van het weer. Alsof wij zelf geen vreemde ezel-balkfenomenen in de lucht kunnen herkennen. Nu komt er eindelijk de mogelijkheid om een petitie te tekenen voor een Burgerinitiatief tegen chemtrails. Doe gewoon mee: 40.000 handtekeningen dwingen de Tweede Kamer om zich er over uit te spreken… Als een paar dappere Walen korte tijd 500 miljoen Europeanen kunnen uitlachen over die achterlijke CETA-plannen (bescherming van grote bedrijven tegen ‘ONEERLIJKE’ nationale regelgeving), dan kan ook dit Burgerinitiatief geinig worden.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS
Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2017, per kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl.

* Last minute? Kennismaken met zelfonderzoek? Trancereizen, Ecstatic Dance, Familie Opstellingen, Meditatie, Bonding, Wie ben Ik? Allemaal technieken om met je talenten en handicaps te leren omgaan. Landelijk logeren in Enschede op www.landgoedalgoed.nl van 4-6 november, kosten € 175 all-in. Korting voor vroegboekers.

* Intiem-verlegen in bed of (ver) daarvoor? Onervaren, single of partner? Laat je inspireren tot wonderschone ontwikkelingen in fysieke tederheid, contactuele aanwezigheid, groeiend zelfvertrouwen. Expertise Aquarion.nl.

* Familie-opstellingen in Den Haag 6 nov., Rotterdam 18 nov., Bleiswijk 25 nov. Innerlijk Kind-opstellingen in Voorburg 13 nov., Healing Tao-orgaan Opstellingen op diverse zondagen in Den Haag: www.ferryvanderloos.nl of ferryvanderloos@gmail.com.

* Healingbijeenkomst voor walvisachtigen, met klank en opstellingen, 19/11 om 10.00 uur, strand Ter Heyde/Monster (Westland). Tevens gratis reisblog over helingen op krachtplaatsen in Ierland, Wales en Portugal: www.ferryvanderloos.nl.

* Intensieve 4-daagse workshops, kennis vergaren in omgaan met de Tarot (Waite), ontwikkeling van gevoelstalenten, het mediumschap ontdekken en meer. Kijk op www.anahata-assen.nl (menu opleidingen).

* Workshop Trancereizen, op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens (met Peter den Haring), op 13/11 (14.15-17.00 uur) op de Yogaboerderij, Rivierenlaan 240 in Lelystad. Aanmelden via Corine (info@deyogaboerderij.nl).

GEEN ZIN IN RITALIN, Symposium op 19/11 (10.00-16.30 uur), centrum Maldensteijn bij Nijmegen, 22 workshops en lunch. Alle aandacht voor de problematiek van hoogsensitieve kinderen (HSP). Uitgebreid programma.

www.nickysplace.nl: spirituele beurzen in Haarlem en Oudkarspel. Open Circle Mediumschap oefenavonden, consulten mediumschap en inzicht op je levenspad.

*Workshops Tenen Lezen 26 november  in Monster, makkelijk te leren, voor altijd plezier. Wat zegt een ondergeschoven kleine teen?! Kijk op: www.tenenlezen.net

* Gebruikt, gereviseerd Nikken waterfilter met nieuw filter en spons, voor fluweelzacht, kalkloos, troeploos en gemagnetiseerd drinkwater: € 55, af te halen in Den Haag, 070-3646639 of pdh2000@hetnet.nl.

* Restaurant ’t Eetatelier in Arnhem. Alles puur natuur, huisgemaakt dus gegarandeerd geen E-nummers, geheel biologisch en vegetarisch. Open van do t/m zo 17.30-22.00. Reserveren 06-20793964.

steve-brown-1

MEDISCHE MOP
Ruud komt bij de dokter met een scala aan klachten. Hij wordt onderzocht maar de dokter vindt niets bijzonders. Maar dan waarschuwt de witte jas toch: “Ik denk dat ons probleem met alcoholmisbruik te maken heeft.” Ruud knikt: “Okay, dok. Ik kom terug als u nuchter bent.”Betere moppen op www.tijdgeest-magazine.nl/humor! Omdat lachen gezonder is dan fruit eten ’s morgens, koud afdouchen, chlorella slikken en incidenteel vasten bij elkaar. Bestel toch ook mijn lollige roman over buitenaardse beïnvloeding! Gerard Zoekt Het Hogerop!

OMGEKOCHTE JOURNALISTEN
De reguliere, verlieslijdende (gekochte) media nemen qua oplage af. Veel mensen geloven al dat gemanipuleerde omgekochtnieuws niet meer. Of ze zien dat journalisten klakkeloos hun adverterende broodheren of politici napraten of ook gewoon liegen. Het is dat klokkenluiders of Wikileaks er mee komen maar zelden zoeken reguliere journalisten nog zelf iets uit. Het beste voorbeeld was het volledig negeren door Volkskrant, Vrij Nederland, NRC, Telegraaf en Parool van de diep doorgespitte feiten rondom de 9/11 fakeaanslag. Voorbeeld 2 was het journalistiek meepraten met het belachelijk gênante MH17 rapport, waarin de voornaamste verdachte met het duidelijkste motief voor een aanslag (de Oekraïense Geheime Dienst) de ‘bewijzen’ mocht aandragen… En dan zijn er nòg 1000 onbeantwoorde vragen voor de belazerde nabestaanden. We zijn een vazalstaat van de VS en wij slaan op de vliegbasis Volkel nog steeds Amerikaanse kernkoppen op, die overigens allemaal vernieuwd worden om klaar te staan als Rusland…. O, als

PERSVOORLIEGERS
In het boek Gekochte Journalisten (Uitgeverij De Blauwe Tijger) beschrijft de Duitse insider, Udo Ulfkotte (1960) square-pantsschitterend en schokkend hoe gerenommeerde kranten zich schaamteloos laten gebruiken voor de manipulatie van de publieke opinie en voor diensten aan de Duitse en Amerikaanse geheime diensten. Eliteclubjes (Marshall Fund, Trilateral Commission, Aspen Institute, American Academy, Institut für Europäische Politik, Bilderberg Groep en Atlantic Bridge) sponsoren reisjes en gewenste nieuwtjes, OOK aan Nederlandse topjournalisten, alles in een niet aflatende poging om vooral de Amerikaanse wapen- en grondstoffenhandel uit te breiden en waar mogelijk te monopoliseren. Persvoorlichters kleuren elk statement voor en bepalen welke vragen wel en niet gesteld mogen worden. Soms leuk dat Arjen Lubach er is. Toch maar liever luisteren naar een horoscoopanalyse door Peter den Haring?Rusland…

GEHANDICAPTE VERKIEZINGEN
De Amerikaanse verkiezingen op dinsdag 8 november zouden op een vrije dag moeten plaatsvinden zodat er nog meer mensen gaan stemmen. Nu wordt dat stemmen nogal moeilijk gemaakt. Men moet vooraf geregistreerd staan, maar boogschuttermiljoenen mensen hebben alle hoop op verandering losgelaten en daarmee hun registratie. Registreren en stemmen op dezelfde dag is verboden in een aantal staten door een sluwe wet (de Voting Rights Act uit 2013) en ook andere regeltjes maken stemmen voor arme, vooral gekleurde mensen ingewikkelder. Dat geldt ook voor bejaarden, studerende en schoolgaande jongeren. Juist deze categorieën worden geacht meer Democratisch gezind te zijn, dus hier begint de oorlog tussen Republikeinen en Democraten al. Helemaal ingewikkeld is het stemsysteem in geografische blokken, waardoor niet het aantal stemmen geldt maar vooral ook de verdeling er van. De stemming wordt verder bemoeilijkt door het beperkt openstellen van veel stembureaus. En dan blijkt het geautomatiseerde systeem van stemcomputers nog gemanipuleerd te kunnen worden! Democratie op zijn  benepenst.

GREEN PARTY
Klein detail dat weinig mensen weten: er doet een derde partij, The Green Party, kansloos maar boeiend, mee aan dezejill-stein-1 presidentsverkiezingen, ook met een vrouwelijke kandidaat: Jill Stein For President. Ik hoop ondanks de voorsprong van Clinton dat Trump het wordt. Ik houd van opschudding en ik heb een hekel aan oorlogsprofeten uit het establishment. Dan maar een gewone, overzichtelijke gek als dictator. Liever dan een psychopate.

AFLEIDINGSMOP
Trump heeft gewonnen en leden van de Tea Party arresteren veel voormalige presidenten. Hillary wordt op water en bilpartijbrood gevangen gezet , maar de heren worden zonder proces (gebruikelijk in Amerika en Israël) voor een vuurpeloton bij een muur naast een kazerne gezet. Obama kijkt strak omhoog en weet heel overtuigend de soldaten af te leiden als hij luid “YES! Tornado!” brult en naar boven wijst. Hij trekt direct een sprint en ontsnapt over het muurtje. Razend heroriënteren de militairen zich, maar Bill Clinton wijst achter hen en gilt: “Aardbeving, klootzakken!” Even is er verwarring en dan is Clinton al weg over de muur. Het is de beurt aan George W. Bush, die wanhopig over een alternatief staat te piekeren. Dan wijst hij achter zich en schreeuwt: “Vuur!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS: LEESVOER
Gratis ebook: ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta eed-coverTimmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

* Nieuwste boek van Peter den Haring over reïncarnatie: Eed op een dode moeder, soms bloedstollende verhalen uit vorige levens. Bestel het gesigneerd bij mij voor € 22 incl. verzendkosten. Samen met Gerard Zoekt Het Hogerop voor € 42 incl. verzendkosten. Denk aan Sinterklaas!

In het programma 100% Hindoe van 16 oktober jl. zie je mij aan het werk in twee regressiesessies. Dan weet je meteen waar dit nieuwe boek vandaan komt.

HORROR
Om hun minachting voor de dood te bewijzen eten de Indiase Aghori monniken aan de oevers van de Varanasi riviergeheugen lichamen van doden (van armen die geen geld voor crematiehout hebben) en drinken ze uit hun schedels. Ach ja. De meest moderne horrorfilms gaan ook over kannibalisme, omdat dat DE perverse trend van het seizoen is geworden (Eet Op, Die Dode Moeder!). Ik kijk liever naar filmpjes waarin allerlei yogi’s hun taboes overstijgen. Altijd jong blijven, niet meer eten, urine drinken en er je haar mee wassen. Doen!

VACCINATIE, ORGAANDONATIE & ZUIVERINGSZOUT
Als je nog ongeruste ouders kent die twijfelen, laat ze dan de film Vaxxed zien. Hoe de Amerikaanse overheid vaccinaties opdringt. Gesponsored door Robert de Niro, die een autisch kind heeft.
En orgaandonaties? Over mijn lijk! Dan maar liever op het laatste moment nog een theelepeltje Baking Soda nemen.
Dosing is typically one-half teaspoon fully dissolved in half a glass of water, taken every two hours (do not take more than seven one-half teaspoons in 24 hours, or 

PLUIMVEEMOP
De nieuwe haan is een monster van viriliteit en de boer is ongerust nadat zijn haan laat in de middag alle dertig kippen domino-1gepakt heeft: “Rustig aan, Henkie. Dadelijk ga je er aan onderdoor!” Maar hup, in de vroege avond geeft Henkie zelfs alle ganzen en twee eenden op het erf een beurt. ‘s Ochtends ziet de boer Henkie doodstil op zijn rug liggen en hij vreest het ergste. Helemaal als hij vlakbij twee gieren op het hek ziet zitten. Hij loopt huilend naar zijn mooie haantje toe en knielt: “O Henkie, o Henkie. Ik had je nog zo gewaarschuwd.” Dan doet zijn haan één oog open en sist: “Flikker op. Zie je niet dat ze bijna dichtbij genoeg zijn!”

DOMINO ORAKEL BIJ DE STEM VAN DE STRAAT AMSTERDAM-NOIR.

JE HAAT JE PARTNER? EN DIE HOUDT VAN JULLIE HOND?

Raadpleeg dan toch eens het domino orakel!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639
www.peterdenharing.nl

23 reacties op “Over beschaving, ethici, chemtrails, persvoorliegers, horror, sancties & Baking Soda.

 1. LS…

  HAHA… Die Wendy ! Ik zit er niet ver naast zo te lezen… En hoe zo NEPACTEUR. JOU, JE, JIJ, HULLIE, ZULLIE HUNNIE Te moeilijk ! Ben jij de moeder van Barbie ?

  • CLC nep- acteur waar bazel je toch steeds over? ik heb zwaar medelijden met je trieste, lege en liefdeloze bestaan. Maar wie weet is dan een cursus walvis healing wel iets voor jou om te gaan doen dan. Je komt namelijk nogal walvisachtig over op mij. En dat is het enigste wat ik (vandaag) nog tegen je want zeg ik verlaag mij verder niet meer tot jouw niveau . En blijf liever on topic….

   • LS…
    Wendy… Wat een dom gezwets van een hersenloze die alles gratis wil en nog nooit een zinnige bijdrage heeft geleverd waaraan dan ook… Je hebt gelijk ! Ik zal geen aandacht meer besteden aan shit fore brains !

  • PS…

   Mop van een bekende !

   Jezus loopt wat katterig en verveeld door de hemel en vraagt zich af hoe hij de dag moet doorkomen. Zo gaat hij even langs Petrus voor een praatje en om te kijken of er al nieuwe mensen zijn gearriveerd… Plotseling ziet hij een waardige oude man met een witte baard die hem bekend voorkomt. en Jezus besluit om een praatje te maken waarbij hij zegt: Oude Man, u komt mij zo bekend voor, wie bent U ? De oude man kijkt op, knippert met zijn ogen van verbazing, haalt nog eens diep adem en roept: Pinoccio !!!

 2. Dat de chemtrails niet de voorspelde uitwerking blijken te hebben, zal dat misschien de oorzaak zijn dat de grens van aow weer verhoogd zal worden?

 3. Chemtrail petities vliegen je al jaren om de oren op het internet, dat zal die elitaire parasieten een worst wezen verder.
  En denk aan SInterklaas? Sinterklaas bestaat niet hoor!

 4. Denker, geld is een van de slechtste dingen op deze aarde maar dat is mijn mening……..

  En trance reizen zijn bij mij ook te boeken hoor, de kosten zijn een paddestoel. We stoppen er dan eerst gewoon een paddo in en gaan daarna lekker liggend op het grasveld “spiritueel reizen”…………… en dan vlieg je “echt” werkelijk overal heen waar je maar wilt.

 5. Hahaha intiem en verlegen sjonge jonge, nog steeds in de roots van de flower powertijd en Bagwan? Beetje viespeukerij ook. Wat een programma zeg. En ook een hoop flauwekul allemaal. Want wiens leven verbeter je dan? doe het gewoon gratis of doe het niet zeggen die buitenaardsen dat dan niet tegen u ?

  • Wendy wist u dat 20 euro de week inkomen is van iemand
   die in schuldsanering zit.

   wat eigenlijk helemaal niet mag volg de wet
   want men mag maximaal 10% van de uitkering gebruiken
   voor schulden.
   de reden waarom men naar voedselbanken is daarom
   de vele maffia achtige schuldsanering bedrijven die
   je geld beheren en hun salaris als eerst afhalen

   • @Tedsdam inderdaad helemaal mee eens, ik vind het meer spirituele oplichterij en daar zijn er al genoeg van. Je eigen zakken vullen over de rug van je medemens!

   • Hey CLC alles goed met je ouwe rukker? en verder geef ik niet zo veel om geld dus je antwoord mag je gerust voor je houden.

   • LS…

    Wendy ! Oude Stoephoer ! Wat heb jij allemaal niet gedaan voor 20 oude Florijnen. Of waren het Deutschmark

   • Caesar Lafaard Cachet
    pas op met wat je met onze Wendy doe
    want anders onder ga je de zelfde lot als Sinterklaas
    en vergeet niet Denker is een zwarte Joekel

   • CLC, Nou zo oud als jou ben ik nog steeds niet hoor, al komt wijsheid schijnbaar niet met de jaren. Maar verveel jij jezelf vandaag of heb je gewoon een rotdag? Heeft een van je escorts je misschien weer eens opgelicht? Ja dat doen ze hahaha. Maar ga dan gewoon wat van die greepjes van je oefenen of voor paarde fluisteraar spelen genoeg tips voor je hoor……. om weer te kalmeren. Oh en van eerlijk en hard werken voor geld heeft onze CLC nog nooit gehoord die teert liever op het geld van zijn papa en mama……. NEP ACTEUR die je bent

 6. 20 euro te veel voor minder geef ik inzichten
  even dit nog als laatste sedert de intrede
  van de westelijke maffia gilde als leider
  figuren op aarde is oorlog vrede en heeft
  oorlog welvaart gebracht
  Nietzsche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s