(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het inktzwarte gezicht(Video) van de Globalisering van de powerty van ‘TTIP Obama’ Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemen zijn loopjonge Rutte. Maar past u vooral op voor  Wilders en Poetin,aldus Rutte&Co.
Het Kapitalisten systeem van ‘VVD-Baas Rutte’ met zijn PvdA-hoertjes is volledig Dolgedraaid. In Nederland leven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens en dan wordt er een bonusje uitgekeerd van 400 miljoen en vangt een Prinses Amalia vanaf haar 18de 1,5 miljoen Taxfree. Dan zwijgen wij nog maar over het feit dat 500 duizend kinderen in NL niet eens een normale maaltijd per dag kunnen krijgen en dat is wat de PvdA Eerlijk(Video) Delen noemt.

Minister van Financiën voor de Rijken en het Koningshuis de ‘PvdA Gluipers Dijsselbloem’ vindt de bonus van bijna 400 miljoen euro die de topman Elite=Gangster van NXP krijgt, als de overname door het Amerikaanse Qualcomm doorgaat, een ‘idioot hoog bedrag'(kuch). Dat bralde hij in zijn wekelijkse dr Goebbels propaganda gesprek met het corrupte RTL Z, alwaar de onopgeleide ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ als ‘Tokkie-Held‘ en ‘VVD-deskundige’ hoogtij dagen viert ten kosten van de hoog opgeleide ing Steve Brown.

 PvdA Sigaar uit eigen doos:Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’ Henk Nijboer bralt het recht.

De Amerikaanse Super Graaier Rick Clemmer heeft een Graai aandelen- en optiepakket die met het bod van 110 dollar per aandeel van Qualcomm op het Eindhovense bedrijf omgerekend 391 miljoen euro waard zijn. Clemmer verdedigde henk-nijboerzich tegen alle kritiek door te wijzen op Prinses Amalia die vanaf haar 18 de 1,5 miljoen Taxfree per jaar vangt als studiebeursje en haar vader ‘Graai King Willem’ 100 miljoen per jaar vangt en ook nog alle vaste lasten en kosten door de Staat worden betaald. Clemmer: “Laat die Dijsselbloem naar zijn Koningshuis kijken en mij met rust laten. Ik heb tenminste voor die 400 miljoen ‘gewerkt’ en dat kan die Dutch ‘Graai Prinses’ mij niet nazeggen, die Dutch hypocriete Dijsselbloem”.Tweede Kamerleden zijn voor de Show ontstemd over de hoogte van het bedrag, maar hebben het wel mogelijke gemaakt door het niet strafbaar en/of verboden te stellen en CETA goed te keuren en er naar streven om ook TTIP er door heen te duwen. Daarnaast keuren zij ook goed dat Prinses ‘Zakkenvuller Amalia’ en haar Graai-Papa King Willem in vier jaar ook 400 miljoen Taxfree vangen.

Tweede Kamer lid PvdA ‘Hoertje jonge Heer Henk Nijboer’ wel brutaal tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
PvdA-Tweede Kamerlid Henk Nijboer pleit zelfs voor aanpassing van de huidige wetgeving op het gebied van  Misdadige topsalarissen( behalve die van de Koninklijke familie),alwaar zijn VVD Bazen nooit mee akkoord gaan en dat weet hij ook de komediant .”‘Dit tart elke gedachte”, bralt hij over de beloning en ging er om de woorden van Rutte te gebruiken die hij tegen zijn maatje D66 Draaikont Pechtold(Video) gebruikte als en Soef de PvdA Haas er vandoor.

‘Buitenproportioneel bedrag’ bralt Dijsselbloem wat de standaard wordt met CETA en TTIP’.

‘Gluiperd Dijsselbloem’ noemt het ‘een buitenproportioneel bedrag’. “Het staat in geen verhouding tot wat deze persoon heeft gedaan voor het bedrijf”, voegt hij daar aan toe als een ras huichelaar.  Hij staat pal voor TIIP en CETA en dergelijke Globalisering’s verdragen maken die dit soort van wan en misdadige toestanden tot de norm van de EU en dus ook NL. Omdat NXP een notering heeft aan de Amerikaanse extreem criminele Nasdaq valt het bedrijf niet onder Nederlandse wetgeving, die een eventuele ‘Claw back’ mogelijk maakt, aldus ‘Gluiperd Dijsselbloem’.

Noot:Mail van Henk Nijboer aka de ‘Jonge PvdA-Hoer’  met commentaar op dit artikel:Doofpot voor miljarden fraude door de SNS bepleit door ‘PvdA-Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.

Nijboer, H. (h.nijboer@tweedekamer.nl) Toevoegen aan contactpersonen 8-2-2013

“Aan: ‘Steven Brown’

Geachte heer Brown,

Hartelijk dank voor uw mail. Ik vind de toon behoorlijk onfatsoenlijk, zo spreek ik mensen doorgaans niet aan, maar kan me uw gevoelens voorstellen. Niettemin span ik me in voor het verlagen van de salarissen in de financiële sector. Met vriendelijke groeten, Henk Nijboer ”

Henk Nijboer, Tweede Kamerlid PvdA(B),Woordvoerder Financiën(kuch)

Reactie van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Geachte heer Henk Nijboer,

Dank voor uw antwoord . Uw antwoord zal worden gepubliceerd.

U stelt dat hetgeen is gesteld in deze (“Doofpot voor miljarden fraude door de SNS bepleit door ‘PvdA-Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.) door ons onfatsoenlijk is kennelijk jegens u en uw Minsister.Wellicht heeft u gelijk in de zin van taalkundigheid, maar die onfatsoenlijkheid kost niemand een cent, het zijn slechts woorden.”Wat ons inziens extreem onfatsoenlijk is dat u in deze tijd als arbeiders partij een staats uitkering van meer dan 500 duizend euro verdedigt, daar waar heel veel mensen aangewezen zijn op de voedselbank, huur en gas en licht niet meer kunnen betalen, etc. mede door toedoen van lieden die u nu wederom een uitkering van over de 500 duizend euro toekent.

Crisis? Voor wie dan?
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”.

Wij adviseren u een dit boek aandachtig te lezen:  Straf de Arme en wie weet vindt u de oude waarde en fatsoen van de PvdA weer terug.

De redactie