(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Het Ultieme Kapitalisme: Stelen van kanker patiënten en Rapist Bill en Hillary TrumpTrump(Video).TTIP-Obama’ en zijn loopjongen Rutte (Video): “Pas op voor Poetin want hij is een Dictator die niet doet wat wij willen. Wij zijn een echte democratie die goed zorgt voor onze (kaal geplukte) burgers en onze Hillary is oké”.

Trump weer beschuldigd van seksueel misbruik(Video)door ‘Porno-Junkie’, maar ‘Pedo-Bill’ nul keer. 

‘TTIP-Obama’: ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps doen’.

Schaamteloze Rutte: ‘Graai-King Willem’ wist niet van miljoenen compensatie belastingen.
Zoek het verschil tussen ‘Mad Dog Trump’ en ‘War Mongol Hillary Clinton’. Beide wissen emails om te voorkomen dat ze de cel ingaan. Beide hebben als echtgenoot seksuele pervert. De een Trump heeft een peperdure hoer en de ander Sharon DijksmaHillary een peperdure pedofiel. Beide zijn Miljardair en liegen en bedriegen net als Rutte of het gedrukt staat. Beide zijn hoog bejaard en wellicht al lichtelijk sensiel en corrupt tot op het bot. Donald Trump is in de fout gegaan met zijn e-mails net als zijn tegenstander Hillary.Dat beweert het Amerikaanse Newsweek dat onderzoek heeft gedaan naar de Frauden en oplichting ‘s bedrijven van Trump. Daaruit blijkt dat vele duizenden e-mails en papieren documenten zijn vernietigd. Newsweek onderzocht in opdracht van de CIA duizenden rechtszaken waarin de Maffia-bedrijven van de Republikeinse presidentskandidaat waren betrokken. Hieruit blijkt dat bedrijven er alles aan deden om de rechtszaken te belemmeren wat heel normaal is in het US en NL systeem van de Elite. Zo zouden er systematisch documenten zijn vernietigd net als bij de het VVD Ministerie van Klasse Justitie altijd bonnetjes of de beruchte fotorolletje Srebrenica  of de sokken van de duistere Taxfree belasting-deal met ‘Graai King Willem’‘zoek’ zijn. Door de rechtszaken lang te rekken, moesten veel tegenstanders diep in de buidel tasten of voortijdig afhaken. Al sinds begin jaren zeventig zou Trump op deze manier opereren en omdat er nu eenmaal extreme Klasse Justitie heerst in de US net als in NL voor de Ratten in pak en er dus mee wegkomen is. Maar past u vooral op voor Poetin en Geert Wilders, aldus Rutte en zijn PvdA-hoertjes.

Terechte Kritiek op bejaarde Staatsgevaarlijke Clinton.
Zelf heeft de extreme corrupte Trump terechte zware kritiek geuit op eveneens extreme corrupte Hillary Clinton die e-mails van haar server heeft verwijderd toen ze ‘War Mongol-minister’ was voor Obama. Dat waren e-mails die deels vielen onder Staatsgeheim. Onze bronnen binnen de FBI hebben ons laten weten dat het Kabinet Rutte ook zijn borst kan nat maken want er zijn nu kennelijk ook mails terug gevonden die gaan over de uiterst dubieuze gift van 5 miljoen euro die de PvdA Minister “Cow” Sharon Dijkstra aan ‘Pedo Bil Clinton’ aka “de Cigar” cadeau had gedaan. Bill: “I had no sex with the Dutch “Cow” Minister Sharon Dijkstra, not in a million years or  5 million euro’s”.

Geen winnaar laatste ‘Freak-debatronde’ Trump en Clinton. Alleen maar verliezers in de US (Video).
Volgens de wetten en Trump heeft de (on)-Democratische presidentskandidaat daarmee een misdrijf gepleegd en moet ze hiervoor worden vervolgd. In juli werd Clinton nog vrijgesproken door haar voormalige Boss ‘TTIP Obama’  van het gebruiken van haar privé-mailadres voor mail over staatszaken. Vrijdag werd de zaak heropend omdat op de telefoon van voormalig corrupt congreslid Geile en perverse Anthony Weiner en zijn ex-vrouw de Top adviseur van Hillary nieuwe (Pedo-sexs)-mails aan o.a. minderjarige zijn gevonden die aan de ‘Maffia Familie Clinton’ gelinkt kunnen worden